reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

Anulka wielkie gratulacje - teraz będzie już tylko lepiej :) ....w końcu najsilniejszy zarodek przetrwał!i za niego nadal mocne!

A ja też już po wizycie :-) wszystko ok, jajniki w porządku, żadnej torbieli, czyściutko, kolejna wizyta 3.10 (16 dc - bo u mnie cykle długaśne), no i zobaczymy - jeżeli endometrium będzie ładne to crio będzie na cyklu naturalnym, jeżeli będą jakieś przeszkody to crio w następnym cyklu dopiero :-)

reklama
Anula ogromne gratulacje. Przyszła kolej na Ciebie super:-)
Anikola, Madzie, Czerwona oliwko, Nuna, Nika, Katarina i wszystkie inne trzymam kciuki za następną. :-D
I naprawdę nie poddajcie się dziewczyny, trzeba tylko czasem trochę poczekać, a co to jest dla nas pól roku jak czekamy po kilka lat;-)

Ostatnia edycja:
hej

dzieki za odp w związku z tym estradiolem,
ja tak pytalam poniewaz juz kilka razy (8) byłam na clo, i tak zastanawiam sie czemu gin tego nie zalecaja zeby estradiol robic moze, wina leży tam w srodku ze jajeczko jest np małowartosciowe, niedojrzale.
teraz znow mnie stymuluje dr Magon (on pierwszy raz) na clo do IUI .

Dziewczyny czy do tych hormonów co zleca Mrugacz trzeba być na czczo? powiedzcie mi jeszcze czy pierwsza receptę zrealizowałyście w Białymstoku czy w Rzeszowie?

Anula z całego serca gratuluję:) przez tego tajniaczka zrobiłaś cudowną niespodziankę na niedzielę. Bardzo bardzo się cieszę.
Anikola kochana ja chętnie poczekam na Twoją niespodziankę:)

Halo halo a co tu taka cisza Dziewczynki?? :)
Co słychać??? pisac tu szybko :)
U mnie średnio, dzisiaj dopiero 7 dc a już plecy mnie bolą okrutnie, pewnie jakaś cysta się zrobiła :( znowu w obieg poszły tabletki przeciwbólowe...a już mialam trochę spokoju :( jutro jedziemy do Nowego Targu, do tego lekarza, kiedyś pisałam o nim Anikoli i mam nadzieję, że coś zdziała bo się martwię....
Anikola zaczęłaś już tą stymulację?

reklama
Halo halo a co tu taka cisza Dziewczynki?? :)
Co słychać??? pisac tu szybko :)
U mnie średnio, dzisiaj dopiero 7 dc a już plecy mnie bolą okrutnie, pewnie jakaś cysta się zrobiła :( znowu w obieg poszły tabletki przeciwbólowe...a już mialam trochę spokoju :( jutro jedziemy do Nowego Targu, do tego lekarza, kiedyś pisałam o nim Anikoli i mam nadzieję, że coś zdziała bo się martwię....
Anikola zaczęłaś już tą stymulację?

Hej hej ja jestem Nuna i podczytuję Was codziennie .... ja mam wizytę 3.10 no i zobaczymy czy będzie crio w tym cyklu, czy będziemy musieli zaczekać.....a właśnie mam pytanie do dziewczynek, które przez crio przechodziły? ...jak z endo u mnie nigdy problemu nie było, to lepiej na naturalnym cyklu podejść, co nie? jak sądzicie? doradźcie, proszę :sorry2:

Do góry