reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

miraelka gratulacje
kaka dziś boli mnie głowa

U mnie leje non stop już trzeci dzień z rzędu, konie uziemoine i je roznosi, my uziemieni i młodego też nosi, a ja latamze szmata i sprzątam, jutro wielka imprezka, a ja już mam dość, jeszcze zakupki, odkurzanie- ale musze młodego komuś sptrzedać bo płacze jak odkurzać wyje, M wozi te materiały. A mnie głowa boli
Patrycja, spokojnie! Niebo nie spadnie Wam na głowę, jak dasz sobie na wstrzymanie! dziewczyno, Ty ciągle w ruchu jesteś!!!! Znasz w ogóle slowo odpoczynek???:laugh2: A tak serio, to uważaj i dbaj o siebie!
Witam! Najlepsiejsze z najlepszych życzonka dla naszych Roczniaczków :-) Ja od rana zalatana. Pakuje nas bo po południu zmykamy do rodziców na weekend. Pozdrawiam i miłego weekendu.
p.s. ile drzemek w ciągu dnia mają wasze dzieciaczki?i mniej wiecej ile czasu?
Fajnie Wam, zawsze to jakies urozmaicenie!!!!! A z tym spaniem, moj śpi 2x. Pierwszy raz kolo10, tak z poltorej godz., drugi: kolo 16, też 1 i pol godz.
Dorotka niop wnosiłam ją na 4 pietro ale z Panem kurierem;-) ale jakby nie patrzec to 40kg :cool2:

Minisia SUPER SUPER SUPER!!! tak sobie dzis myślałam o Twojej małej.

A ja siedze w domciu choć miałam isć na spacerek ale zaczeło padać:crazy: No nic bynajmniej nie przeocze kolejnych kurierów:cool2::cool2::cool2:
Czarna ma ukryty talent Pudziana :tak: Jak Ci fajnie z tym remoncikiem, ja uwielbiam takie rzeczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem zielona z zazdrości:eek::eek::eek::laugh2::laugh2::laugh2:
czesc dziewczyny pozdrawiam serdecznie. U mnie bez zmian wrociłam z badan i ledwo zyje. Pzyszłam do domu a moj synys na moj widok woła mama i pedzi sie przytulic tak mi sie miło zrobiło az łzy mi popłyneły.
Ojej, Kochana, odpoczywaj ile możesz!!!!!! Synuś Mamusi, co? Bardzo przyjemne!!!!!:tak:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW

Tylko tyle jestem w tanie napisać. U mnie masakra. Więcej na lekarzowym. :-(Pozdrawiam
I tutaj też tulę Cię mocno!!!!!!!!!!!!!!!

Heya,
u nas też pogoda kaloszowa. Dzieciaczki ...śpią!!!! Półtorej godziny ciszy i skupienia, rosołek się gotuje, zakupy zrobione na weekend (niech to cholera, samochód mam trzeci tydz. nieczynny, a pod wózkiem też limit miejsca:wściekła/y:)-dałam radę. :-p Najgorsze jest ubieranie się na spacer!!!!!! Julka jęczy, że jej but nie wchodzi, Raduś-Maruda chce w tym czasie na ręce, a muszę mu buty założyć i sama się jeszcze ubrać. Zawwszze mam ten sam scenariusz, brrrr. Ale jak już wyjdziemy z klatki, to jest si:sorry::laugh2:. Jutro wraca M.;-);-);-):-p:-p:-p A od poniedziałku będę myśleć o imprezce urodzinowej Radusia. Dziś na necie sprawdziłam, jest już jego paszport do odebrania. Wcześniej miał roczny, a teraz wydali mu na 5 lat. Dziwne te prawo. Julka ma zdj. w swoim paszporcie w wieku 3-4 mies. i ten jest ważny do 2015r.!
ok, to na tyle, idu sprzątać i krzątać

reklama
MINISIA pogodzenia sie z M zycze
CZARNA serio masz cos z Pudziana chyba :tak:Ja tez zazdroszcze remontu kuchi Efekt koncowy jest najlepszy
PATI pOPIERAM CO gOSIA NAPISALA zwolnij kobieto
MAKSIOWA zaraz lece na lekarzowy Ale tule mozno

U mnie 17 beda goscie Zaraz tylko cos wszamama bo obiadu jeszcze nie jadlam Posprzatalam I bede czekala na gosci :tak:

No maz juz przyszedl w laski ale nadal mam focha;-)
teraz jest w pracy wiec to go uchronilo bo wisi nad nim pare malych klotni:wściekła/y::wściekła/y:faceci az mi sie kawal przypomnial

Śmierć mózgu i Śmierć serca siedzą na cmentarnym murze i sprzeczają się, która z nich jest lepsza:..
ŚS: Uważaj, pokażę Ci
Nadchodzi starsza pani. Śmierć pstryka i kobieta natychmiast umiera na serce.
ŚM:Uważaj, udowodnię Ci, że śmierć mózgu jest lepsza. Patrz idzie mężczyzna.
Śmierć pstryka i... pstryka i pstryka i pstryka i.... :-D:-D:-D:-D

a ja dzis se kolano stluklam :no:szlam po schodach na dol patrze a wera juz na 2 stopniu wiec bieg na dol i walnelam kolanem w futryne az cos chrupnelo:eek:i teraz boli jak diabli KONIECZNIE TRZEBA BRAMKE JUZ KUPIC:tak::sorry:

Ostatnia edycja:
Wszystkim chorowitkom kuksańce zdrowia!!!!

