reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2008

Witam i ja
dzisiaj maly troszke w lepszym nastroju.bylismy 3 godziny na spacerku i chyba to nas uratowalo.
Wczoraj jak zasnal przed 18 to spal do 7.30:)wiec chyba sie zmeczyl
a dzisiaj zjadl pierwszego w swoim zyciu wafelka od loda:)jak prawdziwe dziecko:)no i chrupki kukurydziane.po 5 minutach po wafelku zostala packa w reku ale wiekszosc zjadl:)
ja bede robic jutro malemu prowokacje mlekiem.dam mu troche jogurtu i zobacze reakcje.czy cos bedzie gorzej czy nie.bo jak byl na normalnym mleku to lepiej wygladal niz teraz jak go nie je wogole.wiec zobaczymy:)
Mamo maksa ja poprosze:) na blond_20@buziaczek.pl i jak cos to dalej przesle:)
Agamir 5 zebow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!o matko i corko.......aha Gratki dla Antosia za 8!!!!moj jeszcze 7 nie ma:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Ania i jak ząb
Aisah witaj
ewelajna Gratki!!!!
magdziunia super :-)
czarna kaka pisze tylko troche, a tam aż swieci. Ale falstart:)
dorotka jak ty to robisz ze chudniesz??? Gratki dla Oli. A czemu idzisz na badanka. Kciki zaciśnięte będą
kaka magdziunia fajne sentencje
agamir już 8 jejku
maksiowa a co się dzieje z netem???
asiu to ja poprosze od ciebie

A mały wstał z leżenia na plecach w łóżeczku, zawsze to robił z siadu i nie mam pojęcia jak to zrobił. Ja dziś kreciłam się koło domu. Marchewka przerwana więc na razie z ogródkiem spokój. Po południu byli teścia, i faceci robili stajnie. Młody ładnie spał po południu, ale pogoda dzisiaj taka sobie.

Asia wysłałam ci kupon. I dzięki temu zauważyłam że można wysłać więcej tych kuponów więc jak coś to dajcie znać to prześlemy dalej:tak:

Oli zasnela niedawno Mnie glowa boli Ide spac
Po kaszce nie chciala spac wiec posmialysmy sie troszke Oli smieje sie juz z moim min Tak slodko na glos sie fajnie chichra a ja i mama moja razem z nia I musi to smiesznie wygladac 3 CHICHRAJACE SIE BABY :-D:-D:-D

Rano nie bede sie odzywala Bo pewnie od 6 lub wczesniej bede polowala NA SIUSKI a o 7 leciemy na pobranie krwi Juz sie boje Mam nadzieje ze wkuja sie jej szybko Biedna moja niunka Na szczescie szybko zapomni :happy:
3 majcie rano kciuki
Dorotko napewno i teraz Oliwcia juz jest taka komunikatywna :tak:

dziewczyny przepraszam nie poodpisuje wam bo mnie zaraz szlag trafi:wściekła/y:
Dzis próbuje sie do was odezwac czwarty raz i za każdym razem mnie wywala z internetu. poprostu jakaś masakra. Mam nadzieje że teraz sie uda. U nas dzis dzień pochmurny i deszczowy więc siedzieliśmy w domu. Pół dnia gotowałam leczo a tyle tego wszystkiego nakroiłam że wyszedł mi wielki gar i jedzenia będzie na 3 dni az nam sie odechce:-p Mały zafascynowany balonami. Trzymała sobie wstążeczke i jak poruszał rączką to te balony też fruwały a on z radości piszczał. Aha dziewczyny mam bon rabartowy -30% do Reserveed Kids z okazji dnia dziecka. Jakby któras chciała skorzystać to wyśle e-mailem. Fakt ze ja moge wysłac tylko jeden ale ta która go dostanie może przesłac następnej osobie. Może któraś będzie zainteresowana.
Oj z netem to czasem tak jest :no::no:
Fajna sprawa z tymi bonami.
Asiu więc jak już Elwirka prześle Tobie to ja poproszę na magda-karcz@o2.pl

czesc dziewczyny widze , ze u Was nastroje ok. Kaka madre słowa.
U nas Antonio przeziebiony bylismy u lekarza idzie mu na raz 5 zebówwiec razem bedzie miał 8. Mały koszmarnie marudny. DZIS KONCZY 8 MIESIECYZobacz załącznik 136913
Przesłodki Antonio i zdróweczka dla maluszka - wow 5 ząbków.
No no.
A Ty jak się czujesz Aguś?

W lipcu stukneło by mi 6 lat pracy w jednej firmie...dziwnie tak ehhh:zawstydzona/y: tyle wspomnien:zawstydzona/y:
Karolinko ja wiem, bo człowiek czuję się zawiedziony.
Przytulam i myśl pozytywnie.

