reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Minisia my chodzimy do Virgin active club, basen super, jest specjalny dla dzieci.Sprawdz na necie czy jest tez u Was.Niestety nie mozna tam robic zdjec, podobno chca chronic dzieci przed pedofilami.W sumie jakis sens tego jest.
Co do tanich restauracji i wogole mega tanich slodyczy itd...uwazaj wszystkie moje znajome i ja tez przytylay kilka kilo po przyjezdzie tutaj;-)

O jaa hehe ja tez pewnie przytyje bo juz ciagle cos jem:-p zwalam na malo kaloryczne jedzonko;-)
a ja jutro znow na 4 k.. mac:wściekła/y:

SZUKAM PIOSENKI ZNAM TYLKO SŁOWA "ty na zawsze Ty i zawsze przy mnie bo ja kocham Cie i chce byc blisko Ciebie na zawsze juz..." moze ktoras zna??a moze pomoze mi znalezc wykonawce:sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d smiechuwarte2er6.jpg

untitled1.jpg

A ja w koncu poczytalam czego wczoraj nie zdazylam;-)

A co do zakupów za 300zł to ja ostatnio wsio kupuje w ciuchu nie pamietam kiedy sobie coś drogiego strzeliłam.Dla mnie 300 zł też dużo Madziu:)

My dziś wyjeżdzamy popołudniu wiec napewno przez najbliższy tydz nie zajrze. pA

Marta kiedys wklejalas linki do rzeczy z allegro ktore sbie kupilas...do tanich raczej nie nalezaly , dlatego myslalam ze znowu zaszalejesz;-)

Dorotka mi sie wydaje ze Oli za duzo słodkiego dostaje i moze dlatego potem nie chce obiadu ani nic takiego jesc. Słodka kaszka, mega słodkie danonki, mysle ze sie przyzwyczaiła do słodkiego. Sprobuj kilka dni jej dawac jakies mniej słodkie kaszki: manną czy owsianke, najlepiej sprobuj sama zrobic, sproboj dac do gryzienia bułeczki czy chlebka z masełkiem a jak nie bedzie chciała to do ręki kawałek chleba suchego bez skorki, niech sobie dziubdzia sama. Zamiast danonków daj jakis twarozek albo serek mniej słodki, herbatki nie owocowe słodkie tylko zwykła czarna albo miętową. Na sniadanie w ogole mozesz zamiast kaszki zrobic jakies paroweczki czy jajecznice. A Oli zje np. ten słodkawy obiadek ze słoiczka?? Podajze Bobovity Indyk z owocową nutą - Rafał go uwielbia :-) Moze zje taki?? A z czasem sie przyzwyczai do innych. A zamiast obiadu nie ucz jej słodkiego, zadnych danonków ani nic takiego bo sie nie nauczy. A jak lubi kaszki to moze zje na obiad np. te puree ryzowe brokułowe czy marchewkowe?? To przynajmniej słodkie nie jest. A ryz zje?? Sprobuj jej moze zamiast zupki dac marchewke gotowana do gryzienia albo miesko drobno pokrojone ale troche do gryzienia?? A jak woli papki to miksuj... sama nie wiem. Musisz kabinowac. A moze popros mame zeby jej np. zupke ugotowała i sama dała?? Moze to pomoze? Oli widzi ze sie denerwujesz i wtedy wcale jesc nie bedzie... A jak nie to moze od G... zje??
Przestan ją futrowac tymi danonkami bo one maja duze ilosci wapnia i przedawkujecie... A do tego ful cukru i nic wiecej w sumie... Moj tez je danonki ale nie codziennie. Fakt ze na jedno posiedzenie zje 2 duze i małego albo 3 małe. he he :-D
A ja mam problem bo Rafał od jakiegos czasu w ogole nie chce owoców. Jabłka bee, banana nawet nie ugryzie, brzoskwinie bardzo zadko. Latem jadł malinki czy arbuzy ładnie, a teraz nic nie rusza, juz nie mam pomysłow... Jakie owoce jedza wasze dzieczaczki?? Moj kiedys jadł ładnie jablka czy banany, a teraz nie ruszy :-(

Ok lece do szkoły bo i tak na pierwszej lekcji nie byłam :-D he he

U nas problemu nie ma, Stasiulino zjada wszystkie warzywa i owoce pod kazda postacia:tak:Najbardziej lubi mandarynki, a z warzyw...wszystkie lubi:laugh2:
On zreszta chyba wszystko zerny bedzie, chociaz wczoraj sledzik mu nie podszedl:rofl2:

witajcie....chciałabym do Was dolączyc.... Moj synus przyszdl na swiat 31.10.2008 o godzinie 14:15 porod silami natury wazyl 3800 g i mierzyl 58 cm. Urodzilam dwa tygodnie przed terminem.
Przyjmiecie mnie do swojego grona ?

Witamy:-)

Sto Lat i pełno słońca w życiu dla naszych dzisiejszych solenizantek :)

U nas nocka przebiegła bardzo spokojnie o 3;30 tylko pobudka na mleczko. Może wróci do normy.... No a my dziś jedziemy oglądać karnisze bo musimy jakieś firany i zasłony w domu powiesić.

