reklama
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
ja mam szlafrok mniej wiecej takiej długości i zajmuje mi 1/8 torby wiec nie jest źle
SZLAFROK DAMSKI MIĘKKI CIEPLUTKI krótki L 40/42 (221755500) - Aukcje internetowe Allegro
SZLAFROK DAMSKI MIĘKKI CIEPLUTKI krótki L 40/42 (221755500) - Aukcje internetowe Allegro
Rudson
Mamy październikowe 2007
Ja podobnie jak Ptasiorek...pokupowalam dodatkowe kosmetyki...ale takie male butelki jak na podroz :-):-)...no i ekstra szczoteczki do zebow dla mnie i meza (bo jak znam zycie w pospiechu bysmy zapomnieli )
Ja jestem jeszcze kompletnie nie przygotowana sama nei wiem co jeszcze zabiore a co nie, nawet nie wiem jaka torbe . Mnie tez sie wydaje ze ciagle mam bardzo duzo czasu i ze wszytkim zdaze. Oj zebym ja sie tylko nie przeliczyla
ja właściwie też jeszcze nie mam nic przygotowanego... nie mam jakoś do tego teraz weny ;-)
po spotkaniu z położną moje pakowanie skończy się na rozpakowywaniu norweska torba do szpitala będzie prawie pusta ....!!
żadnych majtek jednorazowych,podpasek ,koszul ,staników,ręczników,szlafroków....itd. tylko przybory toaletowe i dres sportowy do spacerowania po korytarzach .Reszta wszystko szpitalne !!!!!!!
Co do dzidziusia tak samo ....ubranka i pieluszki tylko na podróż powrotną do domu ....
Trochę jestem zaskoczona a znając siebie koszulkę -po porodzie będę chciała mieć jednak swoją ;-)
na następne spotkanie z położną we wrześniu mam się pojawić z mężem ....będziemy omawiać kwestię "co zrobić jak się zacznie .....akcja "
żadnych majtek jednorazowych,podpasek ,koszul ,staników,ręczników,szlafroków....itd. tylko przybory toaletowe i dres sportowy do spacerowania po korytarzach .Reszta wszystko szpitalne !!!!!!!
Co do dzidziusia tak samo ....ubranka i pieluszki tylko na podróż powrotną do domu ....
Trochę jestem zaskoczona a znając siebie koszulkę -po porodzie będę chciała mieć jednak swoją ;-)
na następne spotkanie z położną we wrześniu mam się pojawić z mężem ....będziemy omawiać kwestię "co zrobić jak się zacznie .....akcja "
reklama
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
NORGE ja mam spotkanie za tydzień w czwartek z położna, ale na pewno torby nie rozpakuje;-);-) mam w niej koszule do rodzenia i karmienia (wyprasowane!!), reczniki i szlafrok... to na pewno musze wziasc do szpitala... podejrzewam ze moja torba bedzie pekac we szwach, bo skoro musze wziasc własne sztućce to wątpie by szpital tak duzo rzeczy od siebie oferowal rodzacym...