reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2010 - zaczynamy z Dukanem

reklama
Witam was. U mnie po 5 dniach ataku -2 kg:D
Miałam zamiar pociągnąć pierwszą faze 7 dni, ale chyba nie dam rady, bo jutro idę na urodziny do chrześniaka. Wszyscy będą wcinać, a ja tylko patrzeć??? O nie, nie...:) Jak bym siebie nie znała, to byłabym pewna, że będę twarda, ale siebie znam...Więc może jakąś suróweczkę chociaż, ale to sie okaze jutro:):)

GRATULACJE!!! pamietaj tylko suroweczka z dozwolonych produktów:tak::tak: ja jutro ide na roczek.Zrobie sobie ptasie mleczko zeby mnie nie kusilo

witam Dukanki

od jutra zaczynam
to moja druga próba randki z dukanem
poprzednia pozwoliła stracić 5kg w trzy tygodnie ale już 3 odrobiłam bo przerwałam

jednak postanowiłam dać sobie drugą szansę lodówka już pełna nabiału
mam nadzieję że mnie przyjmiecie i dacie wsparcie bo bez tego ani rusz

na pewno sie uda. Masz u nas wsparcie !!!!:tak:

Cześć dziewczyny :-)
Ja zaczynam 15 października i mam ponad 30 kr do zrzucenia bardzo chcę żeby mi się udało :-):-). Na wakacje będę pięknie wyglądać :tak::tak::tak:
tami listopadowa mamo witaj!!!! Trzymam mocno kciuki!!! w razie pytan , watpliwosci- poradzimy:tak:

dzien dobry
dziś zaczynam zaraz sobie kawki zrobię potem serek jakiś jogurcik no i woda
TAMI no mamy ten sam cel i wiem że można
miłej soboty

Miłego dnia!!!

laski u mnie 13 DZIEŃ DIETY I 5 KG MNIEJ !!!!:tak: do tej pory nosiłąm 42 -44 rozmiar a wczoraj weszlam w spodnie stare 40 -!!! troche opiete , ale sie zapiely:-D
moze wroce do wymarzonego 38

Witam :) Niestety, ja musiałam przerwać dietę. Nery mi wysiadły... Za dużo białka, jak dla mnie (chyba). Od poniedziałku przechodzą na starą, dobrą dietę Diamondów. I już :) Ale Wam życzę powodzenia i trzymam kciuki :)

Witam :) Niestety, ja musiałam przerwać dietę. Nery mi wysiadły... Za dużo białka, jak dla mnie (chyba). Od poniedziałku przechodzą na starą, dobrą dietę Diamondów. I już :) Ale Wam życzę powodzenia i trzymam kciuki :)
Echhhh..... :no: Przecież pisałyśmy ci z dziewczynami o tych białkach... :baffled::wściekła/y:

natusa przede wszystkim musisz jesc!!!! jogurty to takie dopelnienie , deser. Chodzi o czyste proteiny: jaja, mieso drobiowe , indycze, wolowine itp. jedz mieso , pij mieso i zagryzaj miesem :) ;)
dokładnie. Jedzenie samych jogurtów cię wykończyło.:crazy:

Ale myślę , że przeczytałaś najważniejsze zasady Dukana i wiedziałaś co robisz.:sorry2:
Pisałam ci o tym :tak::

to długo tak nie pociągniesz.
Dukan to nie głodówka, dukan to łączenie ze sobą produktów niskotłuszczowych, niskokalorycznych a jednolitość to tylko krok do zatracenia.
Czy oby na pewno znasz zasady diety?:confused:

Bez sensu zaczynać dietę nie znając jej podstaw.:no:

Justa A ty jesteś dietetykiem czy endokrynologiem?? Bo nie wiem, co ci daje prawo do bawienia się w eksperta. Tak się składa, że mój mąż z wykształcenia jest dietetykiem i wydaje mi się, że wie coś więcej na ten temat, niż ty. Podstawy znałam, jednak owe PODSTAWY mówią, że ktoś, kto ma słabe nerki to długo nie pociągnie na tej diecie. Myślałam, że dam radę, ale moje nerki się zbuntowały. Bywa.

reklama
Generalnie podziela, ale od początku mi mówił, że to nie na moje nerki. Ma sporo zastrzeżeń, co do tej diety, ale sam powiedział, że owszem, chudnie się na niej szybko.

krewetka Witaj w klubie... Z tym, że ja nie wylądowałam w szpitalu...

Do góry