reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
witajcie....chciałabym do Was dolączyc.... Moj synus przyszdl na swiat 31.10.2008 o godzinie 14:15 porod silami natury wazyl 3800 g i mierzyl 58 cm. Urodzilam dwa tygodnie przed terminem.
Przyjmiecie mnie do swojego grona ?

Witaj i zapraszam do rozmowy :tak:Jak sie czujesz w ciazy I z takim malenstwem w domu i pod serduszkiem z drugim?
CZARNA my juz jemy podczas zabawy Probuje tez ze daje jej smoka ona otwiera buzie a ja siup lyzeczka do buzi Ale jak sie skapuje ze to nie smoczek lub z butelka to samo robimy to zaraz pluje jedzeniem z mina niezadowolona :-(
Teraz goruje jej rybke zobaczymy

A co jest MALENA ? ZADKO SIE ODZYWA?
I ASIA ZADKO ZAGLADA :-(

Wiola dla twojego Szymka w dniu jedo PIERWSZYCH URODZIN
Gwiazdek tysiąc jest na niebie.
Lalek w wózkach też jest dużo.
Ale pranę aby najwięcej życzeń przybyło do ciebie.
W dniu tak wspaniałym,
jak roczek twojego istnienia,
składam ci dużo zdrówka i usmiechu na tak pięknej buźce

Ehhh a ja siedze jak na szpilkach bo moja siostra ma coraz wieksze problemy ze swoimi córami:-:)-( (wspomniałam kiedyś że cos ostro przeskrobały) Teraz nie wiadomo gdzie są a ja nie wiem w jaki sposób moge jej pomóc:((( Rozmawiałam już z nią ona niechce bym do niej przyjechała a ja sobie miejsca nie moge znaleść. DZISIEJSZE DZASY I PIERD... MŁODZIEŻ!!!!

Helol
100 lat dla Szymka!!!
ja wlasnie dojechalam do domu.
Dorka tydzien bylam u mamy dlatego malo pisalam.mlody tam zostal a ja o 4 w nocy ruszam do Warszawy:-:)-:)-(jezy nie chce mi sie znowu.16 godzin w pociagu masakra bo wracam juz jutro.tylko na wyklad jade.
ja wlasdnie dojechalam do domku, musze sie rozpakowac i ... spakowac.ale wogole madra jestem-zamiast sie \zarobote wziac to ja od razu kompa wlaczam i bb :zawstydzona/y::sorry:ehhh....nalog i tyle...
Czarna szok!!!ile one lat maja?

Oj czarna to nieciekawie a moze za ostro bratowa je traktuje moze musi spokojnie porozmawiac i wyjasnic sobie znimi, ustalic jakies zasady ne i ona na jakis kompromis :tak:
napewno ciezko wychowac mlodziez ale karami nic nie osiagnie teraz w tym wieku chyba lepiej jak najwiecej rozmawiac i zeby trzymac reke na pulsie:tak:

a jak ona nic ci nie chce powiedziec to dopiero ciezko doradzic:confused2:

Dorota a czemu jej gotujesz rybke a nie usmazysz??moze mnie zlinczujecie ale ja daje juz smazona:eek::cool2:
Ja cie nie zlinczuje Sama dobrze wiesz co dla nich jest dobre :tak:
Ja narazie nie smaze bo Oliwka to jest taka delikatna A raczej jej zoladek I czesto boli ja brzuszek wiec narazie wole nie ryzykowac No ale rybki nie chciala Zrobilam jej taka zypke z warzywek i troche zjadla Z pol miseczki :tak:
Kaszke z marchewka i groszkiem wiec nie slodka tez troche zjadla I juz ma nowa kupiona marchewkowa :tak:Zreszta ta marchewkowa jadla juz nieraz :tak:
CZARNA jeny wspolczuje problemow z dziecmi Nie wiem co powiedziec bo sie kompletnie na tym nie znam Nie wiem co w takiej sytuacji
No i widze ze MOLI I ASIA sie pojawily :tak:

Ja bylam w sklepie na chwile ale bez Oliwki Dzis u nas straszna pogoda Caly dzien pada Zaraz mycie malej i siebie i MAMA TALENT zobacze i spac :tak:

reklama
ahhh dziewczyny szkoda słów. To co siostra mi opowiedziała nie mieści sie w głowie. prawda jest taka ze polityka tak broni dzieci a wina zawsze jest po stronie rodzica. A oni to wykorzystuja:-:)-:)-:)-(

Do góry