Agniesia grunt, że Niki zdmuchnęła świeczkę czyli najważniejszy punkt programu zaliczony :-)Oby zdrówko szybko wróciło
Agamir oby ten czas oczekiwania szybko zleciał i bez zbędnych niespodzianek.
Marma aż nie weim co powiedzieć
oby na tym się skończyło, bo rzeczywiście pech za pechem. Mam nadzieję, że dobra widomość o zdrowiu męża przełamie złą passę
A u nas młody przestawił sobie pobudkę na 6 i martwi mnie to bo powinien wstawać coraz później a nie coraz wcześniej. Co to będzie po zmianie czasu....
Ja już się boję, bo Bartek 6:15 - 6:30 to tak normalnie wstaje
, a po zmianie czasu, to będzie godzinę wcześniej
Czarna dzeci są bardzo sprytne i szybkie do tego czego nie wolno. Bartek na kanapę Martyny włazi jak błyskawica więc już go samego w pokoju nie mogę zostawić, bo obok stoi stolik i on na niego włazi z kanapy właśnie. Dziś mi zademonstrował nową umiejętność
Magdasf gratuluję sfinalizowania sprawy!!! A taka przeprowadzka, to rzeczywiście dobra okazja do porządków. Ile wtedy rzeczy do tej pory niezbędnych nagle okazuje się nieprzydatne
U nas też urodzinki 17.10 - to będzie imprezowa sobota
Mirabelko oj są plusy takiej różnicy wieku między dziećmi
Gosia no rozstania nigdy nie są przyjemne, ale skoro będzie razem, to chyba będzie łatwiej i weselej.
A to się mamusie wzięły za siebie
. Ja ostatnio pofarbowałam włosy tą farbą w 10 minut i kolor jest tak naturalny, że nikt nie zauważył
(poza mężem, bo pomagał farbować :-))
Martynka poszła do przedszkola ze smutkiem w oczach, że "nie chce" aż mam w takich momentach wyrzuty sumienia, tymbardziej, że wczoraj dała mi tak popalić, że czekałam już na dziś jak na święto. Poza tym jestem przed @, że po kolei wszyscy obrywają
Ja też muszę się nma jakieś zakupki wybrać, co by do pracy ubrać się jak człowiek, ale czy będe w dobrym nastroju w weekend, tego nie wie nikt ;-)
Aaa, wczoraj oficjalnie "odstukaliśmy" zęby Bartka! Nareszcie