Czarna maser-kinia, Ty siłaczko:shocked2::rofl2:
Minisia fajnie, widzę, że raczej pozytywne doświadczenia i zadomawiasz się. Tylko mężula tak obsztorcować, a potem się pogodzić gorrrrrąco:cool2:
Elwirka bidulko... Przytulas.

Koleżanka miała przyjechać z papierami na 16:30, ale utknęła w korkach, to mogę sobie kawy zrobić i się zrelaksować. Jak znam życie, to wpadnie na ostatnią chwilę i będę siedzieć po nocach nad jej rozliczeniem, ale cóż: "nasz klient, nasz pannnnnn..." :happy:

Wszystkim chorowitkom kuksańce zdrowia!!!!

Czarna maser-kinia, Ty siłaczko:shocked2::rofl2:
Minisia fajnie, widzę, że raczej pozytywne doświadczenia i zadomawiasz się. Tylko mężula tak obsztorcować, a potem się pogodzić gorrrrrąco:cool2:
Elwirka bidulko... Przytulas.

Koleżanka miała przyjechać z papierami na 16:30, ale utknęła w korkach, to mogę sobie kawy zrobić i się zrelaksować. Jak znam życie, to wpadnie na ostatnią chwilę i będę siedzieć po nocach nad jej rozliczeniem, ale cóż: "nasz klient, nasz pannnnnn..." :happy:

moja corka mnie wlasnie uczy angielskiego:-D:-D:-D:-D
a wczoraj jak bylam z Werka w szpitalu na ostrym to poszlam z kumpela jest tu 3lata i zero jezyka:eek::eek:wiec tlumaczem byla jej 7l corka ale wstyd:szok::szok:ale coz ja dopiero przyjechalam a ona ...no coz bez komentarza:eek::sorry::cool2:

Evelajna tak jak najb pozytywne :tak: a maz musi miec czasempokazane gdzie jego miejsce:-D:-D:-D:-D:-D potem .....ciiiii i juz zgoda:rofl2::rofl2:

MINISIA jak bedzie ci dlugo kolano bolalo to moze warto to sprawdzic u lekarza ?
Goscie poszli Oliwka spac nie chce Ja ogladam film ROZMOWY NOCA

Oli dostala od chrzestnego taka sluchawke

UCZONA SŁUCHAWECZKA FISHER PRICE K0431 (777486508) - Aukcje internetowe Allegro

Wiem ze to nie ten watek ale napiszcie mi te ktore to maja CZY TO JEST TAKIE CICHE
Bo to strasznie cicho gra itp Ja prawie tego nie slysze a Oliwka to juz tym bardziej I dlatego ze to takie ciche NIE ZAINTERESOWALA SIE TYM ZABARDZO
chyba ze baterie mam tam slabe Milej nocki DOBRANOC

Hej. Witam sie wieczorowo. Dzięki dziewczyny za słowa otuchy na tym i na wątku lekarzowym. Ja sie czuje troche lepiej. Dobrze ze mały jest w miare grzeczny i nie musze za bardzo za nim latać. Dziś nie zrobiłam nic. Jutro za to mam cały dzień zawalony. Musze posprzatać, zakupy i przygotowania do niedzieli. Dobrze że mama z siostra pomogą bo nie wiem jak bym sobie dała rade. No ale jakoś to bedzie. Mam troche wyrzuty sumienia ze zbliża sie jeden z ważnych momentów w zyciu mojego dziecka i w naszym tez a ja taka nieprzygotowana jeszcze. I taka jakaś wycofana. Mam nadzieje że nie bedzie tak zle i ze sie ogarne do jutra

MINISIA jak bedzie ci dlugo kolano bolalo to moze warto to sprawdzic u lekarza ?

Wiem ze to nie ten watek ale napiszcie mi te ktore to maja CZY TO JEST TAKIE CICHE
Bo to strasznie cicho gra itp Ja prawie tego nie slysze a Oliwka to juz tym bardziej I dlatego ze to takie ciche NIE ZAINTERESOWALA SIE TYM ZABARDZO
Pewnie tak. Wymień baterie, bo my mamy takie samo (ang. wersja) i jest ok! Radek wciska ciągle jeden numerek i ciągle ta sama muzyczka gra . A dziś, jak Julka się kąpała, Młody wrzucił jej do wanny taką grającą gąsiennicę i już nie działa:rofl2:. Też ogl. Rozmowy nocą :-p:laugh2: Buziam . Dobranoc

