reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

reklama
Tak Anulka - jest ;-)
...wczoraj byłam na wizycie u gina i wieści pozytywne ;-) ...endometrium o grubości 9,8 mm (13 dc) i Maluszka zabieram w czwartek - 18 grudnia :-) zalecenia: Estrofem nadal 3x1 i Lutka dopochwowo 2xdziennie 200 mg :-D ...już niedługo - za 4 dni Okruszek będzie z nami - tylko, żeby chciał zostać na zawsze!
Miłego dnia dla wszystkich, u mnie za oknem piękne Słoneczko ;)

Witajcie po mega długiej przerwie :-)
nie pisałam nic , ponieważ nic się nie działo u mnie ciekawego.
W Krakowie zrobiłam badania immunologiczne wyszły rewelacyjnie , badania na celiakię również wszystko ok, krzywa cukrzycowa ok. A jutro robimy badania genetyczne z mężem ostatnie , które mogą cokolwiek nam powiedzieć.

okres dostałam w środę w 93 dc :-0 masakra tyle czasu ....
Niestety w tym miesiącu nie damy rady zacząć stymulacji , przed świętami mam takie urwanie głowy w gabinecie , że nie ma najmniejszych szans na jakiekolwiek wolne. Więc czekamy do stycznia , mam nadzieję ,że dostanę już okres normalnie i zaczniemy nasze 2 staranie , mam nadzieję , że z lepszym rezultatem niż poprzednio .:-(

pozdrawiam cieplutko i kibicuję cały czas :-)

Madziulka super, że wkońcu @ nadeszła (wywołałyśmy ją sobie chyba wizytami u ginów, hehe) ... Mocno zaciśnięte kciukacze za dobre wyniki i jeszcze mocniejsze za nowy - lepszy start :-) ciumaski Kochana!

Madzie to świetnie wiadomości tak się cieszę:-) Czekałam aż napiszecie coś dobrego. I wiedziałam że tak będzie.
Madzia 87 to może sylwester będzie wyjątkowy w tym roku i uczcisz nie tylko nowy rok ale i nowego członka rodziny maleńkim łykiem szampana.:-D
Madziula_rz wyniki będą dobre na pewno, a miesiąc zleci szybko. I również uważam że jak ma się za dużo na głowie to nie jest za dobrze wszytko naraz zaczynać a faktycznie w gabinetach teraz urwanie głowy.

Mam nadzieję że przedświąteczny nastrój dopisuje Wszystkim.

choinka-3.jpg

madziula super wieści :-) trzymam kciuki za kolejną mamusie ;-)
madziulka ta wredna @ po prostu jaja sobie zrobiła, jak nie trzeba to i przed czasem jest !!! Ale dobrze że już hrabina przyszła to teraz można coś zaplanować. Nowy rok- nowe wyzwania :tak:
rea
ojjj chciałabym mieć taki widok z okna: światełka da się skombinować ale baławana i śnieg ni huhu ;-) i niestety ale święta jak przystało od 3 lat bez śniegu, ale może wielkanocne nas zaskoczą hehe;-)
sisi jak się czujesz ?
pozdrawiam was dziewczynki
ps. nika, nuna, milena, katarina, czerwona oliwka, anikola, co u was ? Tyle was pamiętam

Madzie to świetnie wiadomości tak się cieszę:-) Czekałam aż napiszecie coś dobrego. I wiedziałam że tak będzie.
Madzia 87 to może sylwester będzie wyjątkowy w tym roku i uczcisz nie tylko nowy rok ale i nowego członka rodziny maleńkim łykiem szampana.:-D
oby był wyjątkowy :-) ...a jak będzie naprawdę to się okaże w okolicach 27-28 grudnia :-D ...zobaczymy :happy2:

reklama
Do góry