reklama
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
haha, a moja biedna koszula jeszcze leży na desce do prasowania.............................
Rudson
Mamy październikowe 2007
Kobitki moje pranie tez wyladowalo w plastikowym kontenerku i czeka na prasowanie...ciekawe ile poczeka hahahahah
ja jestem ciekawa czy jest u nas na forum jakaś mamuśka ,która lubi prasować ...bo np.ją to zajęcie odpręża znam takie kobity ale ja do nich z całą pewnością nie należę mnie raczej prasowanie irytuje !!!!!!!!!
ullana
Mamy październikowe 2007
no ja Norge jestem ta inna :-) bardzo lubię prasować i faktycznie mnie to uspokaja i wycisza a zawsze wtedy słucham swojej muzyki i mam wtedy dużo czasu na jakieś swoje przemyślenia ale teraz szlag mnie trafia jak widze sterty do prasowania, bo mi nie wolno i jakbym tylko ruszyła, to dostałabym burę od Alka.....no to nie ruszam
Rudson
Mamy październikowe 2007
Norge a tu cie zdziwie...bo ja w sumie to nawet lubie prasowac...choc nie jestem tak szalona zeby prasowac jak nie musze hahahaha
Ale pamietam w polsce, jak przyjezdzalam na weekend do domciu ze studiow to zawsze czekalo na mnie jakies 50 koszul mojego tatki do uprasowania hahahah (sam chlopina mieszka i czekal na mnie jak na zbawienie:-))...a ja w sumie nie mialam z tym problemu...ale warunkiem jest dobra decha i zelazko...a powiem szczerze ze tu w USA nie "dorobilam" sie jeszcze ani jednego ani drugiego dobrego...wiec to prasowanie nie jest az tak odprezajace ...a raczej czesm irytujace hahahah
Ale pamietam w polsce, jak przyjezdzalam na weekend do domciu ze studiow to zawsze czekalo na mnie jakies 50 koszul mojego tatki do uprasowania hahahah (sam chlopina mieszka i czekal na mnie jak na zbawienie:-))...a ja w sumie nie mialam z tym problemu...ale warunkiem jest dobra decha i zelazko...a powiem szczerze ze tu w USA nie "dorobilam" sie jeszcze ani jednego ani drugiego dobrego...wiec to prasowanie nie jest az tak odprezajace ...a raczej czesm irytujace hahahah
reklama