reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Parcie na żarcie, czyli o zachciankach

reklama
Dobra,
otwierać okna, bo leeeecąąąąąąąąąąąąą.....

a za nimi jagódki dla Corin i owoce dla Grabi.... sorry, ale bitej to nie dorzucę :)
a co dostanę w zamian?
może być kaoucha i mięcho, duuużoooo mięcha i kapuchy...

No Orchidea, to Ty sobie skalkuluj, co się bardziej opłaca: otworzyć okno i wcinać goferka, czy nie otworzyć okna i nie wcinać goferka. Jestem pewna, że Corion i Garbi już na balkonach w szalikach otulone wypatrują... A nie tak jak Ty, Leniuchu-Zmarźluchu!

A ja się całkiem sponiewieram, i kiełbaskę sobie podsmażam... A taka dobra, że już trochę zjadłam. Normalnie to bym nie smażyła, ale obiecałam M., bo on zaraz wróci z siatki, no to będzie uczta dla trojga! JUPI JA JOŁ!

No dobra no jestem leń :zawstydzona/y: wyślę mojego T na balkon zaraz haha ,kurcze kupiłam dziś w Biedronce dziewczyny herbatę owocową Sagę dzika róża,pigwa i truskawka jej jaka pyszna :zawstydzona/y:

o rany - bita śmietana to za mną chodzi już od jakiegoś czasu, tylko z truskawkami.... truskawki mam zawsze w zamrażalniku, ale w mojej budce nabiałowej nie było dziś śmietanki do ubicia..... może jutro będzie..... na razie zjadłam galaretkę wiśniową.... :)

reklama