reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
DZIEKUJE za kciukiDzęki za przywitanie :-)
Moja córka jakoś ostatnio coraz pózniej chodzi spac, wczoraj o 21:00 Normalnie szła spac 19:00-20:00. Nie ważne o której chodzi spac zawsze budzi się 6:30 albo 7:00 Kurcze ma marzy mi się spanie do 9:00
dorota123456789 trzymam kciuki za Oli, oby wszystko wyszło pomyślnie
KAZDEJ Z OSOBNA ROWNIEZ DZIEKUJE
WYNIKI ODBIORE ALBO JESZCZE DZIS JAK SIE WYROBIE A JAK NIE TO JUTRO ;-)
Oliwka tez chodzila spac kolo 20 a teraz po 21 i wcale dluzej nie spi Tzn u niej to roznie bywa ale nie wiem od czego to zalezy
Milego weekendu Wlasnie mi przypomnialas ze tez musze pozadek z ciuszkami Oliwki zrobicHej dziewczynki :-) My dzis znowu wyjezdzamy. Moja psiapsiółka wyjeźdza do Szkocji i jade sie z nią pożegnać i juz zostane z Maciusiem u rodziców na weekend. Nocka ok. Wczorajszy dzionek na leniuchowaniu upłynął. Chłopaki oglądali film a ja przebierałam Macia ciuszki i segregowałam te na lato :-) Uwielbiam to robić :-) lecę nas pakować. miłego dnia.
Oczywiscie przekaze I Tobie tez napisze co na BB SLYCHAChej dziewczynki
u nas ok, nie mam za bardzo czasu, bo się szykujemy do wyjazdu, a wiecie same, ile rzeczy potrzeba na 10 dni przy dziecku!!! masakra
została mi jeszcze góra prasowania i ostatnie zakupy, więc pewnie już nie dam rady zajrzeć, bo wieczorem pakowanie, a rano fruuu w Polskę
będę się odzywać przez Dorotkę, będę wdzięczna jak przekaże Wam co jakiś czas info co u nas, a i ja chętnie się dowiem co nowego piszczy na bb
martwię się o Malenkę :-( ściskam ją mocno i mam nadzieję, że ok wszystko
MAGDA nie dziwie sie ze masz dosc Mnie by tez dobijalo te non stop siedzenie w domu z dziecmiDziekuje w imieniu Stasia:-)
O ja ja tez bym chciala taki kupon
Aleci dobrze, ja juz mojej mamie zapowiedzialam ze jak przyjedziemy w lipcu to niech sobie tylko czasem czegos nie zlamie bo chce sie w koncu wyspac;-) A mam juz takie plany...w koncu caly miesiac tam bedziemy.
Witam sie w koncu, wczoraj mialam juz napisac ale juz sil nie mialam. Mam juz dosyc, siedze cale dnie sama z mlodym i zaczynam wariowac. Jeszcze wczoraj rano zadzwonili z przychodni dlaczego dziecka nie szczepie gdyby wyciagnela karte nie zadawalaby takich glupich pytan...
Ja sie dietuje i mam nadzieje ze w koncu dojde do wagi ktora chce. Jackowaty wczoraj mial byc o 17 w domu ale cos mus sie zeszlo i przyszedl po 20, wiec focha strzelilam ale zeby mnie udobruchac jak szlam spac powiedzial ze chyba schudlam;-)hehehe cwaniaczek...ale humor mi poprawil:-)
Milego dnia wam zycze dziewczynki
NO I SUPERMarma i wlasnie tak zrobie, umawiam sie juz z jedna mama z BB lodzkiego i w sobote mykniemy do kinaoch jak sie ciesze!!
Zaraz pojdziemy z mlodym do sklepu tylko sniadanko wszamie bo juz normalnie w domu wytrzymac z nim nie mozna. Za cieplo nie jest i troche wieje, jemu jeszcze oczy ropieja ale mysle ze maly spacer mu nie zaszkodzi.
