Madziula_87
Fanka BB :)
witam ....ja za Ovitrelle płaciłam 68 zł w aptece Medicor na Jabłońskiego ;-)hej
Czy któraś z Was orientuje się gdzie kupię w Rze najtaniej zastrzyk z Ovitrelle ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witam ....ja za Ovitrelle płaciłam 68 zł w aptece Medicor na Jabłońskiego ;-)hej
Czy któraś z Was orientuje się gdzie kupię w Rze najtaniej zastrzyk z Ovitrelle ?
Nuna ja mysle ze odpoczniesz ile trzeba i wrocisz do walki ja tez bede trzymala za ciebie kciuki aby cie ciaza wziela z zaskoczenia. ja na razie boje sie cieszyć bo takie to wszystko kruche mi sie wydaje.
niestety ja nie robilam Kis, bo do inseminacji nawet nie podchodziliśmy - tylko teraz w trakcie stymulacji przed IVF było robione, ale to normalne - obowiązek ;-)Czy któraś z Was robiła estradiol przed owu i IUI ?