reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Parcie na żarcie, czyli o zachciankach

Mniam mniam gofry a bitą śmietanę w domku mam więc sobie poradzę ;)

Ja właśnie wcinam pitę z warzywami i serkiem, bigosu nie mam a mi mama przed skype tylko się chwali cały dzień, ze wczoraj go zrobiła wredota. Teraz mnie naszła ochota na samosę dziewczyny jak lubicie pikantne to polecam to jest pierożek z farszem warzywnym lub z kurczakiem i warzywami pychotka :-)

reklama
Corin oddam zycie za twarozek z rzodkiewka i szczypiorem <3 a ja juz glodna jestem i ide sobie leczo lapnac, z jedna lyche tylko bo nie zdrowo tak z samego rana takie rzeczy jesc :-D

Przygotowałam na sniadanie twarozek z zieloną cebulką i rzodkiewką i muszę się siłą powstrzymywać zeby go nie zjeść zanim reszta towarzystwa wstanie :-D

mmmm nawet mi nie mow bo az glodna sie zrobilam, ile bym dala za taki twarozek, ja siedze w biurze i wcinam cisteczka z oblana biala czekolada ale to nie to samo co twarozek mmmmnnniam

reklama
u nas w Uk caly bozy rok mozna kupic cuda nie widy ale jak ja mam dostac tutaj twarozek ;-((((((
Polski sklep jest daleko a ja nie mam auta aktualnie bo maz mi moje podkradl bo jego sie zepsolo, i obejde sie ze smakiem tym twarozkiem ;-(((((