FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Jejku, alez cudowna jest Paulinka! Niewiarygodne jak się zmieniła
Usciski dla Was i serdeczności tona
Usciski dla Was i serdeczności tona
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz co...droga trudna z ciężkimi wcześniakami..ale co ja ci będe mówiła. Sama wiesz.. Ale wygadywanie się pomaga. Wydaje mi się, że tylko mamy innych wczesniaków zrozumieją tak naprawdę, co czujesz i przez co przechodzisz..
Jak zrezygnujesz z pracy żeby opiekowac się dzieckiem, to przysługuje ci jeszcze miesięcznie 500zł z groszami.
Zajrzyj na watek franiowy, tam wypowiada się pani dogoterapeutka. Wot głos w dyskusji.
Madzia nie che być upierdliwa,ale ciągle i w kólko mogę polecic Ci neurologa dziecięcego Stanisława Dyczkowskiego.Przyjmuje wprawdzie tylko prywatnie (wizyta 50zł) w Lublińcu,ale jest szefem ośrodka dla dzieci niepełnosprawnych w Rusinowicach i przypuszczam,ze jak będzie trzeba to Cię pokieruje na rehabilitacje. ten ośrodek ma bardzo dobrą renome w Polsce i dobre zaplecze. Wiem,że masz kłopot z dojazdem bo brak samochodu,ale jak będzie trzeba to daj znać, może bedę mogła pomóc i Was tam dostarcze. A co do zapominamia, kochana spokojnie.Mój Arti też czegoś sie nauczy a potem przez kilka tygodni nie chce tego zrobic.A potem znów pokazuje jakby nigdy nic.Ma prawie 15 msc a ze trzy razy powiedział dopiero tata.Dziecko sie uczy, potem skupia na nowych umiejetnościach i dlatego nam się wydaje, że o tamtym zapomniało.Trzymam kciuki za postępy