reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Czesc dziewczyny Nie poczytam was Z wiadomych przyczyn Choc nieobecnosci poczytalam.Napisalam tak dosc dlugiego posta Tutaj chcialam wam jeszcze raz podziekowac za wsio I oczywiscie nadal bede pisala co u nas Trzymajcie kciuki abysmy jutro wyszly Wiecej na zamknietym
Lece do malutkiej bo juz sie stesknilam :-)
Aha jutro chrzestna przychpdzi do Oliwki do szitala jakbysmy nie wyszly a ja ide do pracy zaniesc to pisemko o wychowawczy 3 majcie kciuki
POZDRAWIAM

reklama
Czarna, dziękuję!!! :-)

Synuś śpi (po walce), Młoda ogląda kreskówki. UFF... Dziwny dziś miałam dzień. Może to przez ten deszcz. Musiałam iść z dzieciakami na przymusowy spacer do banku. Jula nabawiła się przeziebienia. Nie ma gorączki, ale ma nos zapchany jak centrum w godzinach szczytu... Rozmawiałam właśnie z chrzesną Radusia. Umówiłyśmy się na imprezkę urodzinową. Ma przyjechać także mój ... Dziadek :cool2:. Jakby nie było prawnuk udał się właśnie w ... Niego:-D Takie życie. Czekam na "Przystań", bo serial mazurski oddający moje okolice. A latem jest tu szczególnie pięknie :sorry:. Ach lato! Dlaczego tak szybko odeszło???:rofl2:

Do góry