reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Patryk - 27 HBD - 700gram - 33cm - 4 APG.

reklama
co do pulsoksymetru to może uda się coś załatwić...

mam za to inną NOWINĘ...
przyjechała do nas Pani doktor zaszczepić małego na pneumokoki 2 dawkę... stwierdziła że mały ma zapalenie płuc i niewydolność oddechową... wezwała karetkę i takim sposobem znaleźliśmy się w szpitalu w Bełchatowie. Na miejscu okazało się że - zdjęcie rentgenowskie - jedno płucko śliczne a na drugim niewielka zmiana dysplastyczna , morfologa ok , crp w normie... ale niestety nie chcieli Nas z oddziału wypisać i dopiero dzisiaj wyszliśmy do domu! masakra ! dodatkowo przez te 3 doby w szpitalu Patryk dostawał antybiotyk - ciekawe na co? heh jestem WŚCIEKŁA !!!!!!!

Dokładnie.
Musieli kaske sobie odbić, po 3 dobie NFZ płaci kasę.
Kacha trzeba było wyjść z małym na własne żądanie, tym bardziej, ze mały zdrowy :szok:.
Ja pierdzielę, paranoja!!

Kachha jesteś niesamowicie dzielna, a Patryś jest uroczy :-) Jaki już z niego duży kawaler :-) Dużo zdrówka Wam życzę :tak:

Co do szpitala to bez komentarza, szlag człowieka trafia na samą myśl :wściekła/y:

3 listopada 2012.jpg Zdjęcie0071.jpg

reklama
Do góry