reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

reklama
Hej dziewczynki , jak tam w nowym roku?? siły zebrane ?
Ja właściwie od sierpnia jestem gotowa , czyli od pierwszej próby nie udanej ..
12 okaże się jaki pomysł będzie miała nowa Pani doktor :-) wcześniej się u niej już leczyłam i byłam bardzo zadowolona , przede wszystkim nie owija w bawełnę i mówi wszystko szczerze , a nie to co chcesz usłyszeć....
Trzymam kciuki jak zwykle za Was wszystkie :-)

madziulka czyli jak dobrze pójdzie to zaczniesz stymulacje ? czy najpierw będą chcieli sprawdzić czemu tak poprzednia próba kiepsko poszła. Oczywiście pochwal się przebiegiem wizyty i jakie wrażenia były :tak: ja w każdym bądź razie życzę udanej wizyty i żeby poszło lepiej niż myślisz :-)
A u mnie jednak z synka zrobiła się córka :tak:wszystko z nią dobrze, rozwija się o 5 dni szybciej, i powoli zaczynam czuć ruchy, a najbardziej jak najem się dosyć obficie, to z tych dobrych wieści- a kiepskie to niestety ale bóle jelitowe nasilają się- wczoraj byłam na wizycie i moje przepuszczenia że jajniki bolą okazały sie mylne bo to jednak "kichy" :wściekła/y: a i anemie też się już nabawiłam, mam zestaw witaminek z żelazem brać i samo żelazo + dieta wysoko-żelazowa i wyniki zamiast do góry to one w dół, lekarz już mnie straszy że na oddział mnie weźmie na kroplówki- a dla mnie pobyt w szpitalu = trauma :-( wersja optymistyczna - mam nadzieje że za 3 tyg. wynik nie pogorszy się
sisi co u ciebie ? ty chyba następna w kolejce ?
anikola priv doszedł?

Ostatnia edycja:
Anula tak jak dobrze pójdzie zacznę w styczniu już stymulację , chyba ,że będzie mi kazała zrobić jakieś dodatkowe badania ......
Już dużo zrobiłam sama , by zobaczyć czy jest coś co mogło odpowiadać za moją ostatnią nie udaną próbę.immunologicznie wszystko ok, krzywa cukrowa ok , teraz czekam na wyniki genetycznych badań i ze wszystkim pojadę na wizytę do Wawy :-)
trzymam kciuki by było ok u Ciebie i córci :-) buziaki dla Was :-)

Witam Was Dziewczynki!
Bardzo długo mnie tu nie było, ale potrzebowałam odpoczynku...nie zdążyłam Was jeszcze niestety nadrobić, ale postaram się to zrobić na dniach :)
U mnie bez zmian, nadal walcze...ale odpuściłam sobie całkiem in vitro, lekarzy itd...nie mam już do tego sił i cierpliwości...wiem, że na naturalną ciążę mam pewnie jakiś niecały 1% szans, ale może zdaży się kiedyś jakiś cud...jesli nie to trudno...

Goyah gratuluję :)
Kimka grattuluję córeczki :) cudownie :)

Madziulka a do której pani dr jesteś umówiona w Warszawie???

Anikola co u Ciebie???

Witaj Nuna wiem ,że Ci ciężko było , znam to świetnie ... Trzeba wierzyć , a mile zostaniesz zaskoczona :-)

Jestem umówiona do Pani doktor Lewickiej , leczyłam się już u niej i byłam bardzo zadowolona , szczera i nie wciska kit.. , miłych słówek , co byś chciała usłyszeć by być zadowolona :-)

Madziulka to trzymam mocno kciuki żeby CI się teraz udało!!! Najgorsze kurcze te dojazdy i częstotliwość wizyt bo w Novum podczas stymulacji trzeba być na wizycie praktycznie co drugi dzień, ale dasz radę :) Powodzenia :)

Dziewczyny, jak samopoczucie w Nowym Roku?:-)
ANULA, rzeczywiście ja jestem teraz w kolejce następna;-) W przyszłym tygodniu w poniedziałek mam wizytę, więc się dowiem pewnie co i jak JUż chciałabym być po:tak:Choć zaczynam się powoli bać, jak to będzie, ale to normalne, każda przyszła matka tak ma TRzymam kciuki za Ciebie i Malutką Będzie dobrze Ja też miałam epizod szpitalny Pierwszy raz w życiu byłam w szpitalu i to przez 8 dni Na początku nie mogłam się odnaleźć, z czasem jednak jakoś się przyzwyczaiłam Zresztą czego się nie robi dla zdrowia DZidziusia:tak:

ANIKOLA, napisz co u Ciebie?
NUNIA, witaj po przerwie!!:-) TRzymam za Ciebie moccccccnoooooo kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOże zaskoczy naturalnie, wiesz ze czasem rzeczy niemożlwe stają się realnymi, czego Ci naprawdę życzę!!

reklama
Hejka Kobietki u mnie od Nowego Roku też się dzieje :-D ...dziś miałam histeroskopię w Szpitalu :-) wszystko w porządku wyszło - żadnych zmian w macicy nie ma i dlatego w następnym cyklu podchodzę znowu po jednego Mrozaczka! Za wszystkie mocno zaciskam :-*

Do góry