reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Ania wyszła jakaś pomyłka!!!!!!!!!!!!!! Zaraz napisze do admina a ty spróbuj jeszcze raz wejsc na zamkniety!!!!!!!!! Była do usunięcia Anna22 pewnie się rypneli!!!! Sorka

Jednak sorka ale nie opisze tego. Ale powiem tyle że towarzystwo i przepych potrafi ostro napier... w młodych główkach. Mam nadzieje że im szybko rozum wróci do główek i bedą jak kiedyś;-)

reklama
Szymonku troszkę spóźnione życzenia cudnych uśmiechów, zdrówka i radości na kolejny roczek :-)

no i jako że już mamy 11 październik:
dla Lenki i Weronisi mnóstwo buziaków i najserdeczniejszych życzeń w dniu Waszych urodzin :-)

majeczka trzymam kciuki żeby się Wasze problemy szybko rozwiązały
czarna wiem co dzieciaki w tym wieku potrafią za numery odstawiać, Seba na razie oprócz dwóch "ustawek" i powrotu do domu z obitą twarzą nic nie odwalił. Odpukać na razie mam z nim super kontakt, ale jestem czujna bo licho nie śpi. Mam nadzieję że siostra szybko dojdzie do ładu z córami

jutro przyjeżdża facet po leżaczek-bujaczek FP, muszę przyznać że to był niezwykle przydatny sprzęt :tak: z czułością na niego zerkam jak sobie tak stoi wypucowany i czeka na odbiór
a za kaskę kupujemy krzesełko to 2-funkcyjne drewniane
zmykam spać, jutro T. znów w pracy 12 godzin

CZARNA jak bedziesz miala ochote to czekamy na zamknietym o co chodzi z tymi dziewczynami Ale tutaj choc napisz czy znalazly sie ? czy wrocily ?
ANIAA zaszla jakas pomylka bo nikt Ciebie nie chciala usuwac Ale CZARNA CZUWA I ZARAZ WSIO BEDZIE OK :-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA LENKI I WERONISI :-)

U mnie noc masakra 20 oliwka usnela 22 wypila 170 ml mleka Po 24 sie obudzila z placzem i nic nie pomagalo W koncu zlitowala sie i zasnela o 4,30 obudzila sie i zas nic nie pomoglo tylko 170 ml mleka I po tym mleku Dziewczyna uznala ze sie wyspala I zaczela wstawac ,siadac i gadac :-(
Wzielam ja do G do pokoju i lezelismy razem Ona posrodku skakala po nas i w koncu o 6 padla ale o 6,30 zas placz i tak juz od tej 6 obudzila sie 4 razy Teraz jeszcze drzemie z G a ja nie mam sil juz spac Bo ona sie budzi co chwila :-(
MILEGO DNIA

Sto Lat i pełno słońca w życiu dla naszych dzisiejszych solenizantek :)

U nas nocka przebiegła bardzo spokojnie o 3;30 tylko pobudka na mleczko. Może wróci do normy.... No a my dziś jedziemy oglądać karnisze bo musimy jakieś firany i zasłony w domu powiesić.

Witam
Ja pije kawke juz po pracy i jem sniadanko :tak:
Popoludniu ide do kosciola zapisac wike do komunii :tak:
Wkurzam sie bo dzis 11 a alimentow nie widac pewnie PAN sobie mysli ze jak my w angli to ma wolne ale sie myli ja stad nawet moge zalozyc sprawe i przylece na dzien rozprawy narazie grzecznie pytam ale jak nic nie wskoram przystapie do akcji.:crazy:

wszystkiego najlepszego dla wczorajszyk i dzisiejszych naszych solenizantow!!:-D:-D

dziekuje za zyczenia w imieniu WERONISI

Minisia bojowo z samego rana;-)

Dla solenizentek mega sto lat;-)

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    4,1 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Cześć dziewczyny!! Nie poczytałam Was jeszcze dokładnie bo padam... byłam 4 dni z koleżanką w Zakopanym (nie ma rodziców wciąż, a opieknukę mam tylko na 2 dni tygodniu więc i tak wolne musiałam wziąć), a koleżanka kończy macierzyński). Fajnie było, choć dzisiaj pogoda do dupy...Moja ciotka ma tam apartament więc skorzystałyśmy z okazji, a wczoraj dojechała jeszcze jedna koleżanka, też z dzieckiem.. 3 baby i trójka dzieciaków.
.
Fajny miałaś wypoczynek:tak:
Małaulka a Ty kobieto oddychaj głeboko bo za 1h 19 min będziesz rodziła:-D:-D hehehe
No ja cały wczorajszy dzień przeżywałam to co się działo rok temu:-)
U mnie noc masakra 20 oliwka usnela 22 wypila 170 ml mleka Po 24 sie obudzila z placzem i nic nie pomagalo W koncu zlitowala sie i zasnela o 4,30 obudzila sie i zas nic nie pomoglo tylko 170 ml mleka I po tym mleku Dziewczyna uznala ze sie wyspala I zaczela wstawac ,siadac i gadac :-(
Wzielam ja do G do pokoju i lezelismy razem Ona posrodku skakala po nas i w koncu o 6 padla ale o 6,30 zas placz i tak juz od tej 6 obudzila sie 4 razy Teraz jeszcze drzemie z G a ja nie mam sil juz spac Bo ona sie budzi co chwila :-(
MILEGO DNIA
Ale masz przechlapane:no:
Popoludniu ide do kosciola zapisac wike do komunii :tak:
Ciekawe kiedy będzie?? My mamy 15 maja...

Witam się w niedzielę, nasza księżniczka dziś szczęśliwa, otworzyliśmy prezent od ojca chrzestnego bo kazał dokładnie w dzień urodzin a tam śliczne złote kolczyki i już założyłam jej,
po południu goście przyjdą to posiedzimy chwilę i zjemy torcika:tak:
A wieczorem postaram się wkleić zdjęcia:tak:

Dziękujemy za wszystkie życzenia!!!

Weronisiu wszystkiego najlepszego!!!!

Do góry