reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Paplanina

reklama
dzieki dziewczyny za optymizm...mi niestety go brak:zawstydzona/y:

Martyna ale przyznasz że zapewnilam wam inne atrakcje:sorry2:...równie fajne...:-p:baffled:

dzieki dziewczyny za optymizm...mi niestety go brak:zawstydzona/y:

Martyna ale przyznasz że zapewnilam wam inne atrakcje:sorry2:...równie fajne...:-p:baffled:
Aniu, więcej wiary w siebie :tak:. Mądra jesteś, ładna, sympatyczna, inteligentna - to co masz nie dać rady, jak dasz :tak:
Oj, tak przyznaję, atrakcje były, ho ho ho :-D. Tylko czemu następnego dnia rano co niektórych głowa bolała i samochodu nie mogli prowadzić to ja nie wiem :rofl2:

Aniu, Paweł i Jacek to wtedy mogli sobie łapki podać :-D. A Jacek się pyta czy chodzicie do tego "fajnego" sklepu dziecięcego na zakupy i czy Paweł juz nic nie wynosi :laugh2::-D:rofl2:

dzis bylam z Marta na basenie po dlugiej przerwie myslalam ze mala bedzie sie bala wody a ta jak szalona chlapala i byla w siodmym niebe:-)

Aniu, Paweł i Jacek to wtedy mogli sobie łapki podać :-D. A Jacek się pyta czy chodzicie do tego "fajnego" sklepu dziecięcego na zakupy i czy Paweł juz nic nie wynosi :laugh2::-D:rofl2:
jak widzę ten sklep to przechodzę na drugą stronę ulicy:crazy::crazy::crazy:, a wy to będziecie długo ropamiętywać???hęęęęę????

Aniu, już zapominamy o tym zdarzeniu, nie chcemy się Wam narazić ;-)
A Wam to się chyba nie chwaliłam, że mam swoje własne autko, pięknego Citroena C4 coupe, jasnoniebieski metalik, 1,6 diesel, 110 kM, rocznik 2005, no booossskiii!!! ;-)

inna gratuluje autka:tak:

a dla odmiany teraz ja jestem na antybiotyku dzieciaczki zdrowe a ja zapalenie gardla:baffled:a dzis mialam isc ze znajoma na piwko i du...siedze w domu:-(ja nie urok to sr...:angry:

reklama
Do góry