WPANIALE 3 MAM KCIUKI ABY TERAZ JUZ ZAWSZE BYLO U NICH DOBRZETfu tfu
Właśnie się dowiedziałam, że mojemu znajomemu co w sierpniu córeczka zmarła po użądleniu przez pszczołę dziś urodziła się druga córeczka. Mam nadzieję, że tym razem wszystko ułoży się szczęśliwie
No i juz po pobraniu Oliwka najpierw przez piersze minuty jak Babka pukala ja w raczke i sparwdzala gdzie sie moze wkuc Byla cirpliwa Pozniej jak juz za dlugo trzymala ja za raczke ZACZELA TAK PLAKAC
Pozniej kuly ja 2 razy PLACZ BYL STRASZNY JA PLAKALAM Z OLIWKA
Pokuly 2 razy i sie nie wkuly wiec wziely krew z paluszka Dobrze ze jej juz dluzej nie meczyly bo mnei sie serce krajalo :-(
Po pobieraniu poszlysmy do jej kolezanki z 13 pazdziernika Fajnie bylo Pozniej do domu I wlansie zjadlysmy zupke
Za niedlugo zas idziemy Pozniej zajze do was
Aisah
Czekoladka Aisah :)
Kasia1978 dobra historia z tą fontanna, mojej siostry syn wszedł w pożdzierniku do sztucznego wodospadu, był cały mokry, a było strasznie zimno i wiało
Na szczęscie nic mu nie było
dorota123456789 pewnie bardziej przeżyłaś tą wizyte niż ona, bo ja to się zawsze denerwuje przed zastrzykami (szczepionki) i jeszcze długo po, a ona troche popłacze i koniec
Na szczęscie nic mu nie było
dorota123456789 pewnie bardziej przeżyłaś tą wizyte niż ona, bo ja to się zawsze denerwuje przed zastrzykami (szczepionki) i jeszcze długo po, a ona troche popłacze i koniec
magdziunia
Październikowa Mama'08
Witam i ja - od rana sprzątałam, myłam okna, prałam ... ufff .... no i od razu lepiej się czuję.
Za to pogoda teraz się popsuła ... weekend się zbliża i wiadomo.
Aisah witaj - :-)
Dorotko napewno wszystko będzie dobrze.
Madziu to ładnie Stasiulek się zachował dzień po DM.
Lilu miłego wyjazdu.
Kate oby wyjazd należał do udanych no i uważajcie na siebie.
Agamir gratulki dla Antonia za skończony 8 miesiączek.
Kasiu tak mi przykro z tym kolegą i jego córką - teram musi być już wszystko dobrze.
Dobra zmykam do kuchni coś porobić.
Za to pogoda teraz się popsuła ... weekend się zbliża i wiadomo.
Aisah witaj - :-)
Dorotko napewno wszystko będzie dobrze.
Madziu to ładnie Stasiulek się zachował dzień po DM.
Lilu miłego wyjazdu.
Kate oby wyjazd należał do udanych no i uważajcie na siebie.
Agamir gratulki dla Antonia za skończony 8 miesiączek.
Kasiu tak mi przykro z tym kolegą i jego córką - teram musi być już wszystko dobrze.
Dobra zmykam do kuchni coś porobić.
Witam :-) Od ok. 2 tygodni mam w domu istnego skarbika, Sebcio zasypia sam o 22 w swoim łóżeczku i przesypia całą nockę do 7 bez budzenia :-), wcześniej budził się z wielkim płaczem co 2 godziny i tak każdej nocy.... a teraz śpi jak aniołek, a my wreszcie wyspani. Niesamowite jest to, że maluszki potrafią ciągle zaskakiwać, z każdym dniem coś nowego. Za tydzień idziemy na szczepienie i co ważniejsze na ważenie- Sebcio ponad miesiąc temu ważył 9700:-) - jest co nosić, aż boję się pomyśleć ile teraz waga pokaże.
Przesyłam pozdrowionka, jeszcze raz dziekuję za miłe przywitanie ;-)
Przesyłam pozdrowionka, jeszcze raz dziekuję za miłe przywitanie ;-)
Hej Dziewczyny, jestem tutaj nowa!
Szukam Mamy-kolezanki i kolegi/kolezanki dla mojego synka, najlepiej rowiesnika, wiec postanowilam sprobowac tutaj. Moj synek tez urodzil sie w pazdzierniku'08.
Mieszkamy w Sandyford! Ale bez problemu dojedziemy do lokalizacji na trasie Luasa i innych...
Pozdrawionka!
:-)
Szukam Mamy-kolezanki i kolegi/kolezanki dla mojego synka, najlepiej rowiesnika, wiec postanowilam sprobowac tutaj. Moj synek tez urodzil sie w pazdzierniku'08.
