reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Sto lat dla Lenki i Weronisi!!!!!
Duzo usmiechów na twarzyczkach, samych radosnych chwil!!!!!

A ja po wczorajszym wieczorze zkacowana;-) troche mnie maz ubzdryngolil, ale to dopiero w domu:tak: Na imprezce bylo fajnie, malody robil furore, przechodzil zrak do rak, do wszystkich sie chichral wiec moglam spokojnie posiedziec:happy:
A teraz po obiadku troche lenistwa i chyba zaczne cos robic bo nie wiem jak to sie dzieje ale u mnie w domu ciagle jest syf...

Wszystkiego najlepszego i duzo duzo sloneczka dla Lenki i Weronisi, a dla rodzicow serdeczne gratulacje tak wspanialych dzieciatek:)

Dorotko przykro mi z powodu ciezkiej nocki, z tego co piszesz naprawde bylo ciezko.Trzymaj sie powoli wszystko sie ulozy.

A my po baseniki, zalozylismy malej dzis rekawki do plywania, bardzo sie jej podobalo, nie byla ograniczona tak jak w kolku.Teraz padla i pewnei pospi z 3 godzinki.Ja pije kawunie i zaraz biore sie za prasowanko.
Magda to fajny wieczorek mialas:)z tym syfem to chyba kazdy tak ma, a pomysla ze czym nasze maluchy beda wieksze tym syf tez:

MINISIA I ULU no lezki plyna do oczu Jeny jak ja sobie przypomne moj porod i to co przed To az serce sciska :tak:

U mnie nic ciekawego Bylam z mama i jasiem z castoramie kupilam niuni pudelko na zabawki za 7 zl :-DSie rozszalalam hihihi :-DOliwka wlasnie zjadla miseczke rosolku Wiec sie ciesze A rano kaszke marchewkowa :tak:
Kolo 17 chrzestna niuni z mezem wpadaj na kawe I przyniosa nam zabawki urodzinowe dla Niuni bo u nich kupowalismy na allegro i do nich przyszly :tak:No ale niunia ich jeszcze nie zobaczy bo to nie ten dzien hehehe

ja tylko z życzeniami dla Weronisi i Lenki

W dniu Twoich pierwszych urodzinek życze Wam aby wszystkie dziecięce dni w żółwim tempie upływały, by co dzień uśmiechał się do Ciebie Świat cały. By nigdy nie było już porannej pobudki i zawsze wiał wiatr specjalny, co rozwiewa wszystkie smutki! Niech na ten roczek zniesie Ci kilka sroczek moc prezentów, duzo zdrowia, no i serca Twich bliskich....
Mnóstwo wielkich buziaczkow

Witajcie - nie było mnie parę dni a tu takie wieści - Dorcia zdrówka dla Oliwci.

Wszystkiego najlepszego dla rocznych panienek - Weronisiu i Lenko moc całusków.

A ja musiałam odreagować ostatnie wydarzenia :wściekła/y: i relaksowałam się na Mazurach :-D dwa dni ale warto było.
Jeziorko, las ... spacer połączony ze zbieraniem grzybów, ognisko z pieczeniem kiełbasek, zabawa na całego.
Po prostu bosko ... a jeziorko takie czyściutkie i wodoczki boskie.
Szkoda, że było chłodno, ale za to towarzystwo wyborowe.
Nie ma to jak kochany mąż i jego ekipa :tak::-)
A jutro znów do pracy, ale tak to jest ... wszystko co dobre szybko się kończy.

Później wrzucę fotki z wodoczkami znad jeziorka.
:-)
Dobra lecę się zrelaksować w to dżdżyste, niedzielne popołudnie

no dzieki dziewczyny w imieniu Weronisi za zyczenia
My wlasnie wrocilismy z miasta od 13-17 non stop maszerowalismy :tak:uroki braku auta:eek::confused2:
ale zaliczylismy chinska restauracje gdzie sie placi 6f od doroslej osoby i 3f od dzieci po3 roku zycia i je sie ile sie da:-Dale jakie pyyyszne mmmmmmm myslalam ze pekne :-D
zalatwilam kosciol ale z tego wszystkie ze pytalam co ma przyniesc i na kiedy zapomnialam spytac kiedy tj ktorego maja komunia:sorry::eek:ale za tydz sie dowiem :rofl2:
Aga a jak kapiel na basenie moze jakies fotki??? moze poszukam w Yorku takiego basenu i sie z mloda wybierzemy?:cool2:

reklama
Minisia my chodzimy do Virgin active club, basen super, jest specjalny dla dzieci.Sprawdz na necie czy jest tez u Was.Niestety nie mozna tam robic zdjec, podobno chca chronic dzieci przed pedofilami.W sumie jakis sens tego jest.
Co do tanich restauracji i wogole mega tanich slodyczy itd...uwazaj wszystkie moje znajome i ja tez przytylay kilka kilo po przyjezdzie tutaj;-)

Do góry