reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Cześć Dziewczyny. A jakoś tak bez humorku dzisiaj...nic mi się nie chce...co 2 godziny czuję sie głodna a na dodatek od tylu rzeczy mnie odrzuca, ze nie wiem co jeść.Chociaż dzisiaj może przełknę brzoskwinie z puszki i pomidorówke na obiad - o ile podstawią mi pod nos a nie każą robić.

No właśnie się ostatnio zastanawiałam czy nie rzesadzam z tym uważaniem na siebie...a dziś mnie branie prysznica zmęczyło heheh Musze meża wyciagnąć po południu na spacer bo widać że samo leżenie też nie jest dobre.

Dziewczyny dbajcie o siebie!!!

reklama
Mmmmm, Kaka ale mi apetyt zrobiłaś na brzoskwinie :-) chyba mojego Małża też wygonię do sklepu ;-) Albo truskawki bym zjadła, ooo, i gruszki :-D

ps. W imieniu październikowych Mam, witam Mamusie, których nie powitałyśmy wcześniej,a które poczuły się z tego powodu zaniedbane :-D
spokojnej ciąży, kochane

Nabuco o truskawkach też myślałam...takich zmikoswanych z mlekiem uhmmm
Ze spacerku chyba nici bo pogoda pod psem a zupkę znowu ugotuję ja bo mój m twierdzi, że nie umie - kłamczuch.

Wczoraj przylecialam na tydzien do Polski,bo chce isc do gina,a w Anglii jest to niemozliwe.Tam nie ma badan ginekologicznych i praktycznie zadnej opieki nad kobieta w pierwszym trymestrze,bo wychodza z zalozenia,ze natura wie co robi!!!SKANDAL!!!!! :szok:Mam tam dobrego lekarza Polaka,ale to lekarz pierwszego kontaktu i on po konsultacji z jakas lekarka-gin.stwierdzil,ze moge leciec:tak:.Tak wiec jutro o 12 ide do lekarza,juz sie nie moge doczekac,az zobacze moje malenstwo:-)-zdjecie wkleje na mamusiach u lekarza.
Milego niedzielnego wieczoru i spijcie dobrze!

To przykre co napisałaś, jak traktowane są kobiety w ciązy...dobrze , ze u nas jest inaczej. Trzymam kciuki za piękną fasolkę.

cześć dziewczynki,
kilka dni tu nie zagladalam poniewaz wyjechalismy z mezem na weekend. troche sie balalm tego wyjazdu ale nie było zle. nawet dobrze sie czulam pomimo ze prawie caly dzien na nogach.
mnie na poczatku ciazy bolal brzuch i moj gin przepisal mi luteine i tez stwierdzil ze na podtrzymanie ciazy. troche sie przestraszylam, ale jak przeczytalam ulotke to troche sie uspokoilam i bole przeszly. i szczerze mowiac to nie mam tez praktycznie zadnych objawów. oby tak bylo do konca.
a propo to duzo jest pazdziernikowych mam - Dorot. prawda??? ja tez mam tak na imie.
pozdrawiam

DZIEWCZYNKI powiedzcie mi prosze czy to normalne na poczatku ciazy ze ja
czesto chodze do ubikacji i robie kupke ,martwi mnie to bo od tego kupkania brzuch mnie boli :-(

reklama
Do góry