reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2008

Aisah śliczna mała i jakie kitki
Ania paula u mnie też mało mleka, ale młody nier chce odpuśćić, a z butli wszystko bleee
marma a ty gdzie znowu wybywasz
asiu gratki dla Rafałka
czarna oj mam adzieje ze tego co miałaś w laptopiku Ci nie wcieło

Magdy Wszystkiego naj, naj, naj

reklama
Wszystkim Magdalenom, Madziom, Magdom i Magdziuniom
szczęścia życzę z okazji imienin!!!

Moje dziecko z tej okazji ofiarowało mi siebie w całości do ustawicznego noszenia na rączkach.
Ale jakie miłe to i cieplutkie!

Aisah witaj!
Śliczna córeczka - akurat dla naszego forumowego Rafałka ;-)
Przy okazji gratulacje dla niego z okazji 7 miesięcy!!!

Uppps...chyba sie pomylilam, bo to forum nie jest zdaje sie dla Mam w Dublinie!
:eek:
Pozdrawiam wszystkie Mamy!

Nie mamy z Dublina, ale październikowe.
Zapraszamy na inne nasze wątki:
Dzieci urodzone w październiku 2008 - Forum BabyBoom

AAAAAAA mamy upragnioną górna jedynke:-p:-p:-p:-p:-p

Wielkie gratulacje dla małego gryzonia!

Sebastianek to cycuszkowy chlopak:-), ....

Też uważam, że karmienie to najlepsza diata odchudzająca ;-)
Nie miej wyrzutów. To już duży chłopak i widać potrzebuje więcej.
My też na cycu - ale je tylko wieczorem w nocy i rano.
A w dzień mleka nie tknie.
I też mam jedną pierś pustą prawie.
Więcej o naszych problemach z karmieniem znajdziesz tu:
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...f217/rozszerzamy-diete-naszych-skarbow-21553/
Albo tu:
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...f217/karmienie-i-pielegnacja-maluszkow-19792/

Kate udanego wyjazdu. Raportuj! :-)

a wieczorkiem wieczór panieński :-)

Udanej imprezki!
Ja mam jutro grilla i wielką ochotę się upić.
I pewnie to zrobię :-(
Zapas mrożonego mleka w lodówce jest.

Potwierdziłam dzisiaj kolejnym testem, że w ciąży nie jestem,
więc albo trafiłam na ten wadliwy test a ten drugi zabarwił się od jakiegoś śmiecia,
Albo byłam w ciąży i już nie jestem :-(
Wolę się nad tym nie zastanawiać.
Więcej testować nie będę wcześniej niż tydzień po terminie @.

Zatem wracam do Was i kondolencji nie przyjmuję.
Jeszcze raz przepraszam za niepotrzebne nerwy.
Ale myślę, że wiecie jak się czułam skołowana.
Już się cieszyłam, a tu taki :wściekła/y:..... :wściekła/y:

Miłego dnia Moje Kochane Mamuśki!

Hej dziewczyny maliny!Ja tylko na chwilę,nie wiem ile uda mi się napisać...no i poczytać i nadrobić Was,to nie możliwością bedzie:rofl2:
u nas jako tako,ostatnio nie miałam neta,potem wyjechaliśmy na komunię,od wczoraj miałam być na kursie,ale zrezygnowałam i M sam jeździ,szkoda było mi Mikiego,zwłaszcza że słabo kojarzy moją mamę,a cały dzień by mnie nie było;-(do tego ogólnie doły mnie załapują ciągle,chyba powinnam wrócić już do pracy,brak kontaktu z ludźmi robi mi pranie mózgu:-(no i synek też już bardziej absorbujący,bo zaczął pełzać i raczkować,więc d...a z siedzenia przed kompem,teraz chwilowo zajął się zabawkami...do tego mam problem,ale opiszę na leku chyba,może któraś mi coś doradzi?
OGROMNIASTE GRATKI DLA 7 MIESIĘCZNIAKÓW I ZBLIŻAJĄCYCH SIĘ OSEMECZEK:-)

Serdeczne życzenia dla dzisiejszych solenizantek :rofl2::rofl2::rofl2:

