No wczesnie wczesnie ale caly dzionek mam wolny potem a funkcjoje w miare normalnie czasem sie z godzinke z mala zdrzemne ale nie zawsze dzis np nie spalam i pojde dopiero wieczorem bo maz do pracy a dopoludnia nie bylo kiedydamy rade
reklama
A
agamir
Gość
Moj M ma swoja firme a filie w stanach wiec wyjazd na stałe na razie nie wchodzi w gre.Ja leze i cała spuchlam.Zaraz jade do szpitala trzymajcie kcuki
Moj M ma swoja firme a filie w stanach wiec wyjazd na stałe na razie nie wchodzi w gre.Ja leze i cała spuchlam.Zaraz jade do szpitala trzymajcie kcuki
o jaaaaaaaa oby to nic powaznego!!!!!!!! Czekamy na wiesci!
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Trzymam kciukiMoj M ma swoja firme a filie w stanach wiec wyjazd na stałe na razie nie wchodzi w gre.Ja leze i cała spuchlam.Zaraz jade do szpitala trzymajcie kcuki
Oj biedulka trzymam kciuki!!
a ja na zamkniety wklejam link do filmikumoze nie suuper i wogole bo nie potrafie do konca zgrac muzyki ale jakos takoswyszlo
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Czesc witam sie i na tym watku :-)
Nie ma to jak w domu :-)
Widze ze Gosia sie udziela co mnie cieszy :-)
AGAMIR moje kciuki mocno zacisniete Informuj nas co z wami :-)
Moj net nie chce pokazac wszstkich zdjec:-(
Ani dodac zdjec nie moge :-( Jak mu sie polepszy to napewno zaczene sie udzielac i na fotkowym watku :-)
Oliwka szaleje w domu Ustawia wszystkich dookola :-)
Na wszystko pokazuje paluszkiem i wszystko chce dostac
Ciekawe jak dzis usnie bo w szpitalu przestawila sie na usypianie ze mna Jak juz prawie zasypiala to ja odkladalam do lozeczka i spala :-)
Ja teraz jestem na chorobowym a po nim na wychowawczy ide do konca stycznia a pozniej na zasilek dla bezrobotnych wiec tak do sierpnia WOLNE MI SIE SZYKUJE :-)
Musze wpasc w nowy rytm dnia I nauczyc sie byc caly czas z niunka w domu :-)
Lece ja nakarmic Pozniej postaram sie nadrobic inne watki :-)
Nie ma to jak w domu :-)
Widze ze Gosia sie udziela co mnie cieszy :-)
AGAMIR moje kciuki mocno zacisniete Informuj nas co z wami :-)
Moj net nie chce pokazac wszstkich zdjec:-(
Ani dodac zdjec nie moge :-( Jak mu sie polepszy to napewno zaczene sie udzielac i na fotkowym watku :-)
Oliwka szaleje w domu Ustawia wszystkich dookola :-)
Na wszystko pokazuje paluszkiem i wszystko chce dostac
Ciekawe jak dzis usnie bo w szpitalu przestawila sie na usypianie ze mna Jak juz prawie zasypiala to ja odkladalam do lozeczka i spala :-)
Ja teraz jestem na chorobowym a po nim na wychowawczy ide do konca stycznia a pozniej na zasilek dla bezrobotnych wiec tak do sierpnia WOLNE MI SIE SZYKUJE :-)
Musze wpasc w nowy rytm dnia I nauczyc sie byc caly czas z niunka w domu :-)
Lece ja nakarmic Pozniej postaram sie nadrobic inne watki :-)
reklama
Podziel się: