reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
A ja narazie sie tylko przywitam bo mam mega zmartwienie moja weronisia jest chora i nie przezywalabym tak tego gdybym byla w Pl a tu wiadomo jak jest paracetamol na wszytsko :confused2:maz od 7 w pracy a ja nie mam z kim jechac do szpitala zeby ja ktos zbadal musze czekac na meza i sie modlic zeby wrocil jak najszybciej wtedy pojdziemy do szpitala a jak nie to do apteki tam jest polska menedzerka i ponoc bardzo pomocna dobre i to jak mi zapisza paracetamol moze ona poda cos innegoczlowiek jesli chodzi o dziecko wszytskiego sie chwyta anarazie mala spi a ja myle o niej jak jej ulzyc dalam eurespal, flegamine w kropelkach mam diphergan ale to na noc dam i nie wiem jak jej jeszcze pomoc a ma kaszel taki bardziej suchy i wsio jej rzezi,furczy nic nie odkaszluje :-:)no:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTOW :))

Wszystkiego najlepszego dla Bartusia. Rośnij zdrowo i duż psoć rodzicom :-)

Hej. Mnie głowa nie boli. Ale samopoczucie jakieś kiepskie. Nic mi sie nie chce robic i nie bede. A co. NUDA NUDA NUDA

Wszystkiego najlepszego dla Bartusia!!!!!!

A także spóznione serdeczne życzenia dla wczorajszych solenizantów Bartusia i Patrycji!!!!

Minisia zrówka dla malutkiej, napewno dostanie antybiotyk jeśli jest naprawdę chora to jej szybciutko pomoże!!
M Maksa to fajnie masz i w razie czego masz komu dziecko podrzucic?:-)
Marma ząbki szybciutko wyjdą i dziecko wyzdrowieje!!

A u nas ładna pogoda, ciepło w miarę moja cała suszarka w ogrodzie zajęta praniem, dom posprzątany, mała jeszcze śpi...
Wczoraj byłam na spotkaniu tam gdzie będę pracować i 3 listopada zaczynamy!! Trochę mam tremę ale spróbuję.....
Wczoraj byliśmy też do szczepienia z Lenką, za miesiąc już ostatnie na szczęście bo darła się wniebogłosy:-(

Polećcie mi dobry darmowy program antywirusowy do komputera proszę!!!!

Najlepsze życzenia dla Bartusia!!!

Się kurcze wkurzyłam :crazy: Mamy po prostu serial z choróbskami w roli głównej w domu :wściekła/y:
We wtorek M był u lekarza i ma zapalenie gardła. Ja jeszcze do jutra na antybiotyku w ramach mojej anginy, a tu od wczoraj cieknie mi z nosa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: pewnie znów zarażę Maćka i będzie tak w koło Macieju (nota bene).
My chyba sie do wiosny z tych chorób nie wygrzebiemy :crazy:

Wszystkiego najlepszego dla Bartusia!!!!!!

A także spóznione serdeczne życzenia dla wczorajszych solenizantów Bartusia i Patrycji!!!!

Minisia zrówka dla malutkiej, napewno dostanie antybiotyk jeśli jest naprawdę chora to jej szybciutko pomoże!!
M Maksa to fajnie masz i w razie czego masz komu dziecko podrzucic?:-)
Marma ząbki szybciutko wyjdą i dziecko wyzdrowieje!!

A u nas ładna pogoda, ciepło w miarę moja cała suszarka w ogrodzie zajęta praniem, dom posprzątany, mała jeszcze śpi...
Wczoraj byłam na spotkaniu tam gdzie będę pracować i 3 listopada zaczynamy!! Trochę mam tremę ale spróbuję.....
Wczoraj byliśmy też do szczepienia z Lenką, za miesiąc już ostatnie na szczęście bo darła się wniebogłosy:-(

Polećcie mi dobry darmowy program antywirusowy do komputera proszę!!!!

Ulka to mnie pocieszylas uffff czekam na meza i idziemy do szpitala:tak: a powiedz mi dzwonilas kiedys po pogotowie??

DOBRY PROGRAM ANTYWISRUSOWY AVAST POLECAM W 100%
Oprogramowanie antywirusowe AVAST

Wszytskiego najlepszego dzisiejszym Roczniaczkom!!!!!
U mnie też leń w dupie :-p Ale jestem po kawce, więc może coś mi się uda zrobić :-p:cool2: Po wczorajszej śnieżycy nie ma śladu. Od rana na Mazurach piękne słońce (już nie wierzę prognozie:sorry:), dzieci mają spacer zaliczony. Zauważyłam, że ostatnio nic nie robię na czas, tylko wszystko odkładam na potem ( i o dziwo mi to nie przeszkadza...). Muszę się wziąść w garść. :************

Gosiu ja zawsze wszystko odkladam na ostatnia chwile
MINISIA zdrowka dla Weronisi I pisz nam co i jak Nie dziwie sie ze sie martwisz :-(

U mnie tez len smierdzacy I nawet dzieckiem opiekowac mi sie nie chce Az wstyd :-(
U mnie dzis troche cieplej
Mam prosbe aby moj temat na zamknietym ktory ja pisalam o swojej osobie to prosze juz o skonczenie tematu jesli chodzi o moja osobe Mam nadzieje ze to uszanujecie :-)
Jezy ale mam kiepski nastroj dzis wwwwwwwrrrrrrrr :-(
Okres mi sie zbliza i wsio mnie wkurza :-(

reklama
Ulka to mnie pocieszylas uffff czekam na meza i idziemy do szpitala:tak: a powiedz mi dzwonilas kiedys po pogotowie??

DOBRY PROGRAM ANTYWISRUSOWY AVAST POLECAM W 100%
Oprogramowanie antywirusowe AVAST

Właśnie mam ten program i jakoś nie za bardzo:no:

A tu się dzwoni na CAREDOC wtedy gdy przychodnie już pozamykane w niedziele i święta, rozmawiasz tam z pielęgniarką i w zależności od tego jaka jest sytuacja albo się samemu jedzie do lekarza albo lekarz przyjeżdża do domu,
w godzinach otwarcia przychodni normalnie umawiasz się na wizytę
u nas zawsze jak ktokolwiek jest chory to lekarz przepisuje antybiotyk, ja tam nie narzekam pod tym względem,

Do góry