reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pakowanie torby - czyli co zabrać ze sobą do szpitala na poród

Dziewczyny jak nie przestaniecie wciąż dorzucać czegoś to mi się ta torba rozerwie w szwach. Już nie mam ani grama miejsca....Zaraz się zdenerwuje i do żadnego szpitala nie pojadę ;)

reklama
A tam dla dziecka, dla siebie i jeszcze czekoladki dla lekarza i położnej jakby złe humory mieli;-)
A ja nadal nie spakowana, ale postępy są. Rzeczy przyszykowane w szufladach, torba dostarczona przez mamę. Jutro po wizycie u gin zacznę... Chyba;-)

Ale suknie to trzeba założyć tyłem do przodu. Przed porodem będzie miejsce na brzuch, po porodzie na dziecko (wiecie...skóra do skóry) Więc suknia bez pleców...świetna myśl...

To ja myślę,że lepiej zgarnąc lekarza, położne i sprzęt szpitalny do NAszych domów:-D

P.s Kruszki nas pogoni za pisanie nie w temacie.

reklama
ja to już się zgubiłam ile tych rzeczy trzeba wziąć - może ktoś ma ochotę zrobić małe podsumowanie :-)

Do góry