reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Minisia mam tylko jeden objaw z tego na szczęście tj obniżenie zdolności do pracy a nawet powiem wstręt ;-), nie, myślę, że to nie to, moje dolegliwości to jest typowy mocny ból przeważnie w nocy ale taki, że potrafi obudzić i nie daje spać:no:

reklama

Karolka
ehhh jak się ma co przemeblowywać to można:)))) a który pokój wziełas w obroty???

Minisia ahhh dziękuje ślicznie na dniach jakoś gościu (jej kolega z hobbista fotograf)co robił Niki zdjęcia będzie je wystawiał:))) i już moja druga córa robi za modelkę:))) wcześniej moja chgrześnica wygrała konkurs fotograficzny przedstawiając Laurę tytuł pracy "emocję wyrażane twarzą"

Trina i jak tam obczaiłaś pralkę????

oj ja też lubię meble przestawiać :tak: nie mogę mieć nic pod wymiar i na stałe do ścian przytwierdzone. i mam własną teorię na ten temat. U mnie jest to kompensacja chęci zmian w życiu i strachu przed ich wprowadzeniem :zawstydzona/y: zamiast przemeblowywać swój świat, ograniczam się do przestrzeni wokół mnie :dry:

Pralka nie obczajona, bo dzis M z teściem rżnęli drewno, które do kominka zostało zakupione. A ja zabawiałam młodego i nie miałam jak zabrać się za szorowanie. A co do niego, to znów smarka :baffled: chyba w poniedziałek będzie trzeba do lekarza iść. A dopiero tydzień temu skończył antybiotyk. Ale czułam, że tak będzie. W końcu tu pomorskie odmiany zarazków krążą, z którymi dopiero się teraz zetknął. Ech... kolejny tydzień z młodym w domu mnie chyba czeka :-(
A tak poza tym, to mam zniżkę nastroju. M praktycznie cały zeszły tydzień nie było, byłam sama. Sama ze swoimi myślami. I lekkimi atakami paniki, co to będzie jak sama z dwójką zostanę, i na co mi to było, i tak ogólnie doły łapię.
Kaka - piękny suwaczek :tak:

trina zdrowka dla synka i glowa do gory bedzie dobrze z dwoja nie bedzie czasu na nude :) i doly :))
kaka ja tez tak mam :) ale teraz malo mozliwosci do przenoszenia mebli wiec z pokojami latam haha syn ma nasza stara sypialnie ...wera ma pokoj mateusza my wiktorii a wiktoria dawna bawialnie :))
czarna no brawo!! pokaz nam te fotki co mala wygrala ...
ulka uff to dobrze ale ciekawe co to jest co cie tak meczy hmm

a ja ogladam mam talent zaraz kapiel i spanko albo jakis filmik jeszcze ..
podjelam tez dalsza walke z kg zalozylam sie z kolezanka ze do 15go stycznia bede wazyla 61kg ..haha zobaczymy :)) na silke nie ma z kim i kiedy..w domu cwicze ale checi uuulala daleko w polu..

a gdzie reszta mam gdzie magdasF ..patrycja ..

A KTOS WIE CO U DORKI NASZEJ??

polecam filmik ..macie cos do polecenia??
http://www.filmweb.pl/film/Eden+Lake-2008-444400

i ten http://www.filmweb.pl/Zycie.Za.Zycie naprawde dobre filmy ..pierwszy sie glupio konczy za to drugi zaskakuje :))naprawde dobre trzymajace w napieciu filmy

Ostatnia edycja:
I niedziela. Wstyd się przyznać ale my jeszcze w łóżku;-) Jeszcze 2 dni do pracy, potem urlop, a za równy tydzień będę bezrobotna.

https://www.babyboom.pl/konkurs_calgel//index.php?link_do_zdjecia=300

Kaka
jak mi się uda to w tyg wpadnę na kawkę ale nic nie obiecuje.

Trina masz normalne myśli to zrozumiałe że masz obawy i wątpliwości i nie wstydz się tego!!! Każda mama mająca maluszka w domku i spodziewająca się kolejnego ma wiele watpliwości i lęków. Ale uwierz mi jak urodzisz wpadniesz w taki wir że nawet nie będziesz miała czasu o tym pomyślec:))))

Minisia dzięki za filmy:)) ja ostatnio oglądałam piękny film "odrobina nieba" "siła strachu" i cała serie "Bourne'a" a co do odchudzania zakłady to głupie sposoby jak coś robisz rób dla siebie;-);-);-);-)

Ostatnia edycja:
glos oddany :)

czarna ten zaklad jest na zasadzie motywacji :) bo ja to musze miec jakas inaczej nie bede sie brala za siebie hehe

jakie plany macie laski na sylwka bo my chyba z przyjaciolmi w domku ...

reklama
HEJ. Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie. ale za namową Czrnej i Kaki stwierdziłam, że wpadnę i się przywitam. Nic nie poczytałam jeszcze i nie wiem co się u Was dzieje. Ale spróbuje troszkę nadrobić, jeśli oczywiście przyjmiecie mnie ponownie do tego zacnego grona :-) Później tez coś naskrobie co u mnie itp. Teraz muszę wracać do pracy. Buziaki dla Was i Waszych pociech

Do góry