reklama
garbi
Rozpakowana 27.07.2011 :)
ja to z bitą śmietaną ))) i owocami poproszę heh
No Orchidea, to Ty sobie skalkuluj, co się bardziej opłaca: otworzyć okno i wcinać goferka, czy nie otworzyć okna i nie wcinać goferka. Jestem pewna, że Corion i Garbi już na balkonach w szalikach otulone wypatrują... A nie tak jak Ty, Leniuchu-Zmarźluchu!
A ja się całkiem sponiewieram, i kiełbaskę sobie podsmażam... A taka dobra, że już trochę zjadłam. Normalnie to bym nie smażyła, ale obiecałam M., bo on zaraz wróci z siatki, no to będzie uczta dla trojga! JUPI JA JOŁ!
A ja się całkiem sponiewieram, i kiełbaskę sobie podsmażam... A taka dobra, że już trochę zjadłam. Normalnie to bym nie smażyła, ale obiecałam M., bo on zaraz wróci z siatki, no to będzie uczta dla trojga! JUPI JA JOŁ!
balkan
Fanka BB :)
o rany - bita śmietana to za mną chodzi już od jakiegoś czasu, tylko z truskawkami.... truskawki mam zawsze w zamrażalniku, ale w mojej budce nabiałowej nie było dziś śmietanki do ubicia..... może jutro będzie..... na razie zjadłam galaretkę wiśniową....
Corin
Mama Trójki :)
Mniam goferek... Dzięki :-) mówisz dużo miecha i kapuchy? To może bigosem się odwdziecze?
reklama
Corin
Mama Trójki :)
To bigos z bita śmietaną chcesz?