reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

parens rzeszów

reklama
Zuzik myślę że ginekolog wypisze jak zobaczy jakie antybiotyki leczą poszczególne bakterie (u nas tak było) a jak nie to urolog napewno wypisze receptę. Czekamy na wieści jak oczywiści poznasz wyniki. Pozdrawiam

Hej Nuna super że się odezwałaś :-D
Zuzik A co do "uniedogodnień" związanych z ciążą to powiem że znoszę je naprawdę bez narzekania bo jeszcze pamiętam że kilka miesięcy temu wszystko bym oddała żeby je znosić:-)

I czekam na więcej chętnych na spotkanie. Proszę piszcie jaki termin Wam odpowiada i kto w ogóle chce się spotkać.

Re, ciesze się że ciąża Ci służy. Ja póki co, jak widzę dziewczyny w ciąży mało co nie eksploduję z zazdrości:-(... I ta ciągła myśl "dlaczego to nie ja?"... A tak wogóle to wydaje mi się, że wszystkie wookoło są zaciązone, gdzie bym nie spojrzała... To chyba blokuje mnie jeszcze bardziej...

Zuzik - ja mialam tak samo,czasem do Parens przychodziły ciężarne to wtedy dola złapałam

A teraz ten strach czy zaraz nie urodze,strach o to kochane życie razy dwa we mnie,to i ciągłe leżenie odbiera mi wszelką radość.

reklama
jup mi na przed ostatniej wizycie wyszło że szyjka ma 32mm(a miesiąc wcześniej miała 40mm) , ale dr stwierdził że w normie- a ja mimo wszystko zwolniłam więcej leże. Mnie brzuch pobolewa od początku ciąży :-(ale dr nic chyba sobie z tego nie robi- twierdzi że ciąża dobrze się rozwija, maluszek rośnie jak na drożdżach i nie ma się do czego przyczepić, a to że ja się męcze fizycznie i psychicznie to bajka !!!!!!!!!! :wściekła/y:. Jup a powiedz mi jak te skurcze wyglądają- gdzie cię boli ?
Ja już smęcić nie będę, żeby inne dziewczyny nie wystraszyć ;-), ale tak między wierszami to jestem mega szczęśliwa, że Bóg pozwolił mi doznać uroków macierzyństwa :tak:
pozdrawiam Was i trzymam kciuki :happy2:

Do góry