reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Już po wizycie. Dzidzia ma całe 8 mm hihi. Zdjęcia na mamuśkach październikowych

reklama
Witaj Dosi. Ja też mogłam mieć od razu zwolenienie od gina ale nie chciałam. U nas w frrmie jest teraz okres na oceny roczne a więc i podwyżki. Nie powinnam wogóle brać chorobowego no ale już miałam dość.

Choć kiedyś myślałam, ze długo będę pracować w ciąży teraz myślę bardziej o fasoli - zeby jej się krzywda nie stała. I sił nie mam tyle co przedtem niestety.

hej dziewczynki
1_cmok.gif
dopiero teraz mogłam siąść do komputera żeby coś napisać. wczoraj wróciliśmy od lekarza dopiero o 22. miałam to wytęsknione usg i okazało się, że mamy 3-milimetrowego kafara
1_jupi.gif
1_jupi.gif
1_jupi.gif
1_jupi.gif
i już mu serduszko bije
biggrin.gif
w pon. zrobię scan i będę mogła pochwalić się swoim fasolkiem
biggrin.gif
niesamowicie szczęśliwa jestem
biggrin.gif
biggrin.gif

ps. Pozdrawiam "nowe" Mamusie :-)
Kaka, dzięki za pamięć :tak:

Ja juz się nie mogłam doczekać...ja swoją fotke zrobiłam telefonem...super że dzidzia zdrowa:)

Dorotka27, widzialam zdjecie Twojego malenstwa, jest przesliczne, widzisz, warto bylo czekac;-)
O ile dobrze widze masz napisane ze to 7 tydz i 2 dzien., ja dzis jestem w 7 tyg.5dniu wiec jakby nie patrzec te nasze suwaczki klamia.

Mam przeogromną przyjemność dzielić się dzisiaj z Wami wiadomością o naszym zaciążeniu, szczególnie że lekarze nie dawali nam żadnych szans.
Termin wg bb04.10.2008

Pozdrawiam i gratuluje wszystkim przyszłym mamusiom

Wika99, gratulujemy bardzo :-)

Dziewczyny, jak to jest z badaniami? Kiedy miałyście pierwszy raz badaną krew i tą całą resztę? Ja mam dopiero mieć wszystkie badania za 3 tyg. i zastanawiam się , czy to nie za późno...

Agniesia25, z tymi suwaczkami faktycznie jest coś nie tak - pokazują tygodnie jak im się podoba.. :-)

Kaka82, mój telefon niestety funkcję "rób zdjęcie" ma padniętą, więc scan pozostaje najlepszym rozwiązaniem :-) poza tym chcę wysłać do swoich kuzynek fotę maluszka (bo w sumie jeszcze mało kto o nim wie :-D )

Życzę Wam wszystkim spokojnego weekendu :-)

reklama
Witajcie mamusie.
Wika ogromniaste gratulacje. Lekarze czasami nie wszystko jednak wiedzą.
Agnieszko najważniejsze w tym wszystkim był pomiar maluszka. A 8 mm klasyfikuje go na 6 tydzień i 6 dni i póki co według usg termin porodu na 4.10, czyli tak jak wyliczył kalkulator na BB.
Miłego dnia kobietki

Do góry