reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Witajcie dziewczyny!
Dorotko S witam Cie serdecznie w naszym gronie.
Juz 2 dni nie zagladalam bo oczywiscie mdlosci tak dawaly mi sie we znaki ze nie mialam sily.Dzis o dziwo maz zmusil mnie do zjedzenia obiadku i caly wieczor i popoludnie czulam sie dobrze.Juz nie pamietalam jak to jest:tak:
Na szczescie maz sprawdza co u Was i na biezaco informuje mnie o wydarzeniach.
Dorotko27 zycze Ci szybciutkiego powrotu do formy, przeziembienie z mdlosciami to musi byc koszmar wiec trzymam kciuki i zycze zdrowka.
Pozdrawiam

Cześć kobietki - na mdłości polecam kwaśne landryny - ja juz się nimi raczę zanim wstanę z łóżka. naprawdę działa !! :-)

Kaka, sliczna ta Twoja fasolinka :):):)
Dziś moja kolej na gina - o 20 zobaczę swoje maleństwo i dołączę do grona już upewnionych w swojej ciąży mam, bo jak do tej pory - mimo mdłości, nadal ciężko mi uwierzyć :-D
Trzymajcie kciuki, mamusie :-)

PS. Życzę wszystkim mamusiom zakochanego serduszkowego dnia :-D

Hej! mam dla Was dobra wiadomosc.Ja chyba jako pierwsza na naszym wateczku mialam mdlosci i spotkanie z muszla klozetowa wiec informuje ze od wczorajszego popoludnia(Boze, zeby tylko nie zapeszyc)czuje sie b.dobrze.Wiec mam nadzije ze tak juz pozostanie i Wy zaraz tez poczujecie sie lepiej.
Biote sie za sprzatanie bo przez moje dolegliwosci toniemy w praniu, kurzu itd.
Buziaczki.
P.S Dorotko27 i jak sie czujesz, juz lepiej?

No Agniesiu, oby tobie przeszło na dobre i nam również wkrótce. Czuję się bez zmian, co jest raczej dobrą wiadomością. Popijam wodę z cytryną i miodem, i sok miodowo-czosnkowo-cytrynowy. Oby to wystarczyło. U nas zimnica dzisiaj, więc ledwie wychyliłam nos z domu i zaraz wróciłam. Nawet do sklepu nie poszłam, ani do apteki

witam!!! ja również dołaczam sie do grona październikowch mamusi. mam termin na 9.10.2008. jak do tej pory czuje sie bardzo dobrze. nie mam mdłości, mogę jeść wszystko. a najwiekszą ochotę mam na mandarynki. pozdrawiam

Kaka nie mogę znaleźć tych mamusiek u lekarza. Wklej link do strony.
Dosia gratuluję i witam

reklama
Do góry