reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Czarna, mam bóle żołądka i dr podejrzewa bakterię ale najpierw trzeba gastroskopię, narazie już drugi miesiąc tabletki żrę a potem gin bo są pewne problemy z naszą przyjaciółką i lekarze muszą to posprawdzać :no:

A Karolina naprawdę ma pecha ona się wycinania bardzo boi ale jak ma co tydzień być na antybiotyku to już wolę, żeby jej całkiem to usunęli i może wtedy już nie odrosną:no:

Ja w przeciwieństwie do Ciebie dziś nie mam ochoty nic robić i nawet klientkę przełożyłam bo stwierdziłam, że tak mi się nie chce,że chyba jej nic nie wyjdzie na głowie............

Normalnie leń jak sto pięćdziesiąt:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Minisia ojojoj kilka miesięcy:no: to ja bym chyba już zwariowała, ale najważniejsze, że się dogadaliście i pracujecie nad tym razem.

reklama
Ulka mój brat miał problemy żołądkowe i zwykłe badanie krwi wykryło bakterie!!!! a co ze spiralką???? ehhh te zdrowie ja tez w trakcie badan jestem:sorry:
a za Karolinke trzymam kciuki!!!!! a kto ma podjac decyzje wy czy lekarz????

Witam sobotnio. Humor trochę lepszy...
Nie mogę doczekac się świąt. może wtedy trochę zapomnę o kłopotach.

malaulka moja kolezanka miala glisteludzka co ona przeszla zanim wykryli to sa objawy :
U części osób zarażonych glistą ludzką występują:
  • objawy alergiczne
  • napady duszności
  • bóle brzucha, kolki
  • omdlenia
  • drgawki
  • wzdęcia, zaparcia lub luźne stolce
  • obniżenie zdolności do pracy i nauki
W czasie wędrówki larw przez płuca pojawia się ponadto zapalenie oskrzeli, odoskrzelowe zapalenie płuc lub naciek płuca. Obecność glist w jelitach powoduje: nudności, wymioty, biegunki, bóle w jamie brzusznej oraz osłabienie, brak apetytu, bóle głowy, rozdrażnienie, bezsenność.
a tu jakbys chciala poczytac wiecej Glista Ludzka Cykl Rozwojowy – Zwalczanie | Pasożyty

czarna dzieki juz sie doczekac nie moge jak urosnie :) aaa podejrzalam Twoja Nikole na Fb i musze ci powiedziec ze masz sliczna coreczke normalnie modelka!!! a jak sie sprawy szkolne maja lepiej juz cos???
karola no suwaczek to juz tradycja :)

a u nas dzis zimno jak cholerka normalnie mroz czuc w powietrzu a tak sie cieszylam ze w sobote wybiore sie do centrum na spacerek buuu no nic poucze sie moze za to
:-p

Minisia dzieki, Jezu mam nadzieję że ja jednak tego nie mam:no:

Kaka poprawy nastroju ci życzę;-)

A u nas deszczu ciąg dalszy ja i Lenka same w domu M w pracy, Karolina w szkole a my musimy sobie jakoś zorganizować czas, narazie to Lena w swoim pokoju się bawi a ja na kompie......

reklama
Do góry