reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pakowanie torby do szpitala ;)))

obiecałam mojemu Misiowi, że spakuję sie we wrześniu (On spakowałby mnie juz w sierpniu :-)), i oczywiście nie omieszkał mi przypomnieć ze JUŻ jest WRZESIEŃ:laugh2:
:-D:-Dsuper masz, mnie mój mówi - "masz jeszcze czas" i inni zresztą mówią tak samo, jak tylko wspomne, ze chciałabym mieć to czy tamto dla dziecka lub ze chciałabym być już spakowana.
Szczerze to takie ich teksty doprowadzają mnie zleksza do szału:wściekła/y::wściekła/y:

no a torby jeszcze nie mam spakowanej.. i w ogóle nic w tej kwestii nie jest przygotowane, chociaż nie, przepraszam, wrzuciłam szlafrok do prania:-D:eek:

ale jak se tak poczytałam wątek mam wrześniowych i zobaczyłam jak szybko zaczęły rodzić, to się kurcze zastanawiam, czy i mnie za 2 tyg np. nie przyjdzie rodzić, chociaż nic na to nie wskazuje:eek:

reklama
Loi Ty sie nie przejmuj bo ja wiekszosc rzeczy dla maluszka mam tylko na liscie zakupowej w sklepie :baffled: a jak na razie nikt nic nie kupuje z rodzinki wiec cos czuje ze sie to zle skoncy a moj mezulek ma tylko jedno do powiedzenia ¨przesadzasz¨.
Na to ze zaczelam torbe pakowac to tez patrzy jak na jakies UFO i tylko slysze ¨przeciez jeszcze masz czas¨ :sorry2:

Kaczusia jasne, mamy całe mnóstwo czasu!! po prostu całe wieki!!!!! :-D :-D
A Ty już w 36tc jesteś, wiec wszystko może się zdażyć w przeciągu najbliższych 2 tyg i jasne, masz czas!!
Ciekawe co Ci nasi panowie powiedzą, jak tak przyjdzie nam rodzić wcześniej:-D:-D
będą wyglądać tak:szok::szok::szok:
ahahaha:-D:-D

mój mężuś sie nie wtrynia... na jego szczeście... zresztą czasem tak bywa ze poród nastepuje totalnie nieoczekiwanie i sporo przed czasem i wtedy niewiadomo w którą stronę leciec... a tak to już torba stoi i czeka;))

ja przed chwilą mówiłam mojej mamie, ze może zaczne powoli pakować torbe, to zrobiła takie oczy, ze tak wczesnie chce to robic

no zesz cholera.. przepraszam za wyrażenie.. przeciez ona tez rodziła, ze sie tak wyraże, z racji zawodu jest troche w temacie i zero zrozumienia..
czasami to mi przykro, jak wszyscy mowia, "masz czas, masz czas" i pewnie dodatkowo myślą sobie, ze jakąś panikarą i histeryczką jestem, a co jak rzeczywiscie zaczne rodzic wczesniej, ciekawe co zrobią.... no bo taka prawda, nawet za 2 tyg moge rodzic, ok moze być i tak, ze urodze dopiero na początku listopada, ale wiadomo przecież, ze już jest taki etap ciąży, ze porody się zdażają i rodzą się zdrowiutkie dzieci

Kobitki ja obiecalam mezowi ze zaczne pakowac bo sie chlopak stresuje:-):-):-)...co do niego dzwonie na komorke do pracy zeby zapytac co tam slychac to on skacze i mysli ze juz :-)

Cześć Dziewczyny !
Jestem na chwilkę podczytać co u Was. Spałam dzisiaj pół dnia i jak wstałam, to już wszystko było poprasowane i prawie po brzegi zapełniona zamrażarka :szok: Mama mi narobiła pierogów i jakichś obiadków do odgrzania :-):szok: Zadzwoniłam do Alka żeby mu poopowiadać, a on od razu mnie spytał " czy już " :-D:tak: też ma ciśnienie chłopak :-D Moja torba też już spakowana, ale schowałam pod łóżko, żeby na nią nie patrzeć i się nie stresować ;-) Chcę jeszcze wytrzymac troszkę w dwupaku :-D

fajnie macie, ja jakbym zadzowniła do mojego i powiedziałabym ze juz rodze, to by chyba nie uwierzył, nie wiem, kiedy on ma zamiar zacząć realnie myśleć o zbliżającym się porodzie:eek:

reklama
u mnie tak jak u LOI... jak tylko wspomnę, że trzeba jeszcze kupić, albo zrobić to czy tamto, to słyszę od męża... "jest jeszcze czas...."

Do góry