Mieszkamy w Sandyford! Ale bez problemu dojedziemy do lokalizacji na trasie Luasa i innych...
Pozdrawionka!
:-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MAMCIA no raczej sie pomylilas
No i pogoda sie zrabala po calej lini No ale zaliczylam zakupy I zapas sloiczkow na chwile zroiony Po wyniki ide jutro rano i odrazu z wynikami do lekarza Nasza lekarka ma urlop wiec pojdziemy do innej
Oli dopiero usnela Przed snem sie troche powyglupialysmy i posmialysmy MOJE KOCHANE SKARBECZKI
W drodze powrotnej do domu zlapala nas ULEWA OLI nie chciala wczesniej siedziec w wozku wiec podczas ulewy na raczkach byla i plakala tzn marudzila i krzyczala CHYBA SIE TEGO DESZCU PRZESTASZYLA MAM NADZIEJE JESZCZE ZE SIE NIE PRZEZIEBI NIE ZMOKLA ALE TROCHE ZIMNO WTEDY BYLO :-(
LECE ZARAZ NA FILM
JUTRO JESZCZE MAM WOLNE :-) DOBRANOC
No i pogoda sie zrabala po calej lini No ale zaliczylam zakupy I zapas sloiczkow na chwile zroiony Po wyniki ide jutro rano i odrazu z wynikami do lekarza Nasza lekarka ma urlop wiec pojdziemy do innej
Oli dopiero usnela Przed snem sie troche powyglupialysmy i posmialysmy MOJE KOCHANE SKARBECZKI
W drodze powrotnej do domu zlapala nas ULEWA OLI nie chciala wczesniej siedziec w wozku wiec podczas ulewy na raczkach byla i plakala tzn marudzila i krzyczala CHYBA SIE TEGO DESZCU PRZESTASZYLA MAM NADZIEJE JESZCZE ZE SIE NIE PRZEZIEBI NIE ZMOKLA ALE TROCHE ZIMNO WTEDY BYLO :-(
LECE ZARAZ NA FILM
JUTRO JESZCZE MAM WOLNE :-) DOBRANOC
Magdasf u mnie też jest ten pepco tylko mi nie po drodze, ale chyba się wybiorę, bo tak dobrze o nim piszecie
Paula rzeczywiście jest co dźwigać no i gratulacje dla Sebka za wyspanych rodziców
Dorota ja jak dzieci mogą przemarznąć smaruję im nóżki pulmexem na rozgrzanie.
Oj dzień mi dzisiaj zleciał. Znowu do kąpania miałam dwójkę, bo Martyna strajkuje i nie chce żeby tata ją kładł więc zmieniamy grafik - M będzie kładł młodego, a ja Martynę. Trochę kiepski układ, bo ona teraz chodzi spać, a raczej kładzie się po 20, a Bartek przytula się do ręczniczka i zasypia.
Doktor house wrócił :-):-):-)
Miłego wieczoru!!! Dobrej nocy!!!
Paula rzeczywiście jest co dźwigać no i gratulacje dla Sebka za wyspanych rodziców
Dorota ja jak dzieci mogą przemarznąć smaruję im nóżki pulmexem na rozgrzanie.
Oj dzień mi dzisiaj zleciał. Znowu do kąpania miałam dwójkę, bo Martyna strajkuje i nie chce żeby tata ją kładł więc zmieniamy grafik - M będzie kładł młodego, a ja Martynę. Trochę kiepski układ, bo ona teraz chodzi spać, a raczej kładzie się po 20, a Bartek przytula się do ręczniczka i zasypia.
Doktor house wrócił :-):-):-)
Miłego wieczoru!!! Dobrej nocy!!!
reklama
ppatqa
Październikowe mamy'08
Witam poczytałam ale nie dam rady odpisać, mały cały dzień marudny, prawie nie spał i teraz spać udało nam się go położyć przedchwilą, bo wstawał, buju buju robił w łóżeczku, to kupa to placz, usnął jak posmarowałam mu dziąsła. Cały dzien lało więc na dworze byliśmy tylko 2 godzinki w sumie między opadami, a tak tradycyjnie, stajnia, pranie, ogródek. M dzisiaj wykuł wielką dziurę w kotłowni- więc się zaczeło:-)
Podziel się: