reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Paplanina

Wiecie co -malo nas.... ten listopad to cos wyludniony
Czy miesiace zimowe nie sprzyjaly na "robienie" dzieci...?! juz obiecuje bez glupich zartow... pa ide poczytac jakies mile rzeczy

reklama
Lucyann w ta zime to niektorym mogly zamarznac co niektore czesci ciala ;-) Ale fakt ze malo nas na listopad jest. Chociaz ostatnio sie pojawilo kilka mam, tylko pytanie czy i one sie zapisza na liste i potem juz nie zajrza?

dziewczyny ale my sprawimy ze listopad stanie sie najwspanialszym i nadmilszym miesiacem i najcieplejszym chocby w naszych domach 8) ;D ;D ;D

ja tez po 100ce he he

cynamonka- ciekawe czy w jednym czasie urodzimy, sa az 3 dziewczyny z 5 listopada ale jestem ciekawa jak to bedzie he he

Oj Laskie dzis moj Piekny wyszedl na wieczor kawalerski zapowiedzial powrot w niedziele az sie boje...jak go zobacze czy kazdy facet musi czasem tak z mezczyznami pobyc co oni maja za potrzeby? ale coz moglo byc zawsze gorzej jak by mial taki "wieczor co tydzien"?!!! calusy milego wieczoru my idziemy obejzec "zywot briana"

czesc dziewczyny 1000 lat mnie nie bylo ale moj komp szwankuje bo jest starym rupieciem ;)
jak mi sie udalo to tylko czasem zagladalam ;D
a tak na marginesie u mnie remont nadal trwa bo robimy go na raty choc ja nie bardzo cos robie wiecej maz ::)
czuje sie niezle tylko troche mi ciezko juz i jakos niewygodnie sie spi do tego latam co chwila do kibelka bo maluch strasznie naciska na pecherz no i moje wyniki troszke sie pogorszyly ide we wtorek do gina zobaczymy co powie
nie mialam jeszcze robionego usg wiec nadal nie znam pulci szkoda spytam sie teraz kiedy bedzie nastepne

reklama
Do góry