reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

Anula - maleństwa szaleją na razie niezauważalnie dla mamy, nic jeszcze nie czuję,... ale na ostatnim badaniu
jeden dzidziuś sobie spał słodko a drugi pokazał nam,że na pewno jest chłopczykiem :-)

Super,że badania wyszły Ci dobrze :biggrin2: mnie się te badania też nie podobają bo tyle stresu...a Ty biedna miałaś jeszcze z tą przeziernością stres dodatkowy, dobrze,że wszystko się wyjaśniło:tak:

reklama
Anula, super że U ciebie wyszło wszystko ok:-) Rzeczywiście te badania są okropnie stresujące.

Goyah, trzymam mocno kciuki za Ciebie i Twojego Maluszka!!!!!
A ja niestety już do końca ciąży muszę lezeć, dobrze że nie tak "plackiem", mogę trochę chodzić, więc nie jest najgorzej:tak:

Sisi trzymaj się.dniach
Anula termin to tak różnie wychwychodził na każdym usg od 10 do 17 grudnia więc już nna dniach
Jup to jednen maluszek śpioszśpioszek :happy:
Pozdrawiam Was serdcznie

Goyah już tak blisko do tego wyjątkowego dnia:) powodzenia
mam chwilkę bo maleńka zasnęła. Urodziła się przez cesarkę w ProFamili, tak więc nie namęczyłam się wcale:) miała 57cm i ważyła 3820

Joasik jeszcze raz gratulacje:-) Całkiem duża dziewczynka:tak: A jak Ty się czułaś po cesarce? bardzo bolała rana I JAK DŁUGO? Cesarka planowana, czy tak wyszło?

Ostatnia edycja:
Sisi planowana cesarka a czułam się bardzo dobrze. Oczywiście chodziłam zgięta w pół ale nie z bólu jakoś tak ciężko było w pionie:) Już w dniu porodu mała cały dzień była ze mną, zresztą tam tak jest jeśli tylko chcesz:) a na drugą noc została ze mną. A Ty już rozmawiałaś z lekarzem o sposobie porodu?

u mnie też prawdopodobnie cesarka A jak z laktacją? nie było problemu? Koleżanka rodziła 2 tygodnie temu (też cesarka) i niestety miała strasznie duże problemy z karmieniem piersią, bardzo ją bolało i nie dała rady Teraz karmi butelką

Witam dziewczyny dopiero znalazłam wasz temat a widzę że sporo się tu u Was dzieje zostało mi po in vitro może ktoś potrzebuje Gonapeptyl Daily 0,1 mg ,10 zastrzyków , data ważności 06.2016 rok,cały czas przechowywane w lodówce, cena do uzgodnienia

reklama
goyah jak ten czas leci, jeszcze nie tak dawno jechałyśmy pierwszy raz do bociana- a ty już ja finiszu :tak:
joasik a jak ma na imię ? niunia całkiem pokaźne wymiary miała, jeszcze raz gratuluje :tak::tak:
sisi a ty jak się czujesz ?

Do góry