Witam i ja
dzisiaj maly troszke w lepszym nastroju.bylismy 3 godziny na spacerku i chyba to nas uratowalo.
Wczoraj jak zasnal przed 18 to spal do 7.30:)wiec chyba sie zmeczyl
a dzisiaj zjadl pierwszego w swoim zyciu wafelka od loda:)jak prawdziwe dziecko:)no i chrupki kukurydziane.po 5 minutach po wafelku zostala packa w reku ale wiekszosc zjadl:)
ja bede robic jutro malemu prowokacje mlekiem.dam mu troche jogurtu i zobacze reakcje.czy cos bedzie gorzej czy nie.bo jak byl na normalnym mleku to lepiej wygladal niz teraz jak go nie je wogole.wiec zobaczymy:)
Mamo maksa ja poprosze:) na blond_20@buziaczek.pl i jak cos to dalej przesle:)
Asiu najwidoczniej dotlenił się Rafałek i pospal ładnie.
Hihihi ... wafelka wcinał powiadasz :-D

A ja oglądam meczyk - jak zwykle, bo co ze sportem związane to dla mnie cacy :-D
Ale tu walka na całego.
Młody śpi i zjadł tylko 40 ml + troszkę pocyckał = może tak ze 100ml :-(
Ja już przy karmieniu wieczornym mam takie nerwy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: że szok.
Wredna matka ze mnie a raczej wyrodna bo krzyczę na młodego.
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

No i 2:0 dla Barcelony :baffled: hmmm .... a jednak chciałabym aby MU wygrał.

dzieki Elwira
wyskoczylo mi cos takiego
Twoje konto newsletterowe nie jest aktywne lub link w który kliknąłeś jest niepoprawny.
Aby skorzystać z promocji musisz poprawnie zapisać się do newslettera.
wiec sie zapiasalam i czekam bo tak to nie moge tego przeslac dalej:(jak tylko mnie aktywuja to wysle Ci Patrycja a Ty Magdziuni oki?

To dziwn bo ja nigdzie sie nie musiałam zpisywać. A Patrycji już wysłałam bo jak już wyżej napisałam zorientowałam sie że można więcej niż jeden wysłać tak że i Magdzie też wyśle. fajne to bo te kupony sie łączą tez z innymi promocjami tak że nawet jak cos będzie przecenione to i tak sie otrzyma 30% zniżki tak że jutro albo w piątek lece do Reserveed:tak:
Aha jakyś do jutra nic nie dostałą to daj znać to wyśle jeszcze raz

agamir gratki 8 mies.
Kaka 6 lat to kupe czasu nono...:happy:
blond ja dziś dawałam jogurt i tak mu smakowało że buzia mu się nie zamykała tylko stękał że chce jeszcze:-D:-D:-D
Jak narazie wszystko ok:-)
Mama Maksa to ja też poproszę jak można o taki bon. Może trafimy na coś fajnego :-)

To dziwn bo ja nigdzie sie nie musiałam zpisywać. A Patrycji już wysłałam bo jak już wyżej napisałam zorientowałam sie że można więcej niż jeden wysłać tak że i Magdzie też wyśle. fajne to bo te kupony sie łączą tez z innymi promocjami tak że nawet jak cos będzie przecenione to i tak sie otrzyma 30% zniżki tak że jutro albo w piątek lece do Reserveed:tak:
Aha jakyś do jutra nic nie dostałą to daj znać to wyśle jeszcze raz

A ja wsyd sie przyznac CIEMNA MASA STRASZNA ZE MNIE i nie wiem o co chodzi z tym bonem Nie wiem czy dobrze sie domyslam ze bon do tego sklepu RESERVEED
ja go wogole nie kojaze Wiec chyba u mnie go nie ma :no:

ASIU siesze sie ze Rafalek choc na jeden dzien sie uspokoil troche A co na NUTRAMIGENIE JESTESCIE ?????
PATI badania robimy bo Oli malo przybrala I LEKARKA tak wiesz profilaktycznie kazala zbadac A pozatym z ta nerka niuni trzeba co jakis czas mocz zbadac A krew tez warto NIE ZASZKODZI JA ZBADAC zwlaszcza jak ja tez od kad mialam kilka misiecy TO OD ZAWSZE MIALAM KLOPOT Z KRWIA MAM NADZIEJE ZE OLI NIE BEDZIE MIALA TEGO PO MNIE

No i udalo mi sie wejsc Gdyz wstalam o 6 Umylam sie Ubralam Wyparzylam pojemnik na mocz I czekam az Oli sie obudzi Dzis jakos fajnie spi OOOO placze wiec lece zbierac mocz i lecimy na pobranie krwi pozniej sie odezwe

czesc dziewczyny widze , ze u Was nastroje ok. Kaka madre słowa.
U nas Antonio przeziebiony bylismy u lekarza idzie mu na raz 5 zebówwiec razem bedzie miał 8. Mały koszmarnie marudny. DZIS KONCZY 8 MIESIECYZobacz załącznik 136913

Świetna kartka;-) Pomysłowa jestes;-) Aco do tych zębów to masakra jakas...% na raz to przesada.

Ja mam tyle ciuchów w szafie Hanki ze puchnie w szwach. Co troche komus oddam to dostaje z nawiązką. Już nawet sobie wybieram te co mi się bardziej podobają a i tak jest tego od groma. Mogłabym ją przebierac 3 razy dziennie przez tydzien i jeszcze masa ciuchów by została;-)

Czarna...a może sobie ustanowimy jednen stały dzien tygodnia na kawke?? Np środy?? Raz Wy u mnie raz ja u Was??

U nas nocka taka sobie. Z 3 razy sie budziła no ale już na mnie to nie robi wrazenia;-) Dzisiaj jedziemy do teściówki na weekend. Musze zacząć się pakować, iść zrobić obiadkowe zapasy i wywołać foty dla babci i pradziadków;-)

reklama
Dzęki za przywitanie :-)
Moja córka jakoś ostatnio coraz pózniej chodzi spac, wczoraj o 21:00 Normalnie szła spac 19:00-20:00. Nie ważne o której chodzi spac zawsze budzi się 6:30 albo 7:00 Kurcze ma marzy mi się spanie do 9:00 :-D

dorota123456789 trzymam kciuki za Oli, oby wszystko wyszło pomyślnie :tak:

Do góry