U nas firanek brak...kiedys byly ale sie zmyly;-)niby przytulniej wyglada w mieszkaniu jak wisza, ale mnie jakos przytlaczaly:tak:Moja mama i tesciowa ubolewaja nad tym, w moim domu jak juz bedzie tez nie bede zawieszala, jakies fajne zaslonki i to wszystko:tak:

Witajcie - nie było mnie parę dni a tu takie wieści - Dorcia zdrówka dla Oliwci.

Wszystkiego najlepszego dla rocznych panienek - Weronisiu i Lenko moc całusków.

A ja musiałam odreagować ostatnie wydarzenia :wściekła/y: i relaksowałam się na Mazurach :-D dwa dni ale warto było.
Jeziorko, las ... spacer połączony ze zbieraniem grzybów, ognisko z pieczeniem kiełbasek, zabawa na całego.
Po prostu bosko ... a jeziorko takie czyściutkie i wodoczki boskie.
Szkoda, że było chłodno, ale za to towarzystwo wyborowe.
Nie ma to jak kochany mąż i jego ekipa :tak::-)
A jutro znów do pracy, ale tak to jest ... wszystko co dobre szybko się kończy.

Później wrzucę fotki z wodoczkami znad jeziorka.
:-)
Dobra lecę się zrelaksować w to dżdżyste, niedzielne popołudnie

No kochana grunt, ze sobie wszystko poukladalas co bylo do poukladania:tak: A wyjazdu zazdroszcze:happy:

Dominika ja chyba 8 kg przytylam przez 2 miesiace w londynie:eek::eek::eek: Brak normalnego chlego, non stoper fish and chips...wlasnie chinskie knajpki i piwko i te przepyszne gotowe kanapeczki;-)

No i konczy sie weekend, a ja zalamka bo od jutra znowu sama z dziecmi:sorry: Och jak ja lubie jak jacek jest w domu...niech juz bedzie piatek:rofl2:

Heloł babeczki, my już po imprezce, solenizantka miała dziś tylko jedną drzemkę a teraz już słodko śpi:tak:
Fajnie było, goście posiedzieli na chwilę zjedliśmy torta, a teraz pijemy z M winko a ja mam taką słabą głowę bo piję raz na ruski rok, że już mi się literki mienią przed oczami a on cwaniak jeden tylko mnie popędza pij...pij...:-p:-p

Zdjęcia na zdjęciowym wklejone!!

Dziękujemy za wszystkie życzenia!!!!!

Fajnie ze imprezki udane. My po popołudniowych zakupkach, młody został u teściów po obiedzie więc mieliśmy troche luzu. U nas cały dzień leje, więc dziś było bez spacerku:-(, a miałam ochote na spacer po lesie

Hejka!!
WItam się z rana!! niewyspana i zła.
Wczoraj kolega był u nas (służbowo) i siedzieliśmy do 24:30.... a wstałam dzisiaj o 5:30, więc nawet bardzo zła jestem..
Wdrażamy w firmie nowy system handlowy stąd tyle pracy..wczoraj chcieliśmy coś przetestować, ciągle jakieś błędy wychodziła więc stąd tyle czasu zajeło.. grrrr..

Miłego dnia!! a Szymek dzisiaj 11 miesięcy kończy :-)

Aniaaa lol no niezle niezle. Wypij sobie kawke i bedzie dobrze.

Agamir piszesz z domciu czy ze szpitala????? Jak sie czujesz??

Witam w deszczowy poniedziałek:confused2:
Kurde wczoraj nam autko odmówiło posłuszeństwa rozładował się akumulator a mieliśmy jechac do tesciów tzn do teściowej na im/ur:sorry: a tu ehhh. Wiec wziełam sie za porządki tak wiec dzis z rana mam luz:-D:-D:-D
Ale musze się ostro wziaść za wybranie sprzetu do kuchni bo chce już kupic moze w weekend uda sie juz zaczac robic lifting:-p

Wszystkie najlepszego Roczniakom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

U nas weekend zleciał szybko. W sobotę sprzątanko, wieczorem rozmowa z rodzicami na Skypie, potem dzieci do łóżek i w koncu czas dla siebie i P. Wczoraj zaś pojechaliśmy ze Szkrabami na giełdę. P. nakupił drzewek, pojechaliśmy na działkę sadzić (bo nie ma kiedy), potem domek, obiadek (P. kupił swieżą rybę i biedny musiał patroszyć, bo to był warunek, że rybka będzie na obiad:-p). Wieczorkiem rozpracowalismy winko i było baaardzo miło:laugh2::cool2:. A dziś znów pojechał na tydzień do W-wy:confused2:. Mam nadzieje, że to ostatnia delegacja...

Widze, że u niektórych z Was też się działo:eek:. Trzymam kciuki za pomyślne rozwiązania.

PS. A dziś na Mazurach deszcz, deszcz, deszcz.....:cool:

Ale buziam gorąco :***************************** Wklejam zdjęcia z soboty:
P1040573.jpgP1040731.jpg
P1040733.jpgP1040736.jpg
P1040748.jpgP1040750.jpg

reklama
Do góry