reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

joasik wielkie gratulacje, bardzo sie ciesze ze juz po, jak bedziesz miala chwile czasu to zdaj relacje z porodu, gdzie rodzilas, ile mala wazy dl,
a jak nasze staraczki ? Kochane nie odzywacie sie to pewnie nic sie nie dzieje.
madziulki wy dalej oczekujecie @ ?
czerwona oliwko a jak u ciebie ?
nuna ?
a o tych co nie pamietam to przepraszam

reklama
Joasik gratulacje !!! Dużo zdrówka dla całej waszej rodzinki razem :-)

i dołączam się do zapytania anuli o staraczki, tak cicho u Was...

Joasik wielkie gratulacje:))))) jak narazie to jedyna Dziewczynka na forum:) reszta z tego, co kojarzę to będzie mieć same Chłopaki:) Pozdrowienia dla Wszystkich oczekujących mamusiek:) a za starające się wielkie kciuki, żebyśmy też kiedyś mogły dołączyć do grona forumowych mam.

Joasik, do tych wszystkich gratulacji przyjmij proszę również i moje!!!!!:-) Jak znajdziesz chwilkę, to napisz coś więcej.

Anikola, a co U ciebie? U mnie tez będzie dziewczynka:-D ale rzeczywiście ostatnio rodzi się więcej chłopców:tak:

Goyah, super ze tak dobrze się czujesz, iż możesz pracować. Jeśli praca nie jest stresująca i ciężka,a ciąża przebiega prawidłowo, to można nawet do końca chodzić.Moja koleżanka też chodziła prawie do porodu,

Co u mnie? niestety dopiero wczoraj po ponad tygodniowym pobycie w szpitalu wróciłam do domu Krwawienie. Po prostu koszmar, ale teraz na szczęście wszystko ustało- muszę się oszczędzać, lezeć,

sisi a wiadomo co było powodem krwawienia ? dobrze że już jesteście w domu, a długo byłaś na oddziale ? Współczuje ci bo wiem co przechodziłaś, w sumie ja na początku miałam przeboje, ale dr nie chciał mnie kłaść w szpitalu mówił że jak nie ma obfitych plamień/krwawień to najlepiej przesiedzieć w domu- no ale u ciebie pewnie było inaczej. Trzymaj się

Anula, w szpitalu byłam przez 8 dni Nagle w nocy obudziłąm się z obfitym krwawieniem i przestrachem w oczach. Wiem, ze mam tzw. łożysko nisko schodzące, nie przodujące, więc wiedziałam, że może się tak stać Najgorsze przy takim łożysku jest to, że może się odklejać Na szczęście w badaniu wyszło, że nic takiego się nie dzieje i z Dzieciątkiem też w porządku Teraz jestem w domu i odliczam kolejne dni, kolejnego tygodnia Boje się, że może się powtórzyć, a Niunia jeszcze nie jest gotowa na przyjście na świat, chociaż waży już 1569g, ale to jeszcze nie jej czas:-)

Teraz u Ciebie już wszystko w porządku, czy zdarza się jeszcze krwawienie?

sisi co za historia, oby już się nie powtórzyła, ostatnie plamienie miałam w 11 tyg. a krew chyba w 9tyg, nie pamiętam dokładnie. W każdym bądź razie biore nadal lutke 2*100 i dr mówił że ze względu na moje "przeboje" to tak szybko nie odstawie, na szczęście znalazłam gina na nfz i przepisuje mi luteine ze zniżka za op płacę 3,70, clexane też mam ze zniżką- więc nie wychodzą już kolosalne rachunki.
Dziewczyny a do kiedy brałyście clexane- mi się wydaje że mój dr boi się odstawienia, chyba że moje jajniki nie doszły do siebie i dlatego karze brać- no nie wiem

Anula, też mam taką nadzieję, że wszystko już będzie ok:-) Dobrze, że nie musisz płacić za te luteinę, ja płaciłam całość, a dość długo ją miałam zapisywaną Niestety już nie pamiętam do kiedy miałam clexane, ale pamiętam że chwilę te zastrzyki przyjmowałam, a później lekarz mi przepisał zamiennie inne przeciwzakrzepowe doustne Acard, które zażywałam dosyć długo-chyba do połowy 2 trymestru

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry