reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

STO LAT DLA SZYMKA :)

Cześć mamuśki.

Ja cały dzień siedzę i właściwie nic nie robię. Mały jest okropnie marudny w nocy nie śpi. Ostatnio mu się coś poprzestawało i w ciągu dnia nie chce jeść a w nocy wczoraj budził mi się 3 razy na mleko, po wodzie nie chciał zasnąć i wył. Dziś cały dzień płaczu. No ale dziąsła ma strasznie opuchnięte i czerwone. I to cała góra i dół. Ma takie napady szaleńczego gryzienia że łapie wszystko co w danym momencie ma pod ręką i drze się przy tym wniebogłosy. :-( Dopiero po paracetamolu i viburcolu troszkę się uspokoił. Ja czuję się dziś zdecydowanie lepiej, choć jak poszłam na chwile na plac i po chleb to zdrowo poczułam kręgosłup. Jeszcze muszę uważać. Kacperka w ogóle nie podnoszę. Wszystkie tego typu zabiegi robi M. Ja co najwyżej biorę go na kolana ale tak że go wciągam na nie. A dziś Kacperek przyniósł mi klocka i dał. Cała radość była z tego że stał przy zabawce jakieś 3 kroczki ode mnie i przyszedł do mnie z tym klockiem z wyciągniętą rączką i uśmiechem na buzi. :-D Ech szkoda że nie mam tego nagranego. Zdarza mu się zrobić 2/3 kroczki ale coś takiego zrobił pierwszy raz :-) A i muszę się pochwalić że kupiłam mu dziś kurteczkę za 15 zł i ogrodniczki za 5 na placu od babki która sprzedaje rzeczy po swoich dzieciach :)

Eh no to się rozpisałam.

Czarna jakaś masakra z tymi dziećmi :szok: Tak po prostu sobie wyszły i tyle??

Blondi współczuje. Mi by się tak nie chciało, normalnie Cię podziwiam. No a jak tam imprezki urodzinowe? Które są już po? Opisywać :-D

reklama
Szymonku wszystkiego najlepszego

martynka moj wcześniej wcinał banany a teraz nie chce, ja sięgam po mrożonki które latem robiłam, wczoraj jadł malinki z porzeczką,
dorotka jak ją boli gardełko to jeść się nie chce
minisia miłego oglądania
czarna znajdą się
marma gratki

A my mamy już ekipe:-), więc teraz dokręcamy podłoga, czekamy aż kolega M wstawi okna, i kolejni ściany i łazienke, jak dobrze pójdzie to w grudniu będzie już coś widać, a my pojechaliśmy młodemu po czapke i nic nie mamy, jak są duże to dla dziewczyn, chlopięce wykupione. A do południa miałam akcje mycie okien

Czarna oj to siostra ma nielada problem z córkami, a ile one mają lat??

Moja siostra też miała jazdy jak jej córki były w takim wieku, ileż to razy zwiały z domu, starsza przyszła do domu pod nieobecność siostry i szwagra i coś tam nawet z domu wyniosła na sprzedaż:szok: ale jakoś to się skończyło i teraz obie są już matkami ale też jakoś im się nie wiedzie z ich facetami, starsza ma już drugiego męża a młodsza też jakieś przeboje ze swoim..... ech, życie............:-(

Marma- gratulacje dla synusia:tak::tak:

Wszystkiego najlepszego dla Szymusia!!!
Czarna, rzeczywiscie ciezka sytuacja i nie wiadomo co powiedziec(napisac).
Minisia ja tez jeszcze nie daje smazonego bo sie jakos boje, ale ja to wogole jakas dziwna jestes.Pewnie taka usmazona rybke by zjadla bo gotowana jest beeee.Ty masz w koncu wieksze doswiadczenie wiec moze sprobuje.
A ja obejrzalam"mam talent" i czekam na filmik.Mala zakatarzona wiec zrobilam jej inhalacje w pokoju i spi slodziutko.Troche sie balam bo nie wiedzialam czy ona nie za mala, ale coz, nic innego nie przychodzilo mi do glowy.
Milego wieczorku mamuski.

Cześć dziewczyny!! Nie poczytałam Was jeszcze dokładnie bo padam... byłam 4 dni z koleżanką w Zakopanym (nie ma rodziców wciąż, a opieknukę mam tylko na 2 dni tygodniu więc i tak wolne musiałam wziąć), a koleżanka kończy macierzyński). Fajnie było, choć dzisiaj pogoda do dupy...Moja ciotka ma tam apartament więc skorzystałyśmy z okazji, a wczoraj dojechała jeszcze jedna koleżanka, też z dzieckiem.. 3 baby i trójka dzieciaków.
Chciałam zerknąć na fotki, ale widzę, że nie mam dostępu już do zamkniętego, więc pewnie należę do grona usuniętych. W sumie to nie udzielam się tak regularnie jak wiele z Was, więc rozumiem.

reklama
SZYMONKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :-)

Aniaa chyba zaszła jakas pomyłka, bo nie byłas na liscie usuwanych. Czarna sprawdz to :-)

I trzymam kciuki za siostrzenice... I jak bedziesz miała chwilke to napisz na zamknietym co nawywijały, bo sobie wyobrazic nie moge...

Ostatnia edycja:
Do góry