reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

reklama
No witam
Jak milutko się zrobiło witam zagubione:)))
U nas leci powolutku ale do przodu:tak::tak: mialam dziś iść do lekarza ale jakoś mi czasu zabrakło:szok::-D:-D:-D i mówi to bezrobotna!!!! i dalej nie paląca:)))

Maksiowa jaka namowa to była tylko propozycja:tak::tak: i fajnie że z niej z korzystałaś. Koszty macie masakryczne:szok::szok::szok: ale gratki zmiany mieszkania!!!! co do A ehhh ja coraz cześciej jestem uświadomiona że są Inni przez duże "I"

Minisia gdyby u nas tak możnabyło sobie dorobić sprzątając już dawno bym sie za to wzieła!!! ps ja też myśle o zmianie kolorku włosów:-p:-p a jak rzucanie????

Ulcia na 30 VI. 2011 szok w trampkach!!! predzej do Pl przylecisz i sobie priv zrobisz

Marma ale ci ta mała na odcisk nacisneła lol. A widać Przemcio to spryciarz mały czyli na 10 miesiecy bedzie już biegał

Lilunia moje smerfy tez tak sie męczyły przy ząbkowaniu zanim im coś wyszło!!! niby smarowanie miodem pomaga:tak::tak:

Hello Kate

Hello, na szybciora sie witam, teraz mam masakre bo praca, szkola i praktyki w szkole. Ale na szczescie niedlugo koniec tego ostatniego;-)Na fotkowym wrzucilam w koncu pare fotek:tak:
A teraz spadam bo zaraz musze troche poprasowac, sterta prania ros a mialam nadzije ze sie sama wyprasuje:-)

Minisia narazie będę czekać jak się nic gorszego działo nie będzie a jak będę na wielkanoc w PL to pewnie zrobie badania
A mi się bardziej podoba w czerwonych;-)

Ja też tu na początku dorabiałam sprzątając i powiem, że z tego niezła kaska jest jak się ma cały tydzień a u Was w Pile też napewno są tacy co potrzebują tzw. pomocy domowej, jakby tak popytać znajomych i znajomych znajomych to kto wie???....

Czarna gratulacje wytrwałości noi biegnij do lekarza nie czekaj!!!

czarna moje rzucanie poszlo w las jak dietuje i maz pali:sorry:a tak bym chiala :-(

chyba postawie na ten blond zeby sie odmlodzic:-p

co do sprzatania domow to tak dobra kasa ale zapie.. na maksa i trzeba szukac klientow a ciezko sie wbic dzis sprzatalysmy dom ktorego wynajem kosztuje 1900f:szok: ale jaka chata!!sprzatalysmy 5h i na pl to jest 350zl wiec niezle
ale to jednorazowe a szkoda

Czarna jestem bardzo cięta na to dziecko. Ale to wszytko wina rodziców i bezstresowego wychowania. Do dziś sprzątam mieszkanie i znajduję różne rzeczy w różnych miejscach...

Zdrówka dla Hanusi.

Kaka a co się stało że jesteś bez pracy? Zdaje się że dopiero co zaczynałaś nową?

minisia oj też bym coś z włosami zrobiła i chyba je obetnę. Młody bez przerwy mnie za nie ciągnie. Już chyba z połowę mi wyrwał. Jednak pomysł z zapuszczaniem teraz był głupim pomysłem. Idę do fryzjera w grudniu i tnę się na króciutko. Później będę zapuszczać :p

malaulka a ja myślałam że takie kolejki to tylko w Polsce :p

Czarna mój mąż był 2 dni w domu ze mną bo był chory. Leżał w łóżku i tylko od czasu do czasu zajmowała się małym. Już nie mówi że nic nie robię i ile mam wolnego czasu. Ba nawet stwierdził, że docenia moją pracę i ile się muszę narobić w dodatku dostała wieczór wolny od dzieci i mam sobie znaleźć jakieś zajęcie raz w tygodniu ( aerobik, siłownia) :-D:-D:-D Nie ma to jak nic nie robienie :-D

Mama Maksa a co się tam z twoim osobistym dzieję? Napisz może na zamkniętym bo ja nie w temacie :(

A co tam u Patrycji ? Coś się ostatnio nie odzywa...

kaka i co u lekarza ??jak mala??
marma to fajny maz :) u mnie brak motywacji na silke a tak bym chciala ale jakby ktos mnie tam zaniosil 2-3 razy w tyg:-p co do wlosow moze spinaj nie szkoda scinac??

a ja dzis postanowilam ze u nas w tym roku bedzie zywa choinka :tak: jeju juz sie swiat doczekac nie moge oby snieg spadl:tak:

mam wybrane prezenty dla wszystkich oprocz mlodej..ale pojde do disneya i napewno cos kupie :)

karola w odp na post z FB na spontanie pojechalam dzis do mojej starej firmy i sie zarejestrowalam spowrotem bez wiedzy meza haha to sie ucieszy :-pale coz musze miec swoja kase tez ..a zwolnilam sie bo on zaczal pracowac w firmie gdzie zmiany nie pozwalaly na moja prace ze wzgledu na dzieci..uzgodnilismy ze on pracuje ile sie da a ja dorabiam ale to moje dorabianie cos mi nie idzie wiec w dni wolne od jego pracy ja ide do swojej tak sie dogadalam z nimi oby sie udalo!!!

po za tym cwicze ..dietuje.. i szukam urzadzenia do cwiczen moze mikolaj mi kupi :)

reklama
Witajcie, ja też się nawracam;-)

Mój raz-roczny nawał pracy się skończył. Ufff. Ale tak się przyzwyczaiłam do nie spania po nocach, że teraz mam problemy z zasypianiem. 2-3 w nocy to norma.

Ula oj, wiem coś o tym. Mi się udało terminy do szpitala złapać na 12 grudnia. Ale gdyby mi dali takie późne to bym poszła prywatnie, bo niedługo o wodzie zostanę :-p
Kaka, właśnie... bezrobotna?
Maksiowa rzeczywiście dużo... Miło Cie widzieć.
Minisia nudy nie znosi:tak::-) Blond mówisz... Hmmm...

Czarna bo ja niemorta jestem. O co chodzi z Easyway w Twoim suwaczku?

Mama u mnie urzęduje od tygodnia, wszystkie zwroty dopięte. Ja na swoim nadal i muszę nakręcić biznes, bo nie moge rok czekać na kolejny pzrypływ funduszy:no:
A Tusiak w przedszkolu na dwa przedpołudnia w tygodniu. Znalazłam jakieś w miarę elastyczne i niedrogie, i nawet całkiem blisko. Oczywiście na dzień dobry się zakatarzyła. W pierwszy dzień nawet za mną nie popatrzyła, tylko pooooszłaaa... do dzieci. A ja się nudziłam na ławce.
No i tak to pomału leci.

Buziaki dla wszystkich:*

Do góry