Ja sie rozpisze..bo cale dwa dni odwyk..
Przeprowadzam sie..jutro juz o 8 chyba mnie tu nie bedzie..
I chce napisac kilka rzeczy..
Po pierwsze...jak widzicie pojawily sie mamy z grudnia juz
Ciesze sie z tego..oznacza to..ze nasze fasolki coraz starsze..moja chyba jest najstarsza..
No
Czekaja mnie w sumie dni ciezkie..ale i tak bedzie dobrze..musze wrocic do domu Taty..
Dopiero co skonczylam sie pakowac..szybko umyc sie..i do spania..
Boje sie ze czegos nie wzielam..ze zapomnialam wielu rzeczy..Ale chyba bedzie dobrze..
Ciesze sie bardzo ze was mam
Chce zebyscie wiedzialy..ze to wlasnie Wy, dziewczyny z Listopada, pomagacie mi tak mocno...ze z wiara wkraczam w nowe dni..i tak szybko pokonuje wszystko co zle
NO i wlasnie..dziewczyny poza krajem... czujecie sie cudzoziemkami..jestescie nimi...
ja gleboko w serduszku mam takie poczucie ze rowniez jestem obca temu swiatowi..
przynajmniej teraz
I nawet jesli odnajduje sie w jakiejs rzeczywistosci.. to jest nia na pewno nasze forum..
Wiem ze to nie jest zdrowe..ale czasami tak czlowiek ma..ze musi sie zamknac..
mam dzis problemy z zoladkiem..straszna zgaga..juz nie wiem co moze mi pomoc..probowalam wszystkiego.
Denerwuje sie przeprowadzka...bo to oznacza dla mnie pozegnanie sie calkowite z moim malzenstwem..z tym co bylo..ale zaczyna sie nowe
Laszlo musi byc w pracy w poniedzialek.Wroci do Polski.Jest sluzbista..
Powiem mu w niedziele..musze..
Jednoczesnie wymysle 1000 powodow dlaczego byl zlym mezem
A zaczne od malego ptaszka
Straszna jestem
Ale faceci maja hopla na tym punkcie...wiec bedzie mial kompleksy
Aha.Wkleilam moj brzusio...W poniedzialek do ginki jade..wiec bede wiedziec o ewentualnych bliznietach
Jejku..tyle chcialam powiedziec..a teraz zapomnialam
Dziewczyny..jesli by mi sie rano nie udalo juz nic napisac..to trzymajcie sie..piszcie duzo
Tak duzo zebym wrocila i powiedziala "hoho..dziewczyny..a co wy tak szalalyscie"
Wiem o co mialam zapytac..
Macie tez problemy ze skora?Bo ja albo mam uczulenie..albo calkiem beznadziejna cere. Jesli znacie jakies dobre sposoby na oszyszczanie..naturalne..bo na kosmetyki mam uczulenie
To dajcie znak
Spadam
To teraz hopsiup....do lazienki
I szybciutko spac..bo rano jest nowy dzien