Justa_82 - moja praca jest dosc specyficzna i ma wiele wspolnego z nauka ;-) ale tez sie ciesze, ze wreszcie moge sie wyrwac z domu...
Przy trojce dzieci to chyba bardzo trudne w Twoim przypadku? :-(
Co do coli 0% to wez mnie nie strasz......... ja pije ja prawie codziennie, ale jak dotad sie nie wazylam - chce sie zwazyc jutro rano, bo jutro zaczynam dzien PW.... chyba sie zalamie jak sie okaze, ze ani jeden kg nie spadl
A jak sie udalo przetrzymac weekend KOCHANKO DUKANA?
Gratuluje spadku wagi
Ty ostro lecisz
monia_l nie poddawaj sie :-) zobacz ile nas tu jest, wszystkie walczymy i kazdej jest ciezko, ale trzeba twarda byc nie mietkom!
Nie uciekaj od nas! Jesli mam byc szczera, to dla mnie latwiejsza jest dieta niz trening fizyczny, bo na ten drugi nie mam zupelnie czasu i zawsze rezygnowalam po kilku dniach :-( A tak w ogole jak wyszly pieczone kotlety mielone?? Jesli chcesz cos slodkiego to poszukaj przepisow - naprawde jest tego mnostwo w necie... ja sie teraz szykuje do robienia:
Deser smakija
iwon3004, no niestety piersi tez sa zrobione z tluszczu, wiec sila rzeczy obwod sie zmniejsza...
natusa1988, i jak morfologia? Dolaczasz do nas? :-) Jakie afirmacji stosujesz? :-)
martolinka, "podwieczorek serek homo 0% z odrobina aromatu pomaranczowego i slodziku" --- zrobilas mi smaka ;-) Oczywiscie, ze mozesz jesc jajecznice :-)
KasiaiAlex, witaj!
Moze te dania nie sa jakos super smaczne, ale generalnie sa zjadliwe ;-) U mnie na obiad byly: Zapiekana ryba w sosie jogurtowym, Kuleczki drobiowe, Kurczak w sosie z coli, Placuszki tunczykowe. Dzisiaj robie Kurczak w ciescie.
izi85, powodzenia!