Czarna Bartek jeszcze nie siedzi więc w brodziku byłoby ciężko, a poza tym ostatnio chodzą spać o różnej porze. Może jak się zbiegną, to tak będzie wygodniej. Poza tym w wakacje myślimy przenieść Bartka do Martyny, ale to pewnie w sierpniu jak już wrócimy z działki. Gratki za okupionego wielkim stresem zębola!
Paula tak już czasem natura pokieruje, że cycolek nie wystarczy. Może zostawić mu karmienie na wieczór i wtedy mleko się lepiej "zbierze". Raz dziennie, a porządnie.
Aisah śliczna dziewczynka :tak:
Aniaaa teraz jak będę, to poproszę o skierowanie na rentgen. Ja nad tym zębem miałam usuwaną torbiel dwa lata temu i nie wiem, czy coś przypadkiem się nie szykuje :baffled::baffled::baffled: Czuję ten ząb jak zjem ciepłe lub zimne i to nie zawsze, ale jednak :no:
Magdasf aż nie wiem co powiedzieć. Tak mi przykro, że nie masz wytchnienia z tymi choróbskami :-(
Moli witaj! Trochę się działo u Was :tak:

U mnie od rana leje :baffled: A jeszcze M idzie wieczorem na bal szóstoklasisty i kolejny wieczór z usypianiem dostałam w gratisie :baffled: Ale już czekam na poniedziałek i wyjazd do rodziców. Właśnie czeka na mnie góra prasowania z tego powodu i tak jak Marmie chyba i mi by kop się przydał. Wczoraj M ruszył ze swoim przydziałem, reszta została dla mnie :sorry:
Mogłoby się rozpogodzić, bo jutro w pracy mam festyn rodzinny i grilla, a w niedzielę pewnie też coś w mieście się będzie działo, ale potrzeba słońca :sorry:

Moli moze to chwilowe zmeczenie a kiedy planujesz wricic do pracy??
malena witaj martwiłysmy sie tu o ciebie
Magdasf boziu biedny ten Twój Stasiu:-:)-:)-( jemu zdrówka a tobie wytrwałosci
Kasia u nas niestety zapowiadaja deszcze a tez chciałam wybyc gdzies na DD:baffled::baffled:

A ja chciałam sie z małym drzemnac i nas tel obudził po 15 min:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: moze popołudniu sie uda bo pogoda taka ze tylko spac:confused2::confused2::confused2:

Moli moze to chwilowe zmeczenie a kiedy planujesz wrocic do pracy??
malena witaj martwiłysmy sie tu o ciebie
Magdasf boziu biedny ten Twój Stasiu:-:)-:)-( jemu zdrówka a tobie wytrwałosci
Kasia u nas niestety zapowiadaja deszcze a tez chciałam wybyc gdzies na DD:baffled::baffled:

A ja chciałam sie z małym drzemnac i nas tel obudził po 15 min:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: moze popołudniu sie uda bo pogoda taka ze tylko spac:confused2::confused2::confused2:

Magda dużo zdrówka
malena zazdroszcze picia, ja też mam zapas w lodówce, a mały nie chce pić, ile trzymasz mleko w zamrażarce???
moli no to teraz masz ganianie
kasia jejku coś same gratisy zgarniasz ostatnio;-)

Młody śpi, M tłucze sie na górze, a na dworze leje i jak tu iść na spacer. Dziwczyny która z was ma jakąś lekką spacerówkę, ładnie się składającą, bo z tym moim grzmotem ciężko się gdzieś wybrać autem.

Witam...
ponuro jak cholera
KAca mam strasznego.niedobrze mi.Wojtek przyjechal i wypilismy 0.7......masakra
dzisiaj jak sie uda to jedziemy z mlodym na usg brzucha bo ten jego placz jest nienormalny.on potrafi kilka godzin z rzedu plakac bez zadnej przerwy.az sie zanosi.do tego dzisiaj kaszlec tez zaczal.wiec zobaczymy moze usg cos wyjasni bo jego sie nie da na brzuchu polozyc wogole, jak sie sam przewroci to jest histeria a jak placze to sie dotknac nie da.mozliwe ze to jescze kolki?
dzieki za gratki:)
Czarna i gratki za zebola!!!
Magda zdrowka dla Stasia!!!
a ja sie chyba dzisiaj pochlastam taka wypompowana jestem ze masakra.tym piciem i malym....dobrze ze z W w koncu ok.

reklama
Asiu dobrze ze jedziecie na te USG, kurde jak czasami czytam co ten twój wyprawia to az niedowierzam:no::no::no::no:
Widze ze dzisiaj w dwie leczymy kaca:-p:-D:-D:-D A ja z W???????

Do góry