reklama
Cynamonka
Fanka BB :)
A my bylismy poraz pierwszy u prawdziwego fryzjera. Kuba był bardzo grzeczny i spełniał wszystkie prośby Pani fryzjerki tyle tylko, że siedział mi na kolanach i nie chiał pelerynki. W rezultacie cała byłam we włosach, ale jaka dumna. Włoski obcinałam małemu jak skończył 8 miesięcy, bo właziły mu do oczu i z tyłu były za długaśne, ale teraz zrobiły się takie gęste, że potrzebowały fachowego cięcia i udało się.
sikoreczka79
Fanka BB :)
Nono gratulaski dla Kubusia ja z syniem chodzę od kiedy sończył roczek, a z Madzią planuję się na wiosnę wybrac;-) Pod warunkiem że jej włoski na tyle urosną
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Brawo dla dzielnego Kubusia
Ja to o pójściu z Oliwką do fryzjera mogę sobie pomarzyć w ogóle jej włosy nie rosną
Ja to o pójściu z Oliwką do fryzjera mogę sobie pomarzyć w ogóle jej włosy nie rosną
u nas grzywka była ścinana dwa razy w domu i było darcie i schody na włosach, a teraz zapuszczamy grzywke bo Zuzia już daje wiązać i spinać włoski, na przyjeciu miała nawet koczka uczesanego przeze mnie i spineczki różyczki:-)
Gratuluję Kubie!!!
U nas też w tej kwestii nastąpił przełom W poniedziałek poszliśmy do dziewczyny od której ostatnio Martyna uciekła. Przeprowadziłam z córką rozmowę i zgodziła się pójść do pani. Na fotel nie chciała usiąść więc wzięłam ją na kolana, pani dała grzebień i spinki i jakoś poszło. Wreszcie widać jej oczy .
U nas też w tej kwestii nastąpił przełom W poniedziałek poszliśmy do dziewczyny od której ostatnio Martyna uciekła. Przeprowadziłam z córką rozmowę i zgodziła się pójść do pani. Na fotel nie chciała usiąść więc wzięłam ją na kolana, pani dała grzebień i spinki i jakoś poszło. Wreszcie widać jej oczy .
reklama
M
maja33
Gość
hahaha gratulacje dla Martynki i Kubusia :-)
my bylismy az u fryzjera skonczylo sie jak u wiekzosci placz i krzyk ae juz Marta pozwala mi obcinac sobie grzywke wiec jest dobrze, ja na zachete daje jej obciac mi kosmyk wlosow i jest w 7 niebie zgadza sie na wszytko zamyka ocz ysiedzi grzecznie i czeka na swoja kolej ciecia
my bylismy az u fryzjera skonczylo sie jak u wiekzosci placz i krzyk ae juz Marta pozwala mi obcinac sobie grzywke wiec jest dobrze, ja na zachete daje jej obciac mi kosmyk wlosow i jest w 7 niebie zgadza sie na wszytko zamyka ocz ysiedzi grzecznie i czeka na swoja kolej ciecia