Patija ja tez nosze malego i nic sprzatam biegam gotuje i stepuje ogladajac elmo wiec wydaje mi sie czasem ze zapominm ze jestem w ciazy... a potem cos zaboli i legne jak kloda wiec nie wiem co lepsze a czas leci po troszku na jutro Maja i Cynamonka maja termin?? zobaczymy czy dziewczyny zrobia nam niespodzianke??
reklama
Pola 30
Fan(ka)
Dziewczyny, Maja jakoś się nie odzywa..może to już!!!
dziekuje w imieniu paulinki za zyczenia:-) jutro robimy imprezke bedzie tort i takie tam;-) paula juz sie nie moze doczekac:-)
ja juz tez nie moge sie doczekac rozwiazania jakos tak sie dluzy jeszcze tylko 2 tyg;-) choc mam nadzieje na wczesniej
ja juz tez nie moge sie doczekac rozwiazania jakos tak sie dluzy jeszcze tylko 2 tyg;-) choc mam nadzieje na wczesniej
dorotak
Fanka BB :)
Troche spóźnione buziaczki urodzinowe dla Paulinki , ale może w związku z dzisiejszą imprezką zdążyłam , chętnie bym wpadła na torcika ;-), mniaaam ale mi smaka narobiliście :-) :-)
reklama
Patija ja też drugie dziecko urodzę później niż pierwsze córkę urodziłam równo w 39 T.C a teraz już jestem na finiszu (a mówią że doświadczone mamy rodzą szybciej i wcześniej )
Cóż ale żyję nadzieją że już na dniach coś się zacznie dziać... z resztą już się zaczęło :-)
Ewcia ja też się dołączam do życzeń dla córci :-) Udanej imprezki !!!
Cóż ale żyję nadzieją że już na dniach coś się zacznie dziać... z resztą już się zaczęło :-)
Ewcia ja też się dołączam do życzeń dla córci :-) Udanej imprezki !!!