Zuzolinka stratuje od marca do takiego mini przedszkola, byliśmy sie dowiedzieć tam dwa razy i mieliśmy problem żeby z tamtąd wyszła bo była w swoim żywiole, ale tam przyjmuja od 2,5 roku wezmą ją trochę wcześniej ze względu na dobrą adaptację:-)cieszę sie bo wreszcie będzie miała kontakt z rówieśnikami
reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
A to się jeszcze pochwalę Martynka została wyróżniona w konkursie na okładkę w "Dziecko" - było 5 superfinalistów i 20 wyróżnień i my się załapaliśmy. Jak jej dzisiaj pokazałam zdjęcie w gazecie, to się ucieszyła na swój widok. A jak jej powiedziałam, że wygrała klocki, to zrobiła "łał, brawo brawo" - zupełnie nie wie co to znaczy coś wygrać, a zachowała się jakby doskanale rozumiała co do niej mówię
brawo dla martynki
Życzę Ci wiary, że wszystko ma sens. Życzę Ci nadziei, która obudzi Twoje serce i z nowym zapałem pozwoli spojrzeć na to, co już gdzieś przygasło. Życzę Ci miłości tak ogromnej, że nie można jej zatrzymać dla siebie. A przede wszystkim, życzę Ci, aby każdy kolejny dzień był piękniejszy od poprzedniego.wszystkiego naj sikoreczko:-)
Życzę Ci wiary, że wszystko ma sens. Życzę Ci nadziei, która obudzi Twoje serce i z nowym zapałem pozwoli spojrzeć na to, co już gdzieś przygasło. Życzę Ci miłości tak ogromnej, że nie można jej zatrzymać dla siebie. A przede wszystkim, życzę Ci, aby każdy kolejny dzień był piękniejszy od poprzedniego.wszystkiego naj sikoreczko:-)
reklama
Już połowy nie mam a reszte ostro piłuje:-):-):-)Ale na weselu wyglądałam pikniepewno ze sliczne ale jak ty cokolwiek w nich robisz ja dlugo nigdy tipsow nie mam bo zawsze polamie:-(