No maz juz przyszedl w laski ale nadal mam focha;-)
teraz jest w pracy wiec to go uchronilo bo wisi nad nim pare malych klotni:wściekła/y::wściekła/y:faceci az mi sie kawal przypomnial

Śmierć mózgu i Śmierć serca siedzą na cmentarnym murze i sprzeczają się, która z nich jest lepsza:..
ŚS: Uważaj, pokażę Ci
Nadchodzi starsza pani. Śmierć pstryka i kobieta natychmiast umiera na serce.
ŚM:Uważaj, udowodnię Ci, że śmierć mózgu jest lepsza. Patrz idzie mężczyzna.
Śmierć pstryka i... pstryka i pstryka i pstryka i.... :-D:-D:-D:-D

a ja dzis se kolano stluklam :no:szlam po schodach na dol patrze a wera juz na 2 stopniu wiec bieg na dol i walnelam kolanem w futryne az cos chrupnelo:eek:i teraz boli jak diabli KONIECZNIE TRZEBA BRAMKE JUZ KUPIC:tak::sorry:
Minisia u nas bramka zamontowana juz od 9 miesiaca. Specjalnie robiliśmy bo by przecież tylko przy schodach stał za bomblem :sorry:

czesc dziewczyny pozdrawiam serdecznie. U mnie bez zmian wrociłam z badan i ledwo zyje. Pzyszłam do domu a moj synys na moj widok woła mama i pedzi sie przytulic tak mi sie miło zrobiło az łzy mi popłyneły.

Aga, Szymcio też się cieszy na mój widok niesamowicie i zawsze nie moge się doczekać powrotu do domu, już w samochodzie w myślach układam scenariusze powitania, to bardzo rozpręża po cięzkim dniu i poprawia nastrój, boskie !!

Dorota, telefonik jest raczej cichy, bo dziecko przykłada słuchawkę do uszka i żeby mu na słuch nie padło:tak::tak: Zresztą tak napisane w instrukcji ;-)

Hej. Witam sie wieczorowo. Dzięki dziewczyny za słowa otuchy na tym i na wątku lekarzowym. Ja sie czuje troche lepiej. Dobrze ze mały jest w miare grzeczny i nie musze za bardzo za nim latać. Dziś nie zrobiłam nic. Jutro za to mam cały dzień zawalony. Musze posprzatać, zakupy i przygotowania do niedzieli. Dobrze że mama z siostra pomogą bo nie wiem jak bym sobie dała rade. No ale jakoś to bedzie. Mam troche wyrzuty sumienia ze zbliża sie jeden z ważnych momentów w zyciu mojego dziecka i w naszym tez a ja taka nieprzygotowana jeszcze. I taka jakaś wycofana. Mam nadzieje że nie bedzie tak zle i ze sie ogarne do jutra
Maksiowa zdrówka życzę, a w niedzielę od rana takiego wigoru złapiesz ze w mig wzystko przyszykujesz, zobaczysz!
POwodzenia !!

Gratulacje dla Sebcia i Mikiego!!

U Szymonka temperatura nadal się utrzymuje, w dnień znowu było 38 st, ale syrop daliśmy, na noc drugą dawkę i niby jest ok. żadnych niepokojących objawów nie widzę, poza brzydką kupą. Oby nic się nie wykluło:wściekła/y:
A ja dziś zrobiłam sobie ucztę, wędzoną makrelę kupiłam, bo jak weszłam do sklepu to od progu pachniała, a teraz już 3 herbatę piję, bo tak mi cięzko na żołądku, ale jak to czarna mówi: cierp ciało jak ci się chciało (no może w innych okolicznościach :-D:-D).

Dobranoc kobitki
i zdrówka dla naszych chorowitków!!!!

reklama
hej królewny witam wieczorową porą.
Miałam gości na kolacyjce więc wieczorek udany;-) dzis przyszło już kilka rzeczy do kuchni jak jeszcze jutro zlew dojdzie to możemy zacząć działać jutro!!!!! a jak nie to chociaż pomaluje jutro kuchnie aby była gotowa na świeżynki:-D:-D:-D niestety półki bedziemy robić hmmm nawet nie wiem kiedy bo deski dopiero w środe do odbioru:-:)-:)-( a mój M nie lubi robic po pracy tylko w wolne weekendy a za tydzień roczek, a w kolejny mamy chyba wyjazd. Buuuuuuu

dziś zaczepiła mnie znajoma jest chyba coś koło 10 lub 11 tyg ciąży. czy to jest normalne ze zaczeła krwawić!!!! wiec jej mówie ze nie moze to być ... lub może ma krwiaka lub torbiela. Wiec ona mówi ze dzwoniła do lekarza a ten jest na urlopie i jej powiedział ze to niby normalne!!! K.... on chyba jest nienormalny powiedziałam jej ze nie ma na co czekać tylko gnać na izbę!!! I pojechała mam nadziej że jutro spotkam jej mame i sie dowiem co się dzieje.

Ostatnia edycja:
Do góry