reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2008

Dzęki za przywitanie :-)
Moja córka jakoś ostatnio coraz pózniej chodzi spac, wczoraj o 21:00 Normalnie szła spac 19:00-20:00. Nie ważne o której chodzi spac zawsze budzi się 6:30 albo 7:00 Kurcze ma marzy mi się spanie do 9:00 :-D

dorota123456789 trzymam kciuki za Oli, oby wszystko wyszło pomyślnie :tak:
hehehe mi tez się marzy spanko do 9tej...razie sie udało wstac po 8smej ale z przerwą od 6,30 do 7mej. Jutro wcisne Hanke teściowej i niech mi się nie waży oddac dziecko do 9tej;-)

reklama
Cześć dziewczyny!!

Ppatqa - Kamilek z leżenie wstaje?? no pięknie!!
Dorotka - trzymam kciuki za Oliwkę!! ja też nie wiem o jaki bon chodzi.. zniżka do reserved?????? można coś takiego dostać ??
Asia - dobrze, że z Rafałkiem lepiej!
MamoMaksa - ja też byłabym chętna na kupon, jeżeli można!

Nie odezwałam się wczoraj, bo zmęczona już byłam... ale przeczytałam wszystko co napisałyście na tym i zamknietym wątku :-)
Wczoraj pojechałam do dentysty i bardzo dobrze, ze tam pojechałam!! Powiedziałam, że boli mnie górna 7 i 8-ka... ale on nic nie widział, natomiast zauważaył, że z dolnej 8-ki, 7-ki wypływa ropa .... zrobił prześwietlenie i okazało się, że najprawdopodobniej ból z dołu promieniował do góry.... dziura podobno straszna :-:)-:)-( mówi, że powinno być kanałowe leczenie, ale spróbuje dać antybiotyk i zobaczymy..jak przez tydzień będzie OK to zaplombuje, a jak będzie mnie boleć bardzo, to mam jechać na kanałowe... ehh... dokładnie 7,5 miesiąca temu byłam do przeglądu i było wszystko OK...a tu takie dziursko... ciąża i karmienie odbija mi się w zębach,..,oby tylko Szymek miał zdrowe...
Wiecie co??w ogóle to zauważyłam, że Szymek nie ma śnieżnobiałego ząbka, tylko jest na nim taka szara plamka.... rozmawiałam z lekarzem, podobno na mleczniakach zdarzają się takie rzeczy... przecież dziura to chyba nie może być???? po jedzeniu przemywam mu tego zabka pieluchą tetrową i przegotowaną wodą, więc chyba OK.

Noc rewelacyjna u nas!! Szymek spał do 5:30 bez żadnej przerwy!! (o 5:30 codziennie musi wstawać).... idealnie!!

Hej dziewczynki :-) My dzis znowu wyjezdzamy. Moja psiapsiółka wyjeźdza do Szkocji i jade sie z nią pożegnać i juz zostane z Maciusiem u rodziców na weekend. Nocka ok. Wczorajszy dzionek na leniuchowaniu upłynął. Chłopaki oglądali film a ja przebierałam Macia ciuszki i segregowałam te na lato :-) Uwielbiam to robić :-) lecę nas pakować. miłego dnia.

Tak mi się właśnie przypomniało...
Czarna pamietasz zakończenie swojej ślubnej kasety video??
(dla niewtajemniczonych - kaseta się kończyła płaczem dzieci) Ja widze, ze się troche sprawdziło...masz pewnosć ze ta Twoja spirala działa??;-) (wredna jestem wiem;-))

hej dziewczynki
u nas ok, nie mam za bardzo czasu, bo się szykujemy do wyjazdu, a wiecie same, ile rzeczy potrzeba na 10 dni przy dziecku!!! masakra :szok:

została mi jeszcze góra prasowania i ostatnie zakupy, więc pewnie już nie dam rady zajrzeć, bo wieczorem pakowanie, a rano fruuu w Polskę

będę się odzywać przez Dorotkę, będę wdzięczna jak przekaże Wam co jakiś czas info co u nas, a i ja chętnie się dowiem co nowego piszczy na bb

martwię się o Malenkę :-( ściskam ją mocno i mam nadzieję, że ok wszystko

hej hej.

Witamy się z Kacperkiem.

Gratulacje dla wszystkich dzieciaczków mające swoje rocznice. Czy to koniec 7 czy 8 miesiąca,brawa dla nowych zęboli :-D

Co do kupony to ja również poproszę :-D dagasl@o2.pl
Magdasf1 wiem co czujesz ja też wariuję siedząc w domu. Zostaw rodzinkę i zmyj się chociaż na godzinkę z domu.

