reklama
M
monika_k80
Gość
Hihih zaczyna sie liczonko kasy.... dzieki bogu w polsce mamy second handsy czy tez lumpeksy a tutaj sklepy z resztkami z malla. sa tanie tyle ze nie zawsze maja pelna rozmiarowke :S
dzieki bogu pan w rozmiarze S za wiele w stanach nie ma wiec daje rade....
Mihir masz u siebie teranova? czytalam juz dawno dawno ze tam maja fajne przeceny na mamusiowe ciuszki i H&M chyba tez
dzieki bogu pan w rozmiarze S za wiele w stanach nie ma wiec daje rade....
Mihir masz u siebie teranova? czytalam juz dawno dawno ze tam maja fajne przeceny na mamusiowe ciuszki i H&M chyba tez
terranova jest w poznaniu..ale nie widzialam niestety nigdzie ciazowych..
Widzialam niedawno w reserved fajny sweterek..byl w promocji..za 69 zlotych..Chyba musze kupic cos eleganckiego..jeszcze bede na slubie kuzyna we wrzesniu..to bede niezle wygladac..
A zauwazylyscie moze ze w polskiej telewizji jest mnostwo reklam z ciezarnymi?
To jakis nowy trend?
Widzialam niedawno w reserved fajny sweterek..byl w promocji..za 69 zlotych..Chyba musze kupic cos eleganckiego..jeszcze bede na slubie kuzyna we wrzesniu..to bede niezle wygladac..
A zauwazylyscie moze ze w polskiej telewizji jest mnostwo reklam z ciezarnymi?
To jakis nowy trend?
M
maja33
Gość
mihir- kosztowały 30F ale są w granicach od 15 do 35
te są do chodzenia na pewno nie do pracy bo są w kant, jeszcze potrzebuję typu sztruks albo coś takiego
wybur jest ok ja spędziłam dziś w sklepie godz ;D
pozdrawiam
te są do chodzenia na pewno nie do pracy bo są w kant, jeszcze potrzebuję typu sztruks albo coś takiego
wybur jest ok ja spędziłam dziś w sklepie godz ;D
pozdrawiam
Cynamonka
Fanka BB :)
Kochane babeczki dziękuję Wam wszystkim za słowa otuchy. To naprawdę bardzo mi pomogło. Mój mąż to osioł ale powoli mięknie, za to ja juz sie nie poddam. Nie będę słuchać zrzędzenia, krzyków,gadania że dziecko niepotrzebne i tylko dużo wydatków, że o niczym innym nie myślę ( to znaczy on już nie pempek świata). Wóz albo przewóz, będzie po mojemu ( jestem strasznie wymagajaca: chcę żeby mnie kochał, szanował i był dla mnie dobry albo nie wracam tam.
Tymczasem wczoraj byłam u lekarza, wyniki ok ale aparat USG sie zepsuł i kazał przyjść w przyszłym tygodniu. Nie wiem więc co tam w środku Wygląda dobrze. Nienośne objay całkiem ustąpiły, wracam do świata żywych a i słoneczko pięknie świeci. Więc ogólnie jest nieżle i czuję się nieżle. Czego i Wam życzę. My kobitki to niejedno zniesiemy.
Tymczasem wczoraj byłam u lekarza, wyniki ok ale aparat USG sie zepsuł i kazał przyjść w przyszłym tygodniu. Nie wiem więc co tam w środku Wygląda dobrze. Nienośne objay całkiem ustąpiły, wracam do świata żywych a i słoneczko pięknie świeci. Więc ogólnie jest nieżle i czuję się nieżle. Czego i Wam życzę. My kobitki to niejedno zniesiemy.
M
monika_k80
Gość
Uffff Cynamonka no wreszcie. masz racje badz twarda ... jak sobie dasz na glowe nasrac (sorki za slownik) to potem sie z g***a nie wygzebuesz. ja juz pozwolilam sobie narobic... i teraz mam konsekwencje.... ale dalej jest na moim...dziecko bedzie rodzone w kraju- a potem to juz ryzyk fizyk i moja decyzja- jak sie pan i wladca poprawi przyjedziemy do stanow i tu bedziemy zyc...jesli nie- moze wracac sam i sobie zycie od nowa ukladac.... dzis pierwszy dzien kiedy mielismy szanse gdzies jechac cos zrobic...bo obydwoje mamy wolne....niestety pan umowil sie na ryby wiec dupaaaa moge sama sobie szukac rozrywki. wczoraj wrocil o 1 w nocy z fochem dzis go od rana wywialo....bosko tylko tak dalej .....
M
monika_k80
Gość
Olga masz racje bylaby telenowela amerykansko - polska jak nic! Smieszne jeszcze rok czy poltora temu nigdy sie ze soba nie nudzilismy....zawsze cos bylo do roboty, zawsze gdzies wychodzilismy i swietnie sie bawilismy. gotowanie razem kolacji sprawialo nam frajde..... Teraz sobotni wieczor a my co? jedno drugiego pyta...co robimy?
czy tak musi byc????
czy tak musi byc????
Ja wczoraj wielkiego dola zlapalam..i pierwszy raz od dawna dalam sie przytulic..Ale dziwne uczucie wiecie?To znaczy laszlo mnie przytulil..a ja go nie uderzylam
Przez moment zapomnialam co i jak..i pozniej zrobil dobra kolacje...i w ogole..bestia zmienia sie w czlowieka
Mysle Monika..ze poprostu potrzebujecie duzej odmiany...i na pewno Polska, jak juz przyjedziecie, bedzie czyms takim
A mowisz mu o swoich potrzebach?
Na pewno mowisz..
Kiedy bylas ostatnio w jakiejs knajpie albo w kinie? Aha..I nie ma co liczyc na faceta pomyslowosc
To nie istnieje u nich
Czesc Cynamonka
Ciesze sie ze cokolwiek sie rusza..Jakby co to masz nasze wsparcie Pamietaj
Przez moment zapomnialam co i jak..i pozniej zrobil dobra kolacje...i w ogole..bestia zmienia sie w czlowieka
Mysle Monika..ze poprostu potrzebujecie duzej odmiany...i na pewno Polska, jak juz przyjedziecie, bedzie czyms takim
A mowisz mu o swoich potrzebach?
Na pewno mowisz..
Kiedy bylas ostatnio w jakiejs knajpie albo w kinie? Aha..I nie ma co liczyc na faceta pomyslowosc
To nie istnieje u nich
Czesc Cynamonka
Ciesze sie ze cokolwiek sie rusza..Jakby co to masz nasze wsparcie Pamietaj
reklama