reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Paplanina

ale temat dziewczyny zmienilyscie
ja mialam sie wyprowadzac do irlandi w lipcu ale troche plany sie zmienily-teraz tam podobno fala upalow...az zadroszcze....piekny kraj ale jedzenie to trzeba podobno poszukac??gdzies na targach bo w marketach to widzialam szajs...mowiac delikatnie ale wiele rekompensuje braki masz moze mozliwosc skozystania jednego ztych sklepow z wschodnia zywnoscia tam jest sporo smiesznych spraw do pojedzenia
Monika ty jestes w Stanach??
dajesz tam sobie rade nie tesknisz do polski???

reklama
weronisia wiec nie tylko u nas problemy z lecznictwem ;)
ja dzisiaj caly dzionek na dworze z mala dopiero wrocilysmy i mala juz ledwo zipie zapewne zaraz zasnie teraz oglada kubusia :D
dzisaj wyjatkowo ladna pogoda az zal bylo siedziec w domku ;D
weronisia moja przyjaciolka mieszka w irlandii gdzies okolice corku (mam nadzieje ze tak sie pisze) ;D
ja juz nie moge sie doczekac 4 lipca i usg :D

i ja sie nie moge doczekac usg :) zabieram chlopa ze soba bo jeszcze nie widzial jak tam szlaleje nasze male w brzuchu :)
Ja za 20 dni :) juz doliczam ;)

u nas tez dzis piekna pogoda. W koncu! Moze tym razem na dluzej tak zostanie :)

wczoraj bylo niezle jak jechalam komunikacja miejska usadowilam mala jednak razem juz nie wchodzimy na miejsce ;)
a reszta pasazerow jak jeden maz zaczela sie wpatrywac w widok za oknem (ciekawe co ich tak zainteresowalo) z tylu tez stala dziewczyna w ciazy tylko troche mniejszej niz moja i tez musiala stac bo nikt dupska nie chcial podniesc :-[ moj maz stwierdzil zebym sie nie dziwila bo taka jest kultura w polsce tragedia naprawde

To prawda ludziska są straszni. W zeszłej ciąży to były te ostatnie miesiące /chyba 7-8 m-c/ więc była mocno widoczna, ale czesto w busie sie zdazało że nikt nie ustapił mi miejsca, kiedyś to nawet kierowca zwrócił uwagę pasażerom, aby mi ustapiono miejsca.
A młodzież też jest okropna kilka tygodni temu sama musiałam ustąpić miejsce starszej pani a za przeproszeniem "gówniarzeria"  :mad: siedząca z przodu ani się nie ruszyła. To tak znieczulica, ale co my na to poradzimy :(

oby jak najmniej nam przyszlo stac w autobusach i tramwajach!

Ja dzis pojechalam na zakupy...padam ze zmeczenia, troche siedzialam ale to dlatego ze bylo wolne albo ktos wysiadl ale o tym zeby mi ustapil ktos to moge pomarzyc :(

Dziewczyny az tak jest zle? chyba tak ja dzis jezdzilam troche pociagiem i to takim podmiejsckimjak mnie baba jakas ojeb...... bo inaczej tego nazwac nie mozna to sie uszkami nakrylam i to za co za to ze poplozylam nogi na siedzeniu rozumiem ze nie zachowalam sie zbyt ladnie ale to chyba nie powod do awantury zwalaszcza ze nik inny nie zwrocila mi uwagi jutro usg ciekawa jestem jak natm moja Ptysia

hej dziewczyny
przykro czytac to co piszecie ale cóż taka prawda....gorzka.
Ja narazie podróżuje samochodem i już coraz bardziej siedzenie do tyłu rozkładam ;)
jutro mam wizytę u lekarza mam nadzieję że bedzie lepij niz tydzień temu i czegoś konkretnego się dowiem np.jak tam moje maleństwo rośnie i tym podobnych rzeczy...
napewno napiszę jak było to narazie pa pa

reklama
Do góry