reklama
garbi
Rozpakowana 27.07.2011 :)
Sestina za mną też chodziło aż przyszło do domu ale tu gdzie mieszkam wszystko sprowadzają z zagranicy więc drooooogo ale się najadłam Za mną chodzi leczo w zeszły weekend robiłam i chyba zrobię znowu tak żeby starczyło na kilka dni pychotka )))
mala-gorzatka28
Fanka BB :)
Wczoraj zajadalam sie Hummus ... polecam...posmarowac sobie nim chlebek i posypac obficie starta marchewka PYYYCHA !!!!
Corin
Mama Trójki :)
A co to jest hummmus?
garbi
Corin nie wiem czy to jest popularne w Polsce ale tu może przeczytać skąd jest Hummus – Wikipedia, wolna encyklopedia a tu masz przepis Klasyczny hummus (حُمُّص - Przepis - Gotowanie w Onet.pl
A ja wczoraj miałam taką ochotę na owoce, że wieczorem jeszcze pojechaliśmy do sklepu no i kupiłam winogronka zielone, truskawki i jeżyny pyyyycha ))) jeszcze w sklepie mnie naszło na avokado więc dziś od rana kanapki z serkiem, avokado, pomidorkiem i sałatą jem
A ja wczoraj miałam taką ochotę na owoce, że wieczorem jeszcze pojechaliśmy do sklepu no i kupiłam winogronka zielone, truskawki i jeżyny pyyyycha ))) jeszcze w sklepie mnie naszło na avokado więc dziś od rana kanapki z serkiem, avokado, pomidorkiem i sałatą jem
Corin
garbi, to musi byc pyszne. Ja tu nie widzialam gotowego, a sama chyba sie nie podejme wykonania.
Corin
Królestwo za sok z marchewki...
garbi
Corin marchewkę mam, sokowirówkę też więc zapraszam :-);-)
Corin
Odbiore dzieci z treningu i zaraz gnam do ciebie. Już wyciagaj sokowirówkę ;-)
reklama
garbi
Stoi i czeka )))