sivi
Fanka BB :)
kuźwa co za pogoda! nie nadaje się do życia dzisiaj, słabo mi koszmarnie, przy kuchni wystać nie mogłam. Dziecko w domu zostawiłam bo nie dałabym rady jej odprowadzić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kuźwa co za pogoda! nie nadaje się do życia dzisiaj, słabo mi koszmarnie, przy kuchni wystać nie mogłam. Dziecko w domu zostawiłam bo nie dałabym rady jej odprowadzić.
Marti naczytasz się głupot i się martwisz :-) gdyby tak było ja byłabym już słonicą...a w pierwszej ciąży przytyłam niecałe 10 kilo...może się chudnie raczej :-) Jak ktoś ma tendencje do tycia to i po witaminie przytyje :-)
U nas mały bombarduje nas pytaniami dotyczącymi ciąży.
Wie że jest braciszek w brzuszku - całuje go, mówi do niego i nawet jako pierwszy czuł kopniaczki
Ale niezły dialog z nim miałam o "poczęciu"
D: mamusiu jak ten dzidziuś znalazł sie w brzuszku
Ja: wyrósł z ziarenka
D: a skąd to ziarenko?
Ja: od tatusia. Jak ty będziesz duży i pokochasz dziewczynę będzie twoją żoną też dasz jej ziarenko
D: (myśli....) mamu a ty połknęłaś to ziarenko??
Ja: tak tak synku (tu wymiękłam z moją elokwencją)
Dziewczyny wiem że mamy jeszcze czas na takie sprawy ale są tutaj mamusie które już mają dzieci a chodzi mi o to co myślicie na temat szczepienia dzieci a dokładnie chodzi mi o te szczepienia w 1 dniach życia dziecka
znów jeden pod drugim sorki