reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

reklama
madziula super, że @ w końcu przyszła tym razem była wyczekiwana jak nigdy :-D trzymam kciuki za pozytywne zakończenie roku :tak: zdawaj nam relacje- a my wszystkie będziemy tobie kibicować
katarina co u ciebie, pomimo że się nie znamy w realu to śniłaś mi się :-)

Madzia i super że coś ruszyło. To poczekałaś kawał czasu i dobrze że od razu podchodzisz do crio nie ma na co czekać. Mam nadzieję że te święta spędzisz w wersji 2 i 1/2 hehe. Trzymam kciuki i informuj na bieżąco bo czekamy na następne dobre wiadomości. Dziewczyny piszcie co u was słychać bo mimo ze mam już to za sobą to bardzo Wam wszystkim kibicuję i często o was myślę. :-)

Dziękuje laseczki ;) głaskam Wasze brzusie i postaram się być na bieżąco! :) Wszystkie wyniki, które ostatnio robiłam - powychodziły ok - jestem zdrowa, więc mogę zabierać Maluszka z sobą :) ...13.12 wizyta i zobaczymy jakie endo będzie...

No to coś ruszyło bo brak nowych mamusi :happy2: ja już czekam spakowana trochę nerwowy czas mimo, że jeszcze ok 2 tyg no ale różnie bywa. We czwartek jeszcze wizyta. Pozdrawiam Was serdecznie trzymajcie sie cieplutko :-)

goyah jak wizyta ? u was chłopczyk będzie ? macie już imię :-)
dziewczyny badania genetyczne z krwi ok wyszły, jestem bardzo szczęśliwa, wiem jedno następnym razem nie będę robiła krwi nie ma takiej możliwości, to jest dodatkowy stres, który i tak 100% nie daje a szkoda się martwić, lepiej zająć się wyprawką :-D;-)
jup jak samopoczucie ? dzieciaczki szaleją już w brzuszku, czy na razie nic nie czujesz ?
pozdrawiam Was :happy2:

Anula wizyta dobrz jeszcze mały się nie spieszy więc czeczekamy. A imię jeszcze nie uzgodnione heee
Cieszę się że wszystko wyszło u Ciebie ok
Powodzenia wszystkim życzę trzymajcie się cieplutko :happy2:

reklama
Do góry