reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Paplanina

Zuzolinka stratuje od marca do takiego mini przedszkola, byliśmy sie dowiedzieć tam dwa razy i mieliśmy problem żeby z tamtąd wyszła bo była w swoim żywiole, ale tam przyjmuja od 2,5 roku wezmą ją trochę wcześniej ze względu na dobrą adaptację:-)cieszę sie bo wreszcie będzie miała kontakt z rówieśnikami

reklama
ja tez mam w planie przyszly rok ale zobaczymy jak sie ulozy:confused:

oj dorotko to masz zaczepisty zamet w domu a chlop jak chory to prawdziwe dziecko sie w nim budzi:-Dzycze duzo cierpliwosci i sily trzymaj sie koffana:tak:

Zobaczcue jakie ma śliczne pazurki
Spacerr%20295.jpg

Sikoreczko!!!
Sto lat w zdrowiu, szczęściu, pomyśłności.
Spełnienia marzeń tych malutkich i ogromnych
Powodów do dumy z dzieci i własnej satysfakcji!!!

A to się jeszcze pochwalę :sorry2: Martynka została wyróżniona w konkursie na okładkę w "Dziecko" - było 5 superfinalistów i 20 wyróżnień i my się załapaliśmy. Jak jej dzisiaj pokazałam zdjęcie w gazecie, to się ucieszyła na swój widok. A jak jej powiedziałam, że wygrała klocki, to zrobiła "łał, brawo brawo" - zupełnie nie wie co to znaczy coś wygrać, a zachowała się jakby doskanale rozumiała co do niej mówię :confused:

brawo dla martynki:tak:

Życzę Ci wiary, że wszystko ma sens. Życzę Ci nadziei, która obudzi Twoje serce i z nowym zapałem pozwoli spojrzeć na to, co już gdzieś przygasło. Życzę Ci miłości tak ogromnej, że nie można jej zatrzymać dla siebie. A przede wszystkim, życzę Ci, aby każdy kolejny dzień był piękniejszy od poprzedniego.wszystkiego naj sikoreczko:-)

Sikoreczko najwspanialsze życzenia urodzinowe duzo szczęścia, miłosci, zdrowia, spełnienia najskrytszych marzeń oraz żebyś zawsze była dumna ze swoich pociech. Przesyła Basia z rodzinką:-)

reklama
Do góry