reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

No a ja po skrócie piszę bo zaraz mam majstrów od junkersa. Może w końcu po 3 tygodniach będę miała ciepłą wodę w domu ..... Nocka w miarę ok. Tz Kacperek miał gorączkę ale tylko obudził się chwilkę popłakał i zasypiał dalej, tak że nie musiałam, jak poprzednią, całą noc nosić go na rękach.Od rana bardzo marudny ale właśnie zasnął. M zawitał wczoraj w domu dopiero o 21 tak więc ja po prostu padłam jak betka. Tyle tylko że nadmuchał mi materac i spałam przy łóżeczku małego. Ma za to dziś wrócić wcześniej do domu bo ja muszę jechać do Wrocławia, porobić zakupi i popiec na jutro ciasta. Albo sobie odpuszczę i kupię gotowe..... I jeszcze wieczorem urodziny koleżanki córki. Chyba przejadę się tylko dam prezent, zjem kawałek tortu i z powrotem. A jutro impreza i fryzjer o 12. Jak się cieszę że mam siostrę która się zajęła wszystkim :-D A u młodego to chyba jednak trzydniówka bo wygląda to wszystko tak jak ostatnio tylko że niema tak wysokiej gorączki i w ciągu dnia jest rześki jak skowronek na wiosnę..... cyrk jest rano i wieczorem.No dobra już nie marudzę... :sorry: No i miało być krótko eh...

Reszcie chorowitków życzę zdrówka

WSZYSTKIM DZISIEJSZYM SOLENIZANTOM STO LAT !!!!!!!

reklama
Sto lat Sebastianku i Miki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja sie witam i uciekam, jutro impreza wiec trzacos w domku zrobic i jeszcze na zakupy sie wybrac:tak:
W domy u mnie jak zwykle syf, wiec mam nadzieje ze sie ze wszystkim wyrobie;-)

Milego dnia mamusie:happy:

Dla naszych dzisiejszych solenizantów Sebastianka i Maksa;-)

Kolorowych snów
uśmiechu od ucha do ucha
pięknych bajek n dobranoc
własnego psa i kota
co dzień nowych przygód
butów siedmiomilowych
gwiazdki z nieba
wspaniałych przyjaciół
i wesołej rodzinki

u nas nudy:cool2:

Dla Sebusia i Mikusia stooooo lat;-)

A u mnie zimno...rano nie było pradu i w pracy zimno jak w psiarni - jeszcze sie nie rozgrzałam. Dzis wieczorem wpadają do mnie koleżanki z byłej pracy...a jutro jeszcze tez do rpacy ehhh:crazy:

Wszystkiego najlepszego...
Szczęścia i radości moc...
Ciepłego słoneczka co dzień...
Kolorowych snów co noc...

STO LAT DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW:-)

Sebuś, Miki najlepsze życzonka urodzinowe, zdrówka, radości i suuuper prezentów :-):-)

zdrówka wszystkim choruszkom
Iga od późnego wieczora też z gorączką, marudna, rano troszkę pokasłała dałam flegaminę, ale wydaje mi się że trójka idzie bo się łapała za dziąsło i cycoli, cycoli, cycoli... a jutro imprezka, oby przeszło
doczekałam się Oliwki, jestem oficjalnie ciocio-babką ;-) załapała się na 15 paźdz., od 20 do 23.50 poród, siostrzeniec wniebowzięty :-)
czarna, tu tak na szybko bo cycol marudzi:

od wczoraj już na szczęście się uspokoiło, nawet słonko jest

Mirabelka GRATULACJE ciocio-babciu:-D:-D:-D
Wow fajowskie zdjęcia. Moja kumpelna na NK ma taka fote Mola w Sopocie :szok::szok::szok:

Kurde dzwonie od rana do kuriera bo widze na stronie że przesyłka jedzie do mnie, aby się z nim umówić że ma przyjechać po 16 a tam wiecznie zajęte. A przed chwilą domofon przywiózł zmywarke i co!!! Zmachałam się jak diabli ale mam już ją w domciu:)))

Załączniki

• molo.jpeg
    molo.jpeg
    14,2 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
reklama
Mirabelka GRATULACJE ciocio-babciu:-D:-D:-D
Wow fajowskie zdjęcia. Moja kumpelna na NK ma taka fote Mola w Sopocie :szok::szok::szok:

Kurde dzwonie od rana do kuriera bo widze na stronie że przesyłka jedzie do mnie, aby się z nim umówić że ma przyjechać po 16 a tam wiecznie zajęte. A przed chwilą domofon przywiózł zmywarke i co!!! Zmachałam się jak diabli ale mam już ją w domciu:)))
CZARNA nie mow ze ty ja tachalas na 4 pierto Bo jak dobrze pamietam to ty na 4 mieszkasz ?:cool2:
MIRABELKA gratuluje I JAKIE LADNE IMIE OLIWKA :-Dzdrowka dla Iguni
MARMA jeny ten potworniasty to non stop goraczkuje :crazy:zdrowka

Ja u kolezanki Jejku jak u niej szybko internet dziala :tak:
Zaraz wychodzimy z kolezanka ide po wypis do szpitala a pozniej do kauflandu i do domu Szyjkowac sie na mala imprezke roczkowa Juz sie nie moge doczekac

Do góry