reklama
Madziula_87
Fanka BB :)
Madziulko... bardzo się cieszę, że i Ty Nowy Rok zaczęłaś z rozmachem! Mam nadzieję, że wszystkie badania uda Ci się zrobić szybciutko i znowu będziesz mogła zawalczyć o spełnienie marzeń! :-)
Anulka u mnie plan jest oczywisty ;-) czekam na szanowną @ i zabieram kolejnego Maluszka do domku! Może w końcu tym razem zostanie ze mną wyczekany Skarb!... tym bardziej, że mojemu Emkowi śniło się tej nocy,że moja beta przy 3 podejściu do IVF wynosiła 700!...nie ma innej opcji! Musi się udać! :-) walczymy!
Jup za dzieciaczki też zaciskam - niech ładnie rosną :-) dużo odpoczywaj, a wszystko będzie dobrze ;-)
Anulka u mnie plan jest oczywisty ;-) czekam na szanowną @ i zabieram kolejnego Maluszka do domku! Może w końcu tym razem zostanie ze mną wyczekany Skarb!... tym bardziej, że mojemu Emkowi śniło się tej nocy,że moja beta przy 3 podejściu do IVF wynosiła 700!...nie ma innej opcji! Musi się udać! :-) walczymy!
Jup za dzieciaczki też zaciskam - niech ładnie rosną :-) dużo odpoczywaj, a wszystko będzie dobrze ;-)
Ostatnia edycja:
Madziulka Rz
Anula niestety na razie badania prywatnie , a od następnej wizyty już będzie refundacja na wszystko :-)
Klinika super ja jestem zadowolona pełen profesjonalizm , co potwierdza te tłumy , które zgłaszają się tam po pomoc :-)
co do protokołu to jeszcze nie wiadomo , zależy od wyników , jeśli długi to zaczniemy od następnej wizyty , a jeśli krótki to w następnym cyklu :-)
Klinika super ja jestem zadowolona pełen profesjonalizm , co potwierdza te tłumy , które zgłaszają się tam po pomoc :-)
co do protokołu to jeszcze nie wiadomo , zależy od wyników , jeśli długi to zaczniemy od następnej wizyty , a jeśli krótki to w następnym cyklu :-)
Anula, jeszcze cały czas czekam:-) Mała nie spieszy się, zresztą jeszcze ma chwilkę czasu
JUP, oszczędzaj się Powodzenia życzę!!!!! Ja też po szpitalu, czyli już prawie od dwóch miesięcy siedzę w domu,, może nie leżę plackiem, ale mimo to jestem uziemiona Mimo to cieszę się, że dzięki temu wszystko jest ok
JUP, oszczędzaj się Powodzenia życzę!!!!! Ja też po szpitalu, czyli już prawie od dwóch miesięcy siedzę w domu,, może nie leżę plackiem, ale mimo to jestem uziemiona Mimo to cieszę się, że dzięki temu wszystko jest ok
Hej moje drogie trzymam kciuki za wszystkie szczęśliwe rozwiązania.
Dużo cierpliwości starającym się.
Czytam Was codziennie ale doba mała żeby pożyczyć każdej z osobna. My rośniemy czasem spokojnie z uśmiechem, a czasem z wrzaskiem hehe a czas myślałam że leciał mi szybko w ciąży, a teraz mimo codziennej rutyny to już pędzi niemiłosiernie i już prawie miesiąc od naszych narodzin.
Pozdrawiam Was serdecznie trzymajcie się cieplutko
Dużo cierpliwości starającym się.
Czytam Was codziennie ale doba mała żeby pożyczyć każdej z osobna. My rośniemy czasem spokojnie z uśmiechem, a czasem z wrzaskiem hehe a czas myślałam że leciał mi szybko w ciąży, a teraz mimo codziennej rutyny to już pędzi niemiłosiernie i już prawie miesiąc od naszych narodzin.
Pozdrawiam Was serdecznie trzymajcie się cieplutko
zuzik85
Witam dziewczyny. Dzisiaj trafiłam na to forum. Dobrze, że jesteście. Że jest się z kim podzielić swoimi rozterkami, pytaniami i wątpliwościami. Staramy się o dzidziusia od ponad dwóch lat. Po nieskutecznym "leczeniu" u miejscowego (ponoć najlepszego) ginekologa, trafiliśmy do Parens. Po pierwszej wizycie, uczucia mieszane... Dowcipy doktora, bardziej wydały mi się niesmaczne i nie na miejscu niż wesołe... Wydawało mi się, że zapisałam się do specjalisty, a nie na kabaret jednego aktora... Wyniki M nie najlepsze. Moja owulka ok, FSH i LH ok. Drożność ok... a dzidziusia brak:-( Pozdrawiam wszystkie staraczki i te które już zafasolkowały.
Cześć zuzik ja juz jestem po za tym bo czekam na swojego maluszka ale jeżeli mogę doradzić to na początek zmień lekarza bo dr M z perspektywy czasu jest przereklamowany. Pamiętam jak w tamtym roku przeżywałam że mnie nie przyjmie bo go nie było i musialam isc do dr Homy. Teraz widzę że ona czy tez dr S. Wykazują się większym profesjonalizmem.
Co znaczy kiepskie nasienie napisz wyniki. Może inseminacja jest dobrym rozwiązaniem. U mnie się nie sprawdziła a wyniki Mojego były naprawdę super więc cos musiało być u mnie choć też nic nie mam (miałam ) stwierdzone oprocz niedroznosci. I nie przesadzaj tez z ilością inseminacji 2-3 to maks.
Pozdrawiam wszystkie moje dziewczyny. Zostało mi jeszcze 9 tygodni i jak widać nie mogę spać a dopiero siedziałsmy w millenium goyah była w prawie nie widocznej ciąży a ja z reą jeszcze nie dowierzalysmy w swój cud. Rea no właśnie jak u ciebie? Maz wraca? Wrocil? Gdzie rodzisz?
Anikola cos cie w sklepie nie spotykam
Oliwka ty to w ogóle ucichłas
Madziule a jak u was.
Co znaczy kiepskie nasienie napisz wyniki. Może inseminacja jest dobrym rozwiązaniem. U mnie się nie sprawdziła a wyniki Mojego były naprawdę super więc cos musiało być u mnie choć też nic nie mam (miałam ) stwierdzone oprocz niedroznosci. I nie przesadzaj tez z ilością inseminacji 2-3 to maks.
Pozdrawiam wszystkie moje dziewczyny. Zostało mi jeszcze 9 tygodni i jak widać nie mogę spać a dopiero siedziałsmy w millenium goyah była w prawie nie widocznej ciąży a ja z reą jeszcze nie dowierzalysmy w swój cud. Rea no właśnie jak u ciebie? Maz wraca? Wrocil? Gdzie rodzisz?
Anikola cos cie w sklepie nie spotykam
Oliwka ty to w ogóle ucichłas
Madziule a jak u was.
reklama