reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

reklama
witajcie....chciałabym do Was dolączyc.... Moj synus przyszdl na swiat 31.10.2008 o godzinie 14:15 porod silami natury wazyl 3800 g i mierzyl 58 cm. Urodzilam dwa tygodnie przed terminem.
Przyjmiecie mnie do swojego grona ?

Witaj i zapraszam do rozmowy :tak:Jak sie czujesz w ciazy I z takim malenstwem w domu i pod serduszkiem z drugim?
CZARNA my juz jemy podczas zabawy Probuje tez ze daje jej smoka ona otwiera buzie a ja siup lyzeczka do buzi Ale jak sie skapuje ze to nie smoczek lub z butelka to samo robimy to zaraz pluje jedzeniem z mina niezadowolona :-(
Teraz goruje jej rybke zobaczymy

A co jest MALENA ? ZADKO SIE ODZYWA?
I ASIA ZADKO ZAGLADA :-(

Wiola dla twojego Szymka w dniu jedo PIERWSZYCH URODZIN
Gwiazdek tysiąc jest na niebie.
Lalek w wózkach też jest dużo.
Ale pranę aby najwięcej życzeń przybyło do ciebie.
W dniu tak wspaniałym,
jak roczek twojego istnienia,
składam ci dużo zdrówka i usmiechu na tak pięknej buźce

Ehhh a ja siedze jak na szpilkach bo moja siostra ma coraz wieksze problemy ze swoimi córami:-:)-( (wspomniałam kiedyś że cos ostro przeskrobały) Teraz nie wiadomo gdzie są a ja nie wiem w jaki sposób moge jej pomóc:((( Rozmawiałam już z nią ona niechce bym do niej przyjechała a ja sobie miejsca nie moge znaleść. DZISIEJSZE DZASY I PIERD... MŁODZIEŻ!!!!

Helol
100 lat dla Szymka!!!
ja wlasnie dojechalam do domu.
Dorka tydzien bylam u mamy dlatego malo pisalam.mlody tam zostal a ja o 4 w nocy ruszam do Warszawy:-:)-:)-(jezy nie chce mi sie znowu.16 godzin w pociagu masakra bo wracam juz jutro.tylko na wyklad jade.
ja wlasdnie dojechalam do domku, musze sie rozpakowac i ... spakowac.ale wogole madra jestem-zamiast sie \zarobote wziac to ja od razu kompa wlaczam i bb :zawstydzona/y::sorry:ehhh....nalog i tyle...
Czarna szok!!!ile one lat maja?

Oj czarna to nieciekawie a moze za ostro bratowa je traktuje moze musi spokojnie porozmawiac i wyjasnic sobie znimi, ustalic jakies zasady ne i ona na jakis kompromis :tak:
napewno ciezko wychowac mlodziez ale karami nic nie osiagnie teraz w tym wieku chyba lepiej jak najwiecej rozmawiac i zeby trzymac reke na pulsie:tak:

a jak ona nic ci nie chce powiedziec to dopiero ciezko doradzic:confused2:

Dorota a czemu jej gotujesz rybke a nie usmazysz??moze mnie zlinczujecie ale ja daje juz smazona:eek::cool2:
Ja cie nie zlinczuje Sama dobrze wiesz co dla nich jest dobre :tak:
Ja narazie nie smaze bo Oliwka to jest taka delikatna A raczej jej zoladek I czesto boli ja brzuszek wiec narazie wole nie ryzykowac No ale rybki nie chciala Zrobilam jej taka zypke z warzywek i troche zjadla Z pol miseczki :tak:
Kaszke z marchewka i groszkiem wiec nie slodka tez troche zjadla I juz ma nowa kupiona marchewkowa :tak:Zreszta ta marchewkowa jadla juz nieraz :tak:
CZARNA jeny wspolczuje problemow z dziecmi Nie wiem co powiedziec bo sie kompletnie na tym nie znam Nie wiem co w takiej sytuacji
No i widze ze MOLI I ASIA sie pojawily :tak:

Ja bylam w sklepie na chwile ale bez Oliwki Dzis u nas straszna pogoda Caly dzien pada Zaraz mycie malej i siebie i MAMA TALENT zobacze i spac :tak:

reklama
ahhh dziewczyny szkoda słów. To co siostra mi opowiedziała nie mieści sie w głowie. prawda jest taka ze polityka tak broni dzieci a wina zawsze jest po stronie rodzica. A oni to wykorzystuja:-:)-:)-:)-(

Do góry