No a ja dalej twarda. Codziennie 5 rano do stajni no i waga drgnęła. Jestem o 1 kg mniej. Tylko nie wiem czy to też nie zasługa hormonów tych co biorę. Wczoraj miałam swój wielki dzień bo zostawiłam dziecko z ciotkami w przychodni i poszłam sobie do fryzjera i na solarium na 5 minut. Tak się spaliłam ( 2 lata moja skóra słońca nie widziała) że ledwo się ruszam.Kacpero rozgadał się na całego. Siedzi i mówi do siebie abla abla abla jak jest w rozpaczy krzyczy mama a jak się wścieka i krzyczy na mnie to jest bla bla bla i ija ija, zrobił się z niego mały terrorysta. Jak bardzo chce mu się pić to potrafi zabrać mi butelkę włożyć sobie do buzi i sam pić no i zaczął zabierać mi łyżeczkę i sam wkładać sobie do buzi. Jego ulubiona zabawa to ja zrzucam ty podnosisz, przewracanie wszystkich rzeczy i pokonywanie przeszkód. Im coś jest trudniejsze do przejścia tym lepiej. Łazi za mną jak piesek i jak tylko chce na rączki to po prostu m na nie wchodzi . Łapie się za spodnie i podciąga do góry. No i jakiś fenomen bo już jakiś czas temu odstawiłam go od piersi a on znowu próbuje mnie łapać za piersi i się przysysać. Cudownie śpi bo zasypia ok 19-20 i śpi do rana. Wczoraj poszedł spać o 20 obudził się dziś o 7.30. Gorzej ze spaniem w dzień bo wszystkiego wychodzi ok 1h. No to tak to u nas teraz wygląda. Jutro wyjeżdżamy więc odezwę się dopiero w poniedziałek. Miłego weekendu dziewczyny :-)

DOROTKO tak te kupony są do sklepu Reserveed tylko że na dział dziecięcy z okazji dnia dziecka.
Trzymam kciuki za wyniki Oli
KAKA miłego wyjazdu i obys sie w końcu wyspała:tak:
AISAH Witam:-)
LILUNIA miłego pobytu u rodziców
KATE miłego wyjazdu i czekamy na powrót i oczywiście zdjęcia
MAGDASF trzymam kciuki za odchudzanie

U nas nocka poprostu prześwietna. Nie chce was dołować ale tylko pochwalic mojego synka, bo my dziś spaliśmy UWAGA!!! do 10.30. Fakt że on zawsze długo spi ale dzis przeszedł samego siebie, a że on spał to ja też a co:-p
Dobra lece bo późno a trzeba by coś w domu zrobić i na spacer ruszyć

Agamir Gratkidla Antosia!!!!! Liczba ząbków imponująca:szok::szok::szok:
Kaka sorki nie przesle ci bo mi laptop padł a tam mam foty no chyba ze u M w kompie tez sa zaraz poszukam.
I narażasz mi sie kobieto!!!!!!!!!!!!
A z tym dniem moze byc
Blondii Rafcio nawdychał sie swierzego powietrza to i spokojniejszy:-p
Dorotka powodzenia na badaniach
Magdasf ja co weekend mówie ze wybywam z chatki i tylko na gadaniu sie konczy:nerd:

A mi Laptopik padł:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)baffled: Ciekawe czy dr.M naprawi:-:)-:)-( Po za tym pogoda do bani leje i leje. Mały śpi lala bawi sie z kuzynem obiadki sie gotuja wiec luzik narazie:-p Mój mały dzis obudził sie przed 5 i szalał na całego:eek::eek: ale udało mi sie go jeszcze nakłanic do snu i wstalismy po 7:tak:

Malena mam nadzieję, że nastrój już troszkę lepszy :sorry:
Blond mam nadzieję, że już koniec kłopotów z kompem i oby wyjaśniło się co jest z Rafałkiem skoro samą coś Cię niepokoi, to nie zaszkodzi zapytać, a sąsiedzi subtelni, nie ma co :no:
Evelajana no to chyba już wiesz na czym stoisz i Tuśka pobędzie jeszcze z mamusią. Super, że przybiera i przyczyna zlokalizowana. Wygląda na to, że presja nie tylko dotyczy mam butelkowych, ale i cycolków też. Niektórym, to nie wystarcza.
Aga1480 fajne okruszki. Teraz to już pewnie chłopaki na schwał :tak:
Kate ale Mariczka rozkosznie wygląda z prezentem dla Mamy :tak:
Minisia kciuki zaciśnięte. Powodzenia!!!
Aniaaa mi został jeszcze jeden ząb do zrobienia, a już 240 zł w plecy :baffled: i boli mnie ząb, który nie powinien, bo był leczony kanałowo.
Czarna a to Ci Niki niespodziankę zrobiła :eek:, a M będzie świętował dwa razy ;-)
Aisah witaj w klubie!
Magdziunia ale się uśmiałam :-D:-D:-D
Agamir 5 zębów :szok::szok::szok: Antoś się nie rozdrabnia :no:
Ppatqa gratulacje dla Kamilka
Marma gratulacji cd :-)

Witam się po długiej przerwie, ale miałam w domu istny huragan. Siostra ma prawie pięcioletnią córkę i prawie dwuletniego synka. Do tego moje skarby i dwa pokoje z kuchnią :rofl2: Ale dalim radę. Było wesoło i męcząco. Chłopaki o ósmej już słodko spali. Dziewczynki kusiły do dziesiątej.
Na dzień matki dostałam laurki od Martyny i Bartka i kwiatki od M, ale żeby nie było różowo, to po południu zabrałyśmy dzieci na lody, a w Toruniu jest taka fontanna co z ziemi tryskają takie "siurki" No i Martyna wlazła jak jeden rządek się schwał nie wiedząc, że za chwilę tryśnie. Do tego jeszcze ten katar. Dobrze, że M akurat wracał z pracy, to ją zgarnął do domu :baffled: Jeszcze Małpiszon mnie ugryzł jak czekałyśmy na samochód :crazy:
U Bartka zębów brak. Co raz więcej obrotów na brzuszek
A ja musiałabym się wreszcie ruszyć do zusu i us po papiery do wychowawczego, bo w czerwcu będziemy z jednej pensji żyli :baffled:, a tu pogoda taka w kratkę, że ruszyć się z domku ciężko :sorry:
Miłego dnia!!!

